Dodaj do ulubionych

gdzie dobry makijaż permanentny?

• wawa266 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 11.03.10, 17:51
      Witam forumowiczki!
      Jestem posiadaczką cudownie zrobionych brwi przez Panią Magdę.Miałam
      na brwiach jeden wielki koszmar,ponieważ trafiłam w ręce
      linergistki,która oszpeciła moją twarz.Myslałam,że to już
      koniec,kiedy to koleżanka dała mi namiary do Pani Magdy,która
      uratowała moje brwi i są teraz przepiękne.Pani Magda to fantastyczna
      osoba,uśmiechnięta,przemiła i perfekcyjna w tym co robi.Pracuje na
      bardzo dobrym sprzęcie z laserem,co uważam jest tutaj bardzo istotne.
      Z ciekawości weszłam na stronę tego sprzętu,to naprawdę jest bardzo
      drogi,że można by było sobie fajne autko kupić.Jeżeli ktoś chciałby
      zobaczyć moje zdjęcia brwi,to mogę wysłać na e-maila.Teraz Pani
      Magda do końca marca ma super promocje i można zrobić sobie piękny
      makijaż za rozsądną cenę,także wybieram się jeszcze na usta.Dziękuję
      Pani Magdo za uratowanie mi życia!!Jest Pani CUDOTWÓRCZYNIĄ!!
      • Gość: aniczka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 15:56
        Czesc wawa,czy mozesz podac namiary do tej Pani Magdy?Jakie sa ceny
        z tej promocji?Jestem bardzo ciekawa tych Twoich brwi i bardzo bym
        Ciebie prosila,abys przeslala mi na na e-maila: aniczka36@wp.pl
        • wawa266 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 15.03.10, 15:18
          Witaj aniczka.Pani Magda ma gabinet na Św.Antoniego w Salonie Urody
          Awangarda,ale nie pamiętam jaki nr.zaraz na początku przy kinie
          Helios.Tel.do Pani Magdy 666510888.Właśnie jestem po zabiegu ust i
          są cudne.Ten makijaż strasznie wciąga.Jak mi się wygoją usta,to mam
          zamiar zrobić sobie jeszcze rozświetlenie nad górną wargą,co podobno
          optycznie powiększa usta.Czy któraś z was miała to robione?Jak
          tak,to napiszcie,czy faktycznie jest wrażenie powiększenia ust i czy
          fajnie to wygląda? pozdrawiam
      • martaaa1995 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 30.10.25, 11:30
        Polecam www.permanentzc.pl/
    • Gość: pchelka37 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.connecta.pl 12.03.10, 20:01
      Witam wszystkie Panie :)
      Przeczytałam całe forum i wiem, że napewno nie wybiorę się
      na zrobienie makijażu permanentnego do Pani z ulicy Oławskiej
      oraz do salonu z okolic hotelu Holiday Inn we Wrocławiu, gdyż te
      Panie dziwnie podpadają - mianowicie wygląda to tak jakby
      rywalizowały ze sobą na tym forum... Natomiast pytanie moje jest
      następujące - czy znacie może kosmetyczkę z salonu Sun & Beauty z
      okolic Biskupina? Pani przedstawiła mi ofertę odnośnie tego makijażu
      i chętnie bym go u niej zrobiła tylko nie mam pojęcia JAK GO ROBI ?
      czy któraś z Was może przedstawić swoją opinię o jej pracy? Pani
      wydaje się być bardzo sympatyczna i precyzyjna.
      Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Tereska188 z Wrocł Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.147.15.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.10, 11:30
        Masz rację, ja po przeczytaniu forum też napewno nie wybiorę się na Oławską-miałam wrażenie, że ta kobieta prowadzi wojnę z całym światem kobiet które też robią makijaż permanentny-okropne zachowanie... Salonu o który pytasz nie znam, żadna z koleżanek nie robiła tam makijażu. Powodzenia!
      • agataity Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 31.03.12, 20:39
        OSTRZEGAM!! Robiłam brwi w salonie na Semaforowej, po 3 miesiącach zrobily się purpurowe!!!! Nie wiedzialam jak to zakryć, masakra, wstydziłam się wyjść z domu. Nie chciałam już nic poprawiać, ale koleżanka załatwiła mi trochę taniej u koleżanki i mi poprawiła i tu polecam na 100%. Aneta Polewiak, nr tel.880448444. Nie wiem gdzie dokładnie przyjmuje, bo mnie po znajomości robiła w domu, ale kolorek piękny a i kształt mi lepiej dopasowała niż poprzednia kosmetyczka
      • Gość: ivia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: 95.83.193.* 17.05.12, 01:20
        dziwne,
        mam zrobiony makijaż u Pani Moniki,
        jest idealny, perfekcyjny, dokładny.
        Skąd te zarzuty????? Coś dziwnego się dzieje na tym forum.
        Ja polecam p.Minikę z Oławskiej.
        Co więcej, jeśli tak bardzo Panie są zainteresowane takim makijażem to wystarczy się zainteresować :
        I Mistrzostwa Polski w makijażu permanentnym metodą Long-Time-Liner? Conture? Make-up 2012: III miejsce, p. Monika Regucka
        Ja nie mam wątpliwości :D
        i na pewno wrócę do P.Moniki :) niebawem na powiększenie ust! :)
        • Gość: madzia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.12, 12:58
          Polecam salon liera ze Świebodzina , posiadają licencję elite w long time liner , bardzo duże doświadzenie lingeristki
          ich strona makijaż permanentny jest tam cennik oraz galeria prac

pozdrawiam
    • coolista80 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 26.04.10, 11:23
      Nie mam makijażu permanentnego, ale chętnie bym sobie coś takiego zrobiła. Z
      tego co wiem, to wiele osób poleca Instytut Urody New Look w Warszawie. Podobno
      maja znakomitych specjalistów, a poza tym mają dobra opinię w branży, więc musi
      to świadczyć o tym, że naprawdę dobrze robią takie zabiegi.
      • Gość: depilacja Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.tpnet.pl 02.02.12, 21:29
        Depilacja laserowa Wrocław
    • maralin Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 03.05.10, 20:06
      Hej,
      zdecydowałam sie na makijaz brwi. Bardzo sie bałam, a teraz zaluje, ze wvzesniej
      tego nie zrobilam...
      Jestem mega zadowolona. Mam bardzo rzadkie brwi i dopiero teraz maja one
      konkretny kształt. Miałam robione metoda piorkowa i faktycznie brwi wygladaja
      bardzo naturalnie. Nie wierzcie jednak jak ktos mowi, ze to nie boli, bo boli,
      ale tak do wytrzymania. Ja mialam malo srodka znieczulajacego, bo karmie, wiec
      wiecej nie moglam. Pewnie jak da sie go wiecej, to jest lepiej, wiadomo.
      Robiłam w tym gabinecie:
      www.makijazpermanentny.eu/
      Gabinet z polecenia, fajna dziewczyna robi, ktora ma duze doswiadczenie. Jest
      sterylnie czysto, co było dla mnie chyba ze wszystkiego najwazniejsze. Brwi
      zrobiła mi super i mimo, ze jestem jeszcze przed uzupełnieniem, wygladaja
      dobrze. I wcale nie były spuchniete. Przez godzine tylko były dookoła
      zaczerwienione.
      Jestem w takiej euforii, ze chyba sobie zrobie powieki, ale jak czytam, co
      piszecie (ze strasznie boli, puchnie i ropieje) to znowu bede do decyzji dlugo
      dojrzewac :o)
      Jezeli bede robic to na pewno tylko tam gdzie robiłam brwi. Wszystkie klientki,
      z ktorymi rozmawiałam, tez byly bardzo zadowolone. :o)
      • maralin Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 03.05.10, 20:42
        zapomniałam dodać, ze gabinet jest we Wrocławiu
        • Gość: ola Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 22:30
          Polecam fajny salonik obok Renomy w Galerii na Czystej. Zrobiłam kreski
          i usta. Fachowo i miło:)
    • nakomiadanka Re: w Denique w Warszawie 24.06.10, 13:19
      Czy jakis konkretny salon, bo ja mialam kiedys zamiar wybrac sie do
      pani Patrycji na Niepodleglosci,czy ktos tam robił makijaż?
    • looptroop.r Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 23.07.10, 15:58
      Ja też słyszałam pochlebne opinie na temat Instytutu z Warszawy. W dodatku mają
      teraz promocję na kreski (kosztują 400 złotych). Warto pojechać nawet z innego
      miast tam na zabieg, bo nie jest drogo a to także sprawdzony kontakt.
    • Gość: Kama Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: 78.8.145.* 05.09.10, 03:40
      Hej, ja sobie wlasnie zrobilam kreske gorna i dolna w Saloniku SPA Sylwii Dykier
      przy Renomie i jestem bardzooo zadowolona- w koncu rano ladnie wygladam :) A
      najbardziej, ze kupilam pare dni temu vouchery (chyba jeszcze sa) na ten
      makijaz na Allegro i zaplacilam 1/3 ceny :)) Polecam Sylwie.
      • wawa266 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 22.10.10, 20:07
        Witam!
        Znowu byłam u Pani Magdy i tym razem zrobiłam sobie oczka.Mam już przepięknie zrobione brwi i ponownie potwierdzam,że Pani Magda to cudotwórczyni.Dziewczyny to zagęszczenie wzdłuż linii rzęs jest cudne,wygląda bardzo naturalnie,a jednocześnie oczy są takie wyraźne.Pani Magda jak zwykle pełna energii,usmiechnięta,panuje u niej wspaniały klimat,że aż nie chce się wychodzić.Będę chodziła tam do końca życia i jeżeli chcecie dobry makijaż,to tylko u tej Pani.Zresztą świadczą o tym zdjęcia w jej galerii,jak niesamowicie dobiera kształty brwi i wszystko robi naprawdę rewelacyjnie.Teraz zbieram pieniążki na usta i już nie mogę się doczekać.Podaję stronkę,bo wcześniej zapomniałam www.makijazpermanentny-rosa.com
        • wawa266 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 11.11.10, 17:12
          Wreszcie zrobiłam sobie usta tzn.to rozświetlenie nad górną wargą i powiem wam dziewczyny,że to wygląda bosko.Faktycznie optycznie powiększa usta,tymbardziej że wcześniej robiłam usta kolorem,to przez to rozświetlenie jescze bardziej górna warga jest podkreślona-rewelacja!!! Pani Magda jest znakomita!!Jestem już po wszystkim i czuję się wspaniale,tymbardziej że wszystko mam zrobione bardzo naturalnie.Pozdrawiam i polecam niezdecydowanym forumowiczkom zrobienie sobie takiego makijażu,bo naprawdę warto.
        • aniapoczta1 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 15.02.11, 14:35
          bardzo prosze o opinie na temat makijażu pernamentnego w lookbeauty na ul. semaforowej....prosze o szybką odpowiedź
      • Gość: Oławska Wersal Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 13:37
        Ja napiszę gdzie napewno nie robić makijażu permamentnego: na ul. Oławskiej w Wersalu!
        Miałam tam niestety robione usta, po 3 miesiącach koloru już nie ma- pani która mi to robiła nie uznaje reklamacji, stwierdziła, że może zrobić korektę kolejną już trzecią za dodatkową opłatą!!! Przestrzegam wszystkie forumowiczki - nie zawsze cena idzie w parze z jakością.
        • Gość: ania Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.11, 23:58
          Powiem ,tak czytam całe forum .I po prostu szkoda było mojego czasu .Większośc to się wypowiada pań ze swoich salonów ,podszywając się pod niby klientki .Żałosne to jest ,bo jesli chcecie się za reklamowac to nie w taki sposób . Zygać mi się chce czytając te wasze wypociny ,Panie .To jest konkretny watek ,dla informacji osób ,które chca sobie zrobić makijaż ,a nie do waszych dennych intryg reklamowych . Nie skorzystam tu z rzadnych Monik itd....Nie jestescie godne polecenia ,wpiepszacie sie w forum ,za miast doskonalić swoje umiejętnoci w swoim fachu ,a wuwczas na pewno będziecie miały klientów .
          Jesteście zazdrosne ,jedna o drugą ...... A przeciez to klient wasz Pan
          Pozdrawiam Ania z Wrocławia .
        • ja_tepe0 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 28.07.11, 22:49
          być może to nie błąd w fachu, a po prostu Twoja skóra nie przyjmuje barwnika,,, niestety takie przypadki się zdarzają...

proponuję spytać szkoleniowca od makijażu permanentnego, przerobiła setki modelek, i naprawdę czasem tak się zdarza , niezależnie od umiejętności kosmetyczki.

we wrocławiu polecę Agę Prus - to wieloletni szkoleniowiec, wie co robi
          www.mikropigmentacja.pl
      • aniapoczta1 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 15.02.11, 14:36
        bardzo prosze o opinie na temat makijażu pernamentnego w lookbeauty na ul. semaforowej....prosze o szybką odpowiedź
      • Gość: klientka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.play-internet.pl 18.06.11, 17:48
        a ja byłam tam na mikrodermabrazji i nie jestem zadowolona-wciskają na siłe maseczki, dopiero pozniej mowią, że to nie wchodzi w zakres-mogliby się choć zapytać czy jestem zainteresowana dodatkowa uslugą, poza tym mikro szyi i dekoltu to jakas masakra = 3 ruchy i już?niepolecam
        • Gość: goga Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.11, 21:25
          NIE POLECAM - saloniku spa , Wrocław- za renoma, byłam na mikrodermabrazji, fatalnie zrobiona, nie zmyto mi makijażu oczu, a pod czas samego zabiegu , kosmetyczka , wykonywała go , tylko 1 rodzajem głowicy, a przecież sa różne, inne pod oczy , na dekolt, na nos, a henne z regulacja , miałam wykonana niechlujnie, po samym zabiegu , miałam zle zmyta , czarne grube krechy ,a wyraźnie prosiłam ,o brązową z domieszka czarnej, a wyglądałam jak brezniew na pochodzie 1 majowym ....jesli w ten sposób próbują , przyciągnąć klientki, to ja ich klientka na pewno nie będę...
    • Gość: 2lidia10 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 14:39
      Wiem gdzie zrobić dobry makijaż. zobacz na stronę www.lumines.com.pl ja robiłam u tej Pani makijaż( brwi) ona jest plastykiem, nie żałuje na znieczulenia. Jest super kobita i ma super sprzęt z laserem.Nie żałuje na znieczulenia. Wszystko tłumaczy rysuje. ja jestem bardzo zadowolona mi poleciła ją mamy koleżanka też u niej robiła.

Lidka
      • Gość: ania Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 00:39
        Ja również polecam Panią Magdę ze Św.Antoniego. Brwi robi rewelacyjnie,mam tak pięknie dobrany kształt i kolor i do tego bardzo naturalne.Myślałam,że z moimi brwiami już nic się nie da zrobić,ale Pani Magda to prawdziwa mistrzyni,jeżeli chodzi o brwi i jestem przeszczęśliwa,bo nigdy nie sądziłam,że mogą być kiedykolwiek takie piękne.Dziewczyny,Pani Magda pomoże każdej z was,nawet jak nie chcecie robić makijażu permanentnego i nie wiecie,jak depilować i dobrac sobie kształt,to idźcie sobie na konsultacje,bo naprawdę warto,a to nic nie kosztuje.Np.moje koleżanki chodzą do niej tylko na depilacje i podrysowanie kredką,bo stwierdziły,że żadna kosmetyczka nie zrobiła im jescze takiego ładnego kształtu,jak robi Pani Magda.To naprawdę profesjonalistka,a do tego bardzo miła i zawsze uśmiechnięta.Panuje u niej tak ciepła i wspaniała atmosfera,że aż nie chce się wychodzić.Z całego serca polecam i życzę wszystkim tak udanych makijaży,jaki ja posiadam.
        • marbanaszek Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 06.12.10, 21:07
          Zależy w jakim mieście szukasz. Polecam wyszukiwarkę salonów kosmetycznych na dourody.pl. Tam tylko musisz kliknąć miasto i zabieg jaki Cię interesuje. Wyskoczą Ci wszystkie sprawdzone kosmetyczki w okolicy.Powinno pomóc w poszukiwaniach :) a co do makijażu permanentnego to miałam na wakacje i świetna sprawa :) teraz już bardzo słabo widać kreski na powiekach ale i tak jest nieźle :)
        • Gość: mag Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.ey.nl 21.02.14, 13:14
          jak nazywa sie ten salon? masz jakies namiary
    • Gość: Marta Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: 79.110.199.* 22.11.10, 12:50
      ja polecam Panią Agnieszkę stąd Strefa urody
    • Gość: Monika Re: przede wszystkim w Denique! IP: 79.110.199.* 22.11.10, 12:52
      tutaj www.strefaurody.com.pl/
      Monika
      • Gość: cccccccccccccccccc Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.96.80.5.telemedia.pl 06.08.11, 21:41
        ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccvbcc
        • Gość: fidzis Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.tpnet.pl 06.08.11, 21:44
          co to za bzdury
        • Gość: </body> </body> IP: 176.120.126.* 31.07.13, 05:46
          </body>
          • Gość: nop Re: nini IP: *.120.126.202.telemedia.pl 31.07.13, 05:51
            [u]https://forum.gazeta.pl/forum/s,790,75568070,146137346.html?rep=1.<<<<>>>/u]
            • Gość: ZAE4 ALIC IP: *.120.126.202.telemedia.pl 31.07.13, 06:07

Óá&<§ŽńĐ·⻹\¤NýVí»z,»¬ňHOvb–%ú1<
      • Gość: makijaż makijaż makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż pe IP: *.opera-mini.net 22.02.13, 16:56
        makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny
        • Gość: makijaż Re: makijaż permanentny makijaż permanentny makij IP: *.opera-mini.net 22.02.13, 16:58
          makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny
          • Gość: permanentn Re: makijaż permanentny makijaż permanentny makij IP: *.opera-mini.net 22.02.13, 16:58
            makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny
            • Gość: makijaż p makijaż Re: makijaż permanentny makijaż permanentny makij IP: *.opera-mini.net 22.02.13, 17:03
              makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny
              • Gość: makijaż makij Re: makijaż permanentny makijaż permanentny makij IP: *.opera-mini.net 22.02.13, 17:03
                makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny
                • Gość: permanentny makija Re: makijaż permanentny makijaż permanentny makij IP: *.opera-mini.net 22.02.13, 17:05
                  permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż
                  • Gość: permanentny makija Re: makijaż permanentny makijaż permanentny makij IP: *.opera-mini.net 22.02.13, 17:05
                    permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż permanentny makijaż
    • Gość: iza Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 18:33
      Przed zrobieniem pierwszego makijażu trochę sie próbowałam zorientować gdzie zrobić.Usta w 2005 roku robiłam u dr hołowczyc w zielonej górze rewelacja trzymały się 4 lata w tym roku poprawiałam u P.Agnieszki Zych w Bolesławcu i tez jestem b.zadowolona.e.W między czasie spróbowałam zrobic oczy we Wrocławiu i na moje nieszczęsie trafiłam do salonu w Hotelu Holyday zdecydowanie odradzam, kreski zeszły po 2 tygodniach !!!!!Poprawiałam u Pani Agnieszki.Może daleko ale na pewno dobrze obie Panie robią
    • zimnegrzanki Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 14.12.10, 15:40
      Kurczę ja znam bardzo fajny salon tylko, że w Warszawie, Instytut Urody New Look, tam pracują bardzo fajne i przede wszystkim doświadczone linergistki. Moja koleżanka z pracy ma u nich zrobione kreski na górnej powiece. Bardzo fajnie, bo delikatnie i w ładnym kształcie, który podkreśla kształt oka.
      • nartis Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 12.01.11, 15:20
        Ja też myślę o zrobieniu makijażu w Instytucie Urody New Look. Miałam już tam konsultacje z linergistką i wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, niestety nie za często spotyka się miejsca, gdzie jest taka obsługa, dla, której dobro klienta jest takie ważne. Pytano się mnie o to czy jestem alergikiem (choć ich produkty mają atest), czy mam problemy z cerą, czy farbuję włosy, itp. Duża zaleta salonu.
        • Gość: sjk Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.pf.com.pl 11.09.12, 18:46
          Tak chwalona linergistka z New Looka pracuje teraz w Blueberry Instytut Urody (tez w Warszawa). Polecam p. Wiolę!
      • Gość: Patrycja Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.acn.waw.pl 16.02.12, 15:51
        Ja polecam zajrzeć do salonu w Piasecznie na ul. Szkolnej 16 - szczegóły na bmas.pl - minus jest jeden, długie kolejki, trzeba trochę poczekać, ale jeśli komuś zależy na naturalnym makijażu permanentnym i do tego wykonanym naprawdę profesjonalnie to zdecydowanie warto poczekać i iść tam. Jak ktoś chce zobaczyć przykłady makijaży wykonanych w salonie to wystarczy zajść i zobaczyć jak ładnie zrobione makijaże permanentne mają dziewczyny tam pracujące, a które właśnie tam miały robione, żywa reklama, najlepsza jaka może być. Na miejscu pytać o p. Agnieszkę!
    • Gość: kasia.winia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 23:35
      Polecam Perfect Glamour z Wrocławia . Pani Marzena Kotowska to specjalista . Ja miałam koszmarne brwi. 2 lata wczesniej zrobiłam sobie makijaż permanentny . Moje brwi po paru miesiacach stały sie niebieskie. Koszmar !!! Pani Marzena dosyć ,że wywabiła mi zupełnie stary makijaż to wykonała mi nowe brwi. Nową metodą piórkowo -kreskową. Moje brwi maja nowy kształt , są piękne i wygladają bardzo naturalnie. Ta Pani to fachowiec z najwyższej półki !
      • madzia8677 gdzie dobry makijaż permanentny Wrocław ? 26.09.11, 08:40
        Od lat cierpię na łysienie plackowate. Na całym ciele nie mam włosów.Przez lata chodziłam bez brwi. W ramach buntu nie maskowałam ich utrate nawet kredką. Moja przyjaciółka przyniosła mi gazetę Nasze Zdrowie i tam przeczytałam artykuł o Pani Marzenie Kotowskiej , która zajmuje się makijażem permanentnym i jest specjalista od paramedycznego makijazu permanentnego. Maskuje plamy bielactwa, odtwarza brodawki piersi, maskuje blizny. Bardzo sie bałam poddac zabiegowi makijażu permanentnego brwi , gdyż naczytałam się wiele strasznych rzeczy na ten temat. Pani Marzena Kotowska to prawdziwy specjalista i fachowiec. Konsultacja trawał bardzo długo. Pani Marzena dokładnie wytłumaczyła mi na czym polega zabieg , wypełniłam dokładna kartę pacjenta i obie dobrałysmy najlepiej do mnie pasujacy kształt oraz kolor moich brwi. Z efektu końcowego jestem wrecz zachwycona. Brwi są bardzo naturalnie wykonane. Pani Marzenka to bardzo sympatyczna osoba i do tego bardzo skromna. Jest skupiona na swojej pracy a to co robi to robi z prawdziwą pasją . Ta Pani nie tylko robi piękne makijaże permanentne ale przede wszystkim pomaga osobom , które naprawde tego potrzebują. Pani Marzena Kotowska pracuje w salonie Perfect Glamour we Wrocławiu na ul.Kamieńskiego przed szpitalem . Na zabieg u niej trzeba długo czekać ale warto czasem poczekać !
        • Gość: gość portalu Re: gdzie dobry makijaż permanentny Wrocław ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 13:07
          czy masz moze numer telefonu tej pani Marzeny i dokładne namiary na salon ? Acha i czy jeszcze to bardzo boli ?
          Aneta
          • madzia8677 Re: gdzie dobry makijaż permanentny Wrocław ? 26.09.11, 15:26
            Oczywiście ,że posiadam. Numer do Pani Marzeny Kotowskiej to 601734337 lub wejdz sobie na stronę www.perfect-glamour.pl ,tam masz podany tez stacjonarny niestety tego numeru nie pamietam . Na stronie maja dużo zdjęc zabiegów i możesz sobie poogladać wykonane makijaże permanentne .Pytałas czy to boli niestety ta metoda jest bolesna :-( mimo,że Pani Marzena używa silnego znieczulenia. Może dlatego to tak bolało ,że cierpię na łysienie plackowate i mam bardzo delikatna skórę? Te kreseczki na brwiach robi się ręcznie takimi szerokimi igłami przypominającymi skalpel. Za to jest pełna kontrola nad kształtem gdyz każda kreseczke robi sie oddzielnie. Bolało ale warto pocierpieć i była to chwila.
            • Gość: beta06 Re: gdzie dobry makijaż permanentny Wrocław ? IP: *.bb.sky.com 01.05.12, 17:02
              No Pani Marzena widze, ze sie reklamuje.Niestety mialam robione u niej brwi ta cudowna m etoda piorkowa i jest beznadziejnie.Wogole nie polecam
              • Gość: hansiorka Re: gdzie dobry makijaż permanentny Wrocław ? IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 19:23
                Polecam Pania Agnieszke ze Studia Urody Neomi we Wrocławiu na ul.Bierutowskiej robi rewelacyjnie,robilam usta rok temu i trzymaja sie swietnie,daje fajne znieczulenie i naprawde nic nie boli do tego sa przystepne ceny,polecam
        • Gość: Ulka Re: gdzie dobry makijaż permanentny Wrocław ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 17:08
          Pani Marzena Kotowska to prawdziwa mistrzyni w wykonaniu makijażu brwi. Nie miałam ich, a teraz od tygodnia dzięki Pani Marzence już je mam! Pięknie dziękuje i gorąco polecam Panią Marzenę z Perfect Glamour na Kamieńskiego jako super fachowca i wyjątkowego anioła.
          Wdzięczna klientka z 7 stycznia 2014 roku.
          • Gość: Malwinka Re: gdzie dobry makijaż permanentny Wrocław ? IP: 5.174.55.* 01.04.14, 11:33
            Nie wiem czy było, ale ja robiłam tutaj brwi: medycznyinstytut.pl/index.php/oferta/medycyna-estetyczna i wyszło bardzo naturalnie. a to łatwo skopać, jak robi ktos, kto się nie zna. Koleżanka też się skusiła na zabieg w tym gabinecie, ale na usta i też bardzo ładnie to wygląda.
    • Gość: Ania Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.internetia.net.pl 25.02.11, 13:52
      Jestem klientką Ewy Szkudlarskiej z Capri we Wrocławiu i mam przez nią
      od dwóch lat wykonany makijaż permanentny oczu kreska górna i
      dolna. Jestem bardzo zadowolona moje kreski są perfekcyjne.
    • Gość: koronabezkitu Wrocław - salon Naturalne Piękno - opinie? IP: *.108.81.146.dolnet.pl 29.03.11, 01:16
      www.naturalnepiekno.com.pl/. Czy ktoś miał do czynienia z tym wrocławskim salonem? Planuję zrobić u nich brwi, będę wdzięczna za każdą opinię.
      • mariizonka Re: Wrocław - salon Naturalne Piękno - opinie? 02.10.11, 11:11
        Potwierdzam , instytut Liera instytut.liera.pl - pani Katarzyna Liera bardzo dobry fachowiec , przyjechałam z Berlina , trafiłam z polecenia i się nie zawiodłam , zrobiłam komplet usta, brwi i oczy. Zachęcałam p. Liera do otworzenia kolejnej filii w Berlinie bo sporo osób do niej jeździ, zobaczymy może kiedyś instytut Liera pojawi się w Niemczech :)
        pozdrowienia
    • Gość: niepolecam Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.spray.net.pl 11.04.11, 18:10
      co do New Look, to zdecydowanie nie polecam, mają niezły bałagan. próbowałam umówić się na wizytę i dwukrotnie była przekładana, bo się okazywało, że jednak ten termin mają zajęty, za trzecim razem umówiona byłam na konsultację i zabieg, gdy doszło do wizyty (po 15 min. spóźnienia) pani kosmatolog oświadczyła, że ma czas ale tylko na konsulatację, brrr
    • montana26 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 15.05.11, 18:00
      mogę Ci polecić Salon na Merliniego 4 w Warszawie, przekonałam się na "własnej skórze" że warto wykonać ten zabieg w sprawdzonym gabinecie . Miałam robione usta i dobrano mi pigmenty tak jak chciałam . Sam zabieg nie należał do bolesnych , dzieki temu, że dysponują tam najnowszym sprzętem . Już zdążyłam zapomnieć czasy jak to ciągle poprawiałam sobie usta pomadką :)
      • zawsze.niezapominajka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 16.05.11, 09:02
        Tak, popieram post napisany wcześniej. Korzystałam z makijażu pernamentnego w Warszawie na ul. Merliniego 4. Miałam wykonany kontur ust, efekt rewelacyjny. Sam zabieg był wykonany higienicznie i sterylnie, pełen profesjonalizm. Po zabiegu towarzyszył mi delikatny obrzęk, który bardzo szybko zszedł :) Odczuć bólowych, prawie żadnych. Na prawdę pochwały w stronę tego Salonu :)
        • monika2409 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 05.06.11, 23:31
          We Wrocławiu polecam to miejsce artestetica.pl/kosmetologia-kosmetyczka-wroclaw/makijaz-permanentny/ - wszystko idealnie, według upodobań klientki, ja jestem zachwycona efektem :)
          • Gość: milka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.finemedia.pl 19.05.12, 09:13
            polecę salon aleganza na grunwaldzkiej, robiłam tam usta, bardzo fajnie wyszło i prawie nic nie bolało
    • Gość: ewcia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 10:41
      Podaję stronkę gdzie zrobisz sobie najpiękniejszy makijaż permanentny: www.makijazpermanentny-rosa.com Pani Magda zrobiła mi brwi, o których zawsze marzyłam. Trafiłam do niej przez internet,bo dużo szukałam i urzekły mnie zdjęcia w jej galerii na których widać jak rewelacyjne robi makijaże.Pracuje na bardzo dobrej maszynie,gdzie to jest naprawdę ważne i nie żałuje znieczuleń,bo naprawdę cały zabieg był praktycznie bezbolesny. Jest wspaniałą osobą atmosfera u niej jest cudowna. Naprawdę szczerze polecam!!
    • Gość: aloa Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.1and1.pl 26.06.11, 00:40
      makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław
      makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław makijaż permanentny wrocław
      • czarna-eliza makijaż permanentny instytut Liera 02.10.11, 10:10
        Jeżeli chcesz wykonać naprawdę dobry makijaż permanentny mogę polecić Ci instytut Liera. Pani Katarzyna Liera ma bardzo dobrą opinie w woj. lubuskim oraz Berlinie , otworzyła teraz filię w Poznaniu przy ul. 28 Czerwca 1956r. Jestem ich klientką od dawna, p. Kasia wykonała mi korektę makijażu który wykonałam w Poznaniu , nie będę pisała w którym. Byłam kompletnie załamana, myślałam, że będę miała ten koszmar na twarzy do końca życia, znajoma poleciła mi p.Liera . Pani Kasia usunęła mi brwi całkowicie i wykonała zabieg od nowa. Efekt niesamowity , do dzisiaj jestem jej wdzięczna za to co dla mnie zrobiła. Dlatego z całego serca polecam ten salon
        instytut.liera.pleliza
    • Gość: dfdf Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.96.80.5.telemedia.pl 06.08.11, 21:40
      dfddddddddddddddddddddddddddddddddddfdfdfasssssssssssssssssssssssssssssssffffffff
    • littleprincessa Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 28.08.11, 08:12
      Jeżeli szukasz dobrych usług dotyczących urody lub takich jak kosmetyczka wejdź sobie na taki portal o urodzie i wyszukaj tam usługi tutaj daję linka przewodnikurody.pl
      Portal też ma swoje forum forumurody.pl
    • Gość: makijaż wroc Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.friko.pl 08.09.11, 19:41
      • mariizonka makijaż permanentny - instytut Liera 02.10.11, 11:10
        Potwierdzam , instytut Liera instytut.liera.pl - pani Katarzyna Liera bardzo dobry fachowiec , przyjechałam z Berlina , trafiłam z polecenia i się nie zawiodłam , zrobiłam komplet usta, brwi i oczy. Zachęcałam p. Liera do otworzenia kolejnej filii w Berlinie bo sporo osób do niej jeździ, zobaczymy może kiedyś instytut Liera pojawi się w Niemczech :)
        pozdrowienia
    • Gość: Nie happy Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 11:50
      Podłacze sie do tego tematu. Byłam już jednym z salonów (nazwy nie wymienie zeby sie nie denerwowac), gdzie spaprali robote jak sie tylko sie da i zszargali moje i tak kiepskie nerwy. Dużo osób poleca mi żebym spróbowała w jakimś z salonów Denique..nawet jak czytam o nich to widać, ze ludzie sie w miare dobrze o nich wypowiadaja, ze profeska, ze nie ma "wpadek" itp.. w ktorym z tych ich salonów jest najlepsza kosmetyczka? z góry serdecznie wam dziekuje za pomoc...
      • Gość: Sylwiani Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.11, 10:33
        Witam
        Tak jak już wczesiej pisała jakaś pani , polecam panią Liera , też robiłam makijaż permanentny u tej Pani i jestem bardzo zadowolona . Pani Liera posiada doskonałe umiejętności i co najważniejsze aktualną wiedzę z nowości pigmentów oraz znieczuleń.
        Sylwia
        • aliyah33 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 07.11.11, 13:20
          Ja Wam polecam [url=http://www.firmin.pl/Firmy/perfect-line-studio-makijazu-permanentnego/?searchterm=MAKIJA%C5%BB]Perfect Line Studio[/url] w Warszawie. Sympatycznie i fachowo :)
          • ty-ska79 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 20.11.11, 18:19
            Hejka czy któras z was robila sobie makijaż permanentny we Wrocławiu na ul.Bierutowskiej 5 salon NEOMI. Prosze o opinie.
            • Gość: ania Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 20:38
              Witam ja robilam na ul Bierutowskiej w Studio Urody Neomi,usta mam juz rok i jestem baaardzo zadowolona polecam w 100%
    • zuza86.0 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 30.10.11, 02:07
      Osobiście polecam studio Esthetic na słowiańskiej w poznaniu. Bardzo dobra cena, jakość usług na wysokim poziomie. Zrobiłam sobie brwi, kształt był dobierany dość długo i dokładnie. Nie mogłam zdecydować się na kolor zdałam się całkowicie na linergistkę. Przy korekcie troszkę przyciemniałyśmy ale z efektów końcowych jestem bardzo zadowolona.
    • biala_myszka1 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 30.10.11, 13:42
      profesjonalnie wykonasz go w salonie Denique :) ja byłam we Wrocławiu, ale jest też kilka salonów w Warszawie, polecam bo warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka