Gość: Ralf IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 21:57 WASZE OPINIE PO ZDOBYCIU 16 TYTUŁU MISTRZA POLSKI PRZEZ ŚLĄSK: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidia Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 20.05.01, 22:04 Jeśli jedna drużyna tak notorycznie zwycięża w lidze, to źle świadczy o tej lidze. Wolałabym, żeby tytuły mistrza Polski wyrywało sobie kilka drużyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 06:56 Gość portalu: lidia napisał(a): > Jeśli jedna drużyna tak notorycznie zwycięża w lidze, to źle świadczy o tej lid > ze. Wolałabym, żeby tytuły > mistrza Polski wyrywało sobie kilka drużyn -Tej Pani już dziękujemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikser Re: ALE ŻENADA... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 09:57 ... Z TYMI KOSZULKAMI Z NAPISEM "MISRZ"!! KTO TO DRUKOWAŁ!! PODAJCIE NAZWĘ FIRMY, ALBO NIE, BO ICH SPALĄ. W TRÓJCE OD RANA SIĘ Z TEGO NABIJAJĄ. POZA TYM WSZYSTKO W NORMIE - TRWA ERA ZEPTERA! (JEŻELI KTOŚ NIE WIE, TO WYJAŚNIAM, ŻE ERA TRWA STO LAT)- 100:0!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kongo Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 22:27 Nie powinniśmy chyba przepraszać że Śląsk po raz kolejny jest najlepszy. Mecz był dobry i to że wygraliśmy kilkunastoma punktami, zamknie usta tym którzy po raz kolejny będą się tłumaczyli fatalnym sędziowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierbin Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.99.224.* 20.05.01, 22:56 Wiadomo nie od dzis ze Slask nie ma rownych sobie w Polsce, wiec nie ubolewajmy nad poziomem polskiej ligi, nie jest az tak zly, po prostu to Śląsk jest tak dobry!!! A prawdziwą wartość naszej druzyny poznamy w meczach Euroligi, jak na razie pozostaje stwierdzić: CALA POLSKA W CIENIU SLASKA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jobaczek Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.01, 22:58 CAŁA POLSKA W CIENIU (koszykarskiego) ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 20.05.01, 23:49 A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom-net.pl 21.05.01, 00:26 > A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji > zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice. Dziekuje w imieniu kibicow. Tez bylem, tez skandowalem. Atmosfera genialna - tego sie nie da opisac. Jak opuszczalem hale to nie moglem uwierzyc, ze moze byc taka bezproduktywna cisza. Ale chcialem troche o czym innym napisac. Wlasnie wracam z Rynku, miala byc wielka feta z udzialem koszykarzy. Wyobrazalem to sobie co najmniej tak, ze koszykarze wyjda do publiki wspolnie, powiedza kilka slow, pozdrowia kibicow i podziekuja im za wspanialy, nie ukrywajmy tego, doping. Tymczasem po Rynku lata bez sensu tlum kibicow i wlasciwie nie wiadomo gdzie ma sie udac. Widzialem przemykajacego Wojcika, widzialem Jamisona i Zielinskiego. Przemykal rowniez Urlep. Natomiast jakiejs wspolnej radosci nie bylo, bo wszyscy zaszyli sie w Radiobarze i ani mru-mru. Ja rozumiem, ze popularnosc moze byc meczaca i na codzien gwiazdy moga nie przepadac za zaczepiajacymi ich co krok kibicami. Ale w takim dniu cos nam, kibicom, sie chyba nalezy. Moze przeoczylem jakies wydarzenia lub po moim opuszczeniu Rynku byly jakies wspolne wiwaty, ale suma sumarum w tym sensie odczuwam pewien niedosyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 07:17 Gość portalu: Pafik napisał(a): > > A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji > > zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice. > > Dziekuje w imieniu kibicow. Tez bylem, tez skandowalem. Atmosfera genialna - te > go > sie nie da opisac. Jak opuszczalem hale to nie moglem uwierzyc, ze moze byc tak > a > bezproduktywna cisza. > Ale chcialem troche o czym innym napisac. Wlasnie wracam z Rynku, miala byc > wielka feta z udzialem koszykarzy. Wyobrazalem to sobie co najmniej tak, ze > koszykarze wyjda do publiki wspolnie, powiedza kilka slow, pozdrowia kibicow i > podziekuja im za wspanialy, nie ukrywajmy tego, doping. > Tymczasem po Rynku lata bez sensu tlum kibicow i wlasciwie nie wiadomo gdzie ma > > sie udac. Widzialem przemykajacego Wojcika, widzialem Jamisona i Zielinskiego. > Przemykal rowniez Urlep. Natomiast jakiejs wspolnej radosci nie bylo, bo wszysc > y > zaszyli sie w Radiobarze i ani mru-mru. Ja rozumiem, ze popularnosc moze byc > meczaca i na codzien gwiazdy moga nie przepadac za zaczepiajacymi ich co krok > kibicami. Ale w takim dniu cos nam, kibicom, sie chyba nalezy. > Moze przeoczylem jakies wydarzenia lub po moim opuszczeniu Rynku byly jakies > wspolne wiwaty, ale suma sumarum w tym sensie odczuwam pewien niedosyt... - Jeśli chodzi o świętowanie w rynku to pewnie masz rację, ale trudno coś zorganizować bo tłum w takiej chwili jest po prostu nieobliczalny. Impreza z zawodnikami była rok temu kilka dni po finale na Bielanach: autografy, odpowiadanie na pytania kibicow oraz pokazowy mecz Śląsk kontra Śląsk- wspaniała zabawa i mam nadzieje że w tym roku także to powtórzą. pozdro PS.ale podobało mi się jak kibice śpiewali "Sto lat" Zielonemu pod Ratuszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 10:07 heh. A jestem ciekawy czy ktos z was drodzy kibice obecni na meczu byl na parkiecie od razu po zakonczeniu meczu??? Ja bylem! Udalo sie to tylko 20 osobowej grupce ludzi:)))) Ale az ochroniaz z impelu sie przewrocil jak zobaczyl nas wbiegajacych po nim na parkiet:)))))) A na boisku.... JAZDA! nie zapomne tanca radosci z koszykarzami slaska. Az ze Jamison wytrzymal 20 typa na sobie to jestem pod wrazeniem .Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich kibicow. BRAVO! CEGLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.106.* 21.05.01, 11:01 Gość portalu: Piolo napisał(a): > A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji > zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice. Mnie też się podobało!! O tak, macie klasę kibice. Aż miło popatrzeć. A w ogóle, to wcale mi się nie znudziły zwycięstwa Śląska. Oby tak dalej, niech nawet 100 lat. Brawo. I oczywiście brawa dla kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HJ Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:25 Śląsk zawsze mistrzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 22:16 Śląsk MISTRZEM DO KOŃCA ŚWIATA I JEDEN SEZON DŁUŻEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.01, 23:02 Kibice,zapraszam do tematu "Schetyna i bandyci z Impela"- to temat jak najbardziej związany z meczem. Odpowiedz Link Zgłoś