Gość: Zuzia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 22:02 Donald - ale nie Mac Donald, prezydentem ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: analityk Re:Bogdan Zdrojewski przewodniczącym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 01:35 A w nowym rządzie ministrem kultury. Jak najbardziej jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syntetyk Re:Bogdan Zdrojewski przewodniczącym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.03, 07:09 Gość portalu: analityk napisał(a): > A w nowym rządzie ministrem kultury. Jak najbardziej jestem ZA. A ja proponuję Zdroja na miejsce pana wicepremiera Pola. Może by nam obwodnicę autostradową zafundował no i na infrastrukturze zna się jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laborant Re: Platforma Obywatelska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.03, 20:50 Ja proponuję skazanego Zdroja na emeryturę dość juz narozrabiał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: Platforma Obywatelska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 22:36 Gość portalu: laborant napisał(a): > Ja proponuję skazanego Zdroja na emeryturę dość juz narozrabiał! a ja proponuję Zdroja do Microsoftu ! Zna się na oknach, jak mało kto. Wie, jak "wyrwać" je za darmochę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk zgadzam się z syntetykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 21:54 Bogdan Zdrojewski do wszystkiego przykłada się bardzo solidnie. Miałem przyjemność poznać kiedyś Pana posła osobiście. Chociaż rzecz dotyczyła kinematografii, poseł był do rozmowy przygotowany merytorycznie jak mało kto. To wielki polityk i równie wielki patriota, a przy tym niezmiernie skromny. Bardzo mi zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś