Gość: Saso IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.08, 20:21 Logan to punkty zdobywal od poczatju meczu a jak ktos nie ogladał jego rzutu w 1 kwarcie z 10 metrów w ostatniej sekundzie to niech nie pisze bzdur .panowie redaktorzy zacznicie pracowac rzetelnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radex Górnik sprowadzony na ziemię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 12:44 Dlaczego nikt nie pisze o postwaie siędziów w tym meczu??? Zachowali się jak amatorzy ... Siedziałem na parkiecie i sam wychwiciłem cztery razy jak zawodnik Anwilu wędrował z piłką poza boiskiem a sędzia nie zareagował... (kpina ) Potem dziwią się kibice z innych drużyn że na hali rozbrzmiewa pieśń jeb.. sędziego i całą rodzinę jego... Jestem jak najbardziej przeciwny tego rodzaju dopingowi ale to co wyprawiali sędziowie to nawet mnie ruszyło i pomogłem śpiewać ... (choć nie jestem z tego dumny)... Nie mówię że Górnik wówczas wygrałby mecz ale sądzę że walka trwałaby do ostatniej syreny meczu. A jak wiadomo inaczej grasz końcówkę jeśli przegrywasz 5 pkt. a inaczej jeśli przegrywasz 15 pkt... APEL DO SĘDZIÓW... ANWILOWI NIE TRZEBA POMAGAĆ , ONI UTRZYMAJĄ SIĘ W LIDZE BA NAWET MOGĄ ZOSTAĆ MISTRZEM ... MY WALCZYMY O PRZETRWANIE ... NIE DYSPONUJEMY OGROMNYM BUDZETEM TYLKO DETERMINACJĄ , ZAUFANIEM I OGROMNĄ WOLĄ WALKI I ZWYCIĘSTWA... NIE ODBIERAJCIE NAM TEGO !!! POZDRAWIAM KIBIC Z WAŁBRZYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Gornik out IP: *.as.kn.pl 28.01.08, 12:57 Gornik wałbrzych nie pasuje do extraligi i na pewno zrobimy wszystko zeby was spuscic nizej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Gornik out IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 14:16 Nie strasz nie strasz bo się zesr...!!! pożyjemy zobaczymy... Tylko Górnik nasz KS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korupcja! Górnik sprowadzony na ziemię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 11:04 ...brak słów !!! to co zrobili sędziowie w Wałbrzychu to coś nieopisanego !! GÓRNIK WYGRAŁ Z ANWILEM LECZ NIESTETY PRZEGRAŁ Z SEDZIAMI ...i nie jest to Panowie głos kibica który nie może pogodzic sie z porażką ...to niestety prawda . 7 (100% BŁEDNYCH DECYZJI SĘDZIOWSKICH) W TYM 5 ODBIERAJĄCYCH PIŁKĘ PODCZAS ATAKU TO( 8-10 pkt nie zdobytych ...a tym samym zdobytych przez anwil czyli x 2 ...sędziowie wygrali mecz dla anwilu !!! ...swoimi decyzjami podcieli skrzydla gornikowi ...i osmieszyli siebie ) i ...nie jest to głos tłumaczący porażkę !!! ...jest to głos proszący o zrobienie porządku !!! Mam nadzieję że znajdzie sie ktoś kto sprawi iż wobec tej trójki panów ,którzy bez wątpienia coś z tego mają lub ktoś im \"kazał\"( a może grają w zakładach bukmacherskich? ....wyciągnie konsekwencje !!! TO TRZEBA ZROBIĆ!!! ...CO DO POSTAWY KIBICÓW ...CÓŻ NIE DZIWIĄ MNIE bluzgi pod adresem sędziów ... nie popieram tego i nigdy bym tego nie zrobił ... byłem o tym przekonany do ...tego meczu ... jeszcze nigdy nikt nie wytracil mnie w taki sposób z równowagi !!!...dlatego niewytrzymałem i wraz z innymi ludzmi ...sprzeciwilem sie temu jawnemu oszustwu wraz z 50- piećdziesiecioletnią kobietą siedzacą obok mnie ... ona tez nie wytrzymala tego jak wszyscy zgromadzeni na hali ... ...o do meczu ...obrona na bardzo wysokim poziomie ...z obu stron ...anwil wyeliminował zablockiego i wichniarza ... mądrze taktycznie ...lecz i tak górnik do połowy trzeciej kwarty walczył i....przy stanie 51...55 był na fali ...w tym momęcie na wyrzyny wspieli sie sedziowie ...i wygrali mecz dla anwilu ...7 zupełnie idiotycznych błednych decyzji...zgroza!!! ...ewidentnie wydrukowali mecz !!! ...niewierzących proszę o obejrzenie zapisów z meczu !!! ...nawet na zdieciach na foto.ziolo.pl widac ...błedne decyzje sedziów ...polecam sprawdzcie . JESZCZE RAZ APELUJĘ DO KOGOŚ KTO WIE ...GDZIE \"ZAPUKAĆ\" ...NIE MOŻNA TEGO TAK ZOSTAWIĆ!!! ...TRZEBA ZAPYTAC SEDZIÓW WPROST !!...KTO IM ZA TO ZAPŁACIŁ???? Odpowiedz Link Zgłoś