anna-76 16.03.08, 09:56 jakaś cholerna blokada na moście zwierzynieckim , ktoś z mieszkańców w końcu ma dość państwa urzędników ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P. Re: Blokada!? IP: *.magma-net.pl 16.03.08, 11:26 Właśnie przeczytałem, że Rano kupcy blokowali ulicę Wróblewskiego. Też nie mieli gdzie strajkować i blokować ulic. Przez nich nie pojechałem na zajęcia za które słono płacę i nikt mi nie zwróci tych kosztów. Zamiast utrudniać życie ludziom pomyśleliby od czasu do czasu i blokowali urzędy a nie ulice. Jak coś robić to robić mądrze a ci debile nawet pewnie nie pomyśleli co im to da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Blokada!? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.03.08, 11:46 bo to mialo dzialac tak, ze oni zablokuja ludziom cos, to urzednicy beda sie o to martwic i chcac rozwiazac problem pojda na ugode z kupcami. bajer polega na tym, ze urzedasy maja gleboko w dupie innych i martwia sie jedynie o cieply stoleczek i swoja wyplate. za duzo sie filmow naogladali z akcja jak ktos przystawia komus bliskiemu pistolet to dlowy, to ten drugi od razu spelnia żądanie. Odpowiedz Link Zgłoś