chanastel 26.02.08, 13:00 Poszukuję dobrego ginekologa w ramach NFZ. Mam dość płacenia takich pieniędzy za zwykłe badanie i usg> Czy we Wrocławiu są dobrzy specjaliści którzy przyjmują nieodpłatnie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maalwa1 Re: Ginekolog w ramach NFZ 27.02.08, 22:01 Spróbuj zarejestrować się w klinice "Na Grobli". Telefon znajdziesz w internecie. To jest prywatna przychodnia, ale mają podpisaną umowę z NFZ. W ramach wizyty jest i cytologia i USG. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maalwa1 Re: Ginekolog w ramach NFZ 27.02.08, 22:07 Doktor Maciejewski. Przyjmuje w piątki. Jest bardzo sympatyczny i z tego co słyszałam bardzo kompetentny. Byłam u niego kilka razy i mam jak najlepsze wrażenia. Poza tym kobiety w poczekalni potwierdziły moje przypuszczenia, że to człowiek, który wie co robi. Poza tym pracuje w szpitalu na Hirszfelda, co nie bez znaczenia, bo ma dużą praktykę Odpowiedz Link Zgłoś
chanastel Re: Ginekolog w ramach NFZ 27.02.08, 22:18 Dzięki wielkie. A trudno się tam dostać w ramach nfz? Trzeba długo czekać czy uparcie dzwonić? Odpowiedz Link Zgłoś
maalwa1 Re: Ginekolog w ramach NFZ 27.02.08, 22:31 Różnie to bywa. W listopadzie byłam i rejestrowałam się bez problemu. Teraz coś tam im się przytkało i w lutym mi się nie udało dostać. Ale chyba nie jest z tym najgorzej. A naprawdę warto. Trzeba próbować. Chodzi tam też moja koleżanka i też jest zadowolona. No i zawsze to co najmniej 80 zł w kieszeni. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
danusia_401 Re: Ginekolog w ramach NFZ 04.03.08, 09:56 chanastel napisała: Jest taka Przychodnia na Ul. Sądowej ,kórej NALEZY UNIKAC . Lekarz ginekolog/z doktoratem/ nieuprzejma , nie bada piersi, itd.Pacjentki od niejuciekają . Dlatego pod drzwiami pusto, a lekarz rozwiązuje krzyżówki ,pijąć kawkę z pielęgniarką. Szkoda pieniędzy z NFZ na ten pusty gabinet > Poszukuję dobrego ginekologa w ramach NFZ. Mam dość płacenia takich pieniędzy > za zwykłe badanie i usg> Czy we Wrocławiu są dobrzy specjaliści którzy > przyjmują nieodpłatnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
chanastel Re: Ginekolog w ramach NFZ 04.03.08, 09:58 dzięki to też ważna wskazówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ginekolog w ramach NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:29 byłam w Dolmedzie u dr M.Płatek polecam,duże kolejki,ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś