Dodaj do ulubionych

Kocięba i jego żona

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 22:18
Jak to jest że biuro prawne żony naszego ukochanego radnego macza palce w
rozmontowaniu Elektromontażu i Operetki czyżby szanowny małżonek miał jakieś
dalekosiężne plany związane z tymi firmami? Czy może budynek operetki
remontowany za miejskie pieniądze za chwilę okaże się nikomu niepotrzebny a
kocięba zlituje się łaskawie go przejmie od miasta? Platformo opanuj się
rozumiem że do wyborów jeszcze daleko i trzeba się nachapać ale nie
po "trupach" Panie Dutkiewicz czas by było się zastanowić co pańskie zaplecze
polityczne wyprawia w tym mieście absurd pomału sięga zenitu.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator spoko i Kocięba IP: *.gen.twtelecom.net 02.09.03, 10:34
      Dziwię się, że można na tym forum przeczytać takie
      listy. Osobiście nie lubię Pawła Kocięby, jednak to nie
      powód, aby wypisywać bzdury. Niedługo dowiemy się, że
      oprócz Elektromontażu i Operetki, Kocięba chce także
      przejąć PKiN oraz budynki Wagon SA.

W takich sytuacjach zawsze dwa wyjścia są możliwe:
      1."Spoko" jest sfrustrowany, ponieważ Kocięba jest jego
      nieodwzajemnioną miłością. 2. "Spoko" jest sfrustrowany
      tym, że w polityce Kociębie lepiej idzie niż jemu.

Chyba, że coś jeszcze innego?!
      • otmetka Re: spoko i Kocięba 02.09.03, 16:46
        Weźcie się odczepcie od Kubusia. Los Kretynitoos.
        • Gość: Rafis Re: spoko i Kocięba IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 06.09.03, 16:00
          tak na marginesie to remontowany jest budynek opery a nie operetki.
          No ale dla niektórych nie ma różnicy!!! ważne żeby komus przypieprzyć :)
    • Gość: renata Re: Kocięba i jego żona IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 08:02
      Czytałam, że ta już druga z kolei, też skończyła swoją kadencję, więc dajmy jej
      spokój. Ten chory-damski bokser- zadręczy kolejną. A może przeczyta te
      informacje i się wycofa?
      • Gość: 0073H Re: Kocięba i jego żona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 03:12
        Skąd wiesz, że damski bokser? Dowody masz na to jakieś? To poważne oskarżenie,
        może się skończyć u prokuratora.
        • Gość: jolcia Re: Kocięba i jego żona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 13:36
          wystarczy zapytac jego pierwsza zone - obecnie zone pewnego sportowca.
          • Gość: czesław Re: Kocięba i jego żona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 16:46
            Kocięba nie jest wieczny, jest dużo haków na niego!
            • Gość: żal Re: Kocięba i jego żona IP: *.visp.energis.pl 01.12.03, 22:56
              Ale niestety on i jemu podobni(broda,obrembski)długo będą jeszcze rządzić
              kulturą w naszym mieście.
              • Gość: berbelucha Re: Kocięba i jego żona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 10:03
                Może nie, wystarczy za nimi jeździć z alkomatem.
                • Gość: karaluch Re: Kocięba i jego żona IP: 217.97.148.* 23.12.03, 22:19
                  w ubiegłym roku była sprawa gwałciciela, który dobrał sie do autostopowiczki,
                  kto za niego poręczył? nasz przystojniaczek Kocięba-Żabski, hehe
    • gwyn3 Re: Kocięba i jego żona 05.01.04, 19:54
      ...and by the way...
      W momencie rozpocze´cia tej dyskusji, Ci Pan´stwo byli juz´.... jakis´ czas po rozwodzie...
      gratuluje´ SPOKO czujnos´ci s´ledczej
    • Gość: Klara Re: Kocięba i jego żona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 15:33
      To dupek i gnojek, psychicznie chory więc trzeba mu wybaczyć i leczyć. A że
      kradnie? trudno.
      • Gość: wicuś Re: Kocięba i jego żona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 12:42
        Może załóżmy fundację na leczenie PKŻ.
        • Gość: tleniona_blondi Re: Kocięba i jego żona IP: 5.5.* / 80.58.11.* 06.01.05, 16:43
          Słyszałam ,że szykują mu wpie..
          • Gość: fuck Re: Kocięba i jego żona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.05, 20:51
            Popieram.
            • Gość: mendaryna Re: Kocięba i jego żona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:08
              E tam, on się kiedyś sam zabije po pijaku:))))
              • Gość: hrabiaa Re: Kocięba i jego żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:06
                Żony nie ma co mieszać, i tak obiła mu balkony za tę przygodę z "koleżanką" w
                parku.
    • Gość: paula To nie tak !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 23.03.05, 23:38
      Naprawdę nie mieszajcie żony tego cwanego alkoholika z jego żałosną
      działalnością. Dominika (którą znam osobiście) to naprawdę b. porządna kobieta!
      Tylko może była nieco naiwna i "wzięła" ją "przystojność" tego satyra.
      • Gość: handsome Re: To nie tak !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 12:27
        Przecież on ma pysk jak dupa Tatara. A jak jest nachlany (czyli prawie zawsze)
        to wygląda jak chodzący wór gówna.
        • Gość: Andrzej Ł Re: To nie tak !!! IP: *.pool21382.interbusiness.it 25.03.05, 10:26
          Pysk nie ma znaczenia. Jakubczak za piekny też nie jest a jak się dogadali?
          • Gość: paula Re: To nie tak !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.05, 19:32
            Jak dla mnie to nawet zażygany Kocięba jest przystojniejszy od tego kurdupla
            jakubczaka (mała litera celowo).
            • Gość: robcio Re: To nie tak !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.05, 20:28
              Tp moze Ty zostawiłas go w potrzebie zarzyganego , nawalonego w aucie ?
              • Gość: paula Jak ja bym go zostawiła IP: *.wroclaw.mm.pl 27.03.05, 00:41
                to sąd by miał przynajmniej konkretnego świadka na tego moczymordę.
                Ja oddzielam powierzchowność od intelektu. KŻ jest nawet przystojny (w końcu
                baba wie lepiej, chyba że jesteś oddmiennej orientacji, to przepraszam) i to
                zapewne mu pomaga, co nie oznacza że ma coś wspólnego z dżentelmenem. To go
                odróżnia od jakubczaka, który jest jeszcze większym chamem, w dodatku
                przystojnym inaczej.
                Oto nasi radni, długo selekcjonowani spośród 700 tysięcznego miasta.
                • Gość: kiki Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:17
                  Wiesz, ja jestem babą i mnie on akurat nie kręci.
                  • Gość: doda Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.05, 09:56
                    A mnie kręci. Podobno lubi przylać a ja uwielbiam ostrą jazdę.
                    • Gość: Soska Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 12:34
                      Może warto wogóle przyjrzeć się dokładniej kolesiom z PO. Kocięba, Tomqszewska,
                      sami pijacy.
                      • Gość: sawek Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:59
                        Pijaństwo to pół biedy ale on jest chory psychicznie.Cierpi na
                        cyklofrenię.wiedzą o tym byli koledzy z gazety.
                        • Gość: bosek Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 21:30
                          a je. ał go pies może wreszcie się za niego wezmą
                          • Gość: (') Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:51
                            podobno ma nawrót choroby.biedaczysko:(((
                            • Gość: kiosk Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.05, 12:48
                              Gość portalu: (') napisał(a):

> podobno ma nawrót choroby.biedaczysko:(((

choroby alkoholowej?
                              • Gość: twarda siostra Re: Jak ja bym go zostawiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:09
                                Gość portalu: kiosk napisał(a):

> Gość portalu: (') napisał(a):
                                >
                                > > podobno ma nawrót choroby.biedaczysko:(((
                                >
                                > choroby alkoholowej?

On jeszcze cierpii na cyklofrenie
                                • Gość: Pijak Kocięba to... IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 23.05.06, 12:34
                                  • Gość: Abstynent Re: Kocięba to... IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 23.05.06, 12:35
                                    No kto?
                                    • Gość: Pijak Re: Kocięba to... IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 23.05.06, 12:38
                                      Nie wiem... dokładnie... zapomniałem. Ktoś z nas? Przecież to ja jestem Kocięba!
                                      Jestem Kocięba, jestem Kocięba...
    • Gość: mm Re: Kocięba i jego żona IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.09.05, 11:06
      A ja osobiście proponuję głosować na : www.jawormalgorzata.fr.pl Jest to osoba
      wykształcona, kompetentna i nade wszystko uczciwa. Jej HASŁEM wyborczym
      jest: "Nie obiecuję - działam!!!!" - więc samo mówi za siebie! Reprezentuje PO.
      Proszę o głosowanie na MAŁGORZATĘ JAWOR !!!!!!
    • Gość: LaPapesse Major Fydrych i O czym milczą wrocławskie pomniki IP: *.npgo.pl 09.06.06, 00:32
      Dalsze losy Kociemby i innych w artykule Majora Fydrycha na stronie
      www.pomaranczowa-alternatywa.republika.pl/pomarancza.html

zapraszamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka