issis 26.08.03, 10:39 I pisz, czekamy na relacje! Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geos Re: Geos, 3maj się w Egipcie! 26.08.03, 20:12 Dzięki Isis!!! Będę się trzymać, choc przyznam, ze "trzęsawka" przed wyjazdem mnie ogarnęła :- )) Ale chyba pozałatwiałąm wszystko co miałam i o niczym nie zapomniałam :-)))) Jeśli czytałaś dzisiejszy tekst w GAzecie to dodam takie małe sprostowanie, ze w liście do przyjaciela napisałam " Jestem pijana, pijana szczęściem" Bo kurcze wyszło "dziebko" inaczej :-))) Wszystkich całuję i prosze o tzrymanie kciuków :-)) Pozdrawiam Właściwie już kairsko-aleksandryjsko ;-)))) Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: 62.233.176.* 26.08.03, 20:25 "pijana..." wracaj do nas cała i zdrowa ! :) [ps-nie odezwałam się w sprawie ubezpieczenia-bom nie w tym jednak] ciao marsha Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Geos, 3maj się w Egipcie! 26.08.03, 20:37 Geos!! jestem z Ciebie bardzo dumna, trzymam kciuki i wierzę ( e tam wierzę ) ja to wiem , jestem pewna ze Ci się uda i doniesiesz ogromny sukces!!! całuję i pozdrawiam agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Geos, 3maj się w Egipcie! 27.08.03, 00:02 geos napisała: > Jeśli czytałaś dzisiejszy tekst w GAzecie to dodam takie małe sprostowanie, ze w liście do przyjaciela napisałam " Jestem pijana, pijana szczęściem" Bo kurcze wyszło "dziebko" inaczej :-))) Hehe :) Faktycznie, ja też zrozumiałam, że z radości się po prostu upiłaś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroc.gazeta.pl 28.08.03, 10:37 Tekst jest tutaj: www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,1639797.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.ipt.aol.com 27.08.03, 00:28 no i czym tu sie podniecac?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek2 Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek2 Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 00:58 Gość portalu: maja napisał(a): > no i czym tu sie podniecac?... i też nikt Ci sie nie każe podniecać, nie podoba się to nie czytaj, a jak już przeczytałaś a się nie podnieciłaś to poprostu wyjdź a nie od razu krytykujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eprzyjaciel Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.03, 16:21 Gość portalu: maja napisał(a): > no i czym tu sie podniecac?... Bo to sa przyjaciele, przyjazniacy sie za posrednictwem forum internetowego. Ich przyjazn polega na publicznym okazywaniu zazylosci, jak to sie dobrze znaja, przepadaja ze soba i pozdrawiaja w nieskonczonosc. Kompletnie niespektakularne kontakty przez poczte elektroniczna, telefon lub osobiste sa ostatecznoscia (chociaz publiczne zdawanie relacji z nich lagodzi pozniej nieco te nieprzyjemnosci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 20:01 może w części jest to prawda, ale akurat w tej grupce to się mocno mylisz kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eprzyjaciel Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.03, 23:54 Gość portalu: gość napisał(a): > akurat w tej grupce to się mocno mylisz kolego żadna inna "grupka" nie urządza takich manifestacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu071 Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 09:27 No i spontaniczna idejka sie zisci - brawo - badz dzielna i uwazaj na wielblady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Geos, 3maj się w Egipcie! 27.08.03, 10:10 Gość portalu: Krisqu071 napisał(a): > No i spontaniczna idejka sie zisci - brawo - badz dzielna i uwazaj na > wielblady!!! I chodź tylko po nawietrznych stronach wydm ! I uważaj na te takie małe, pełzające i jadowite, te - jak im tam ... zresztą wiesz lepiej sama. I nie daj się omamić. Co prawda 70 wielbłądów za białą kobietę to rzeczywiście wielkoduszna propozycja, ale jesteś zdecydowanie więcej warta ! :-) A tak w ogóle to baw się dobrze i wróć cało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Geos, 3maj się w Egipcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.03, 13:49 Geos nie daj sie piramidom ;) i nie zgub sie na pustyni ;) ma ktoś moze link do tej korespondecji? bo właśnie nadrabiam sieciowe zaległości i znaleźć nie mogę... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re: Geos, 3maj się w Egipcie! 27.08.03, 14:54 napisąłm się i zjadło mi no nic to jeszcze raz Isis - pomyśl jak sie dziś "rummieniłam" przed promotorem kiedy powiedział, że czytał ten tekst, a tłumaczyłam sie tak szybko jak nigdy :-))) z tego "pijaństwa" Diabełek - dzieki za wiarę :-)) Krisqu071 - na wielblady bede uważac, zwłaszcza na te za które będa chcieli mnie kupic :-))))))))))))))) map4 - wrócę bo mam nadzieję, ze tutaj trochę ludzi mi bliskich będzie czekac i nie zapomni, ze jestem. a moze Ty przez ten czas zapomnisz o wadach Wrocławia ;- ) Kociatko - jeszcze chyba nie ma na sieci bedzie pewnie dopiero od wrzesnia dzieki za wsparcie wszystkim pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś