Dodaj do ulubionych

ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 21:57
WASZE OPINIE PO ZDOBYCIU 16 TYTUŁU MISTRZA POLSKI PRZEZ ŚLĄSK:
Obserwuj wątek
    • Gość: lidia Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 20.05.01, 22:04
      Jeśli jedna drużyna tak notorycznie zwycięża w lidze, to źle świadczy o tej lidze. Wolałabym, żeby tytuły
      mistrza Polski wyrywało sobie kilka drużyn
      • Gość: fan Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 06:56
        Gość portalu: lidia napisał(a):

> Jeśli jedna drużyna tak notorycznie zwycięża w lidze, to źle świadczy o tej lid
        > ze. Wolałabym, żeby tytuły
        > mistrza Polski wyrywało sobie kilka drużyn

-Tej Pani już dziękujemy!!
      • Gość: Mikser Re: ALE ŻENADA... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 09:57
        ... Z TYMI KOSZULKAMI Z NAPISEM "MISRZ"!! KTO TO DRUKOWAŁ!! PODAJCIE NAZWĘ
        FIRMY, ALBO NIE, BO ICH SPALĄ. W TRÓJCE OD RANA SIĘ Z TEGO NABIJAJĄ.
        POZA TYM WSZYSTKO W NORMIE - TRWA ERA ZEPTERA! (JEŻELI KTOŚ NIE WIE, TO
        WYJAŚNIAM, ŻE ERA TRWA STO LAT)- 100:0!!!!
    • Gość: kongo Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 22:27
      Nie powinniśmy chyba przepraszać że Śląsk po raz kolejny jest najlepszy. Mecz
      był dobry i to że wygraliśmy kilkunastoma punktami, zamknie usta tym którzy po
      raz kolejny będą się tłumaczyli fatalnym sędziowaniem.
    • Gość: Wierbin Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.99.224.* 20.05.01, 22:56
      Wiadomo nie od dzis ze Slask nie ma rownych sobie w Polsce, wiec nie ubolewajmy
      nad poziomem polskiej ligi, nie jest az tak zly, po prostu to Śląsk jest tak
      dobry!!! A prawdziwą wartość naszej druzyny poznamy w meczach Euroligi, jak na
      razie pozostaje stwierdzić: CALA POLSKA W CIENIU SLASKA!!!!!!!!
    • jobaczek Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.01, 22:58
      CAŁA POLSKA W CIENIU (koszykarskiego) ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Piolo Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 20.05.01, 23:49
        A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji
        zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice.
        • Gość: Pafik Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom-net.pl 21.05.01, 00:26
          > A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji
          > zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice.

Dziekuje w imieniu kibicow. Tez bylem, tez skandowalem. Atmosfera genialna - tego
          sie nie da opisac. Jak opuszczalem hale to nie moglem uwierzyc, ze moze byc taka
          bezproduktywna cisza.
          Ale chcialem troche o czym innym napisac. Wlasnie wracam z Rynku, miala byc
          wielka feta z udzialem koszykarzy. Wyobrazalem to sobie co najmniej tak, ze
          koszykarze wyjda do publiki wspolnie, powiedza kilka slow, pozdrowia kibicow i
          podziekuja im za wspanialy, nie ukrywajmy tego, doping.
          Tymczasem po Rynku lata bez sensu tlum kibicow i wlasciwie nie wiadomo gdzie ma
          sie udac. Widzialem przemykajacego Wojcika, widzialem Jamisona i Zielinskiego.
          Przemykal rowniez Urlep. Natomiast jakiejs wspolnej radosci nie bylo, bo wszyscy
          zaszyli sie w Radiobarze i ani mru-mru. Ja rozumiem, ze popularnosc moze byc
          meczaca i na codzien gwiazdy moga nie przepadac za zaczepiajacymi ich co krok
          kibicami. Ale w takim dniu cos nam, kibicom, sie chyba nalezy.
          Moze przeoczylem jakies wydarzenia lub po moim opuszczeniu Rynku byly jakies
          wspolne wiwaty, ale suma sumarum w tym sensie odczuwam pewien niedosyt...
          • Gość: fan Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 07:17
            Gość portalu: Pafik napisał(a):

> > A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji
            > > zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice.
            >
            > Dziekuje w imieniu kibicow. Tez bylem, tez skandowalem. Atmosfera genialna - te
            > go
            > sie nie da opisac. Jak opuszczalem hale to nie moglem uwierzyc, ze moze byc tak
            > a
            > bezproduktywna cisza.
            > Ale chcialem troche o czym innym napisac. Wlasnie wracam z Rynku, miala byc
            > wielka feta z udzialem koszykarzy. Wyobrazalem to sobie co najmniej tak, ze
            > koszykarze wyjda do publiki wspolnie, powiedza kilka slow, pozdrowia kibicow i
            > podziekuja im za wspanialy, nie ukrywajmy tego, doping.
            > Tymczasem po Rynku lata bez sensu tlum kibicow i wlasciwie nie wiadomo gdzie ma
            >
            > sie udac. Widzialem przemykajacego Wojcika, widzialem Jamisona i Zielinskiego.
            > Przemykal rowniez Urlep. Natomiast jakiejs wspolnej radosci nie bylo, bo wszysc
            > y
            > zaszyli sie w Radiobarze i ani mru-mru. Ja rozumiem, ze popularnosc moze byc
            > meczaca i na codzien gwiazdy moga nie przepadac za zaczepiajacymi ich co krok
            > kibicami. Ale w takim dniu cos nam, kibicom, sie chyba nalezy.
            > Moze przeoczylem jakies wydarzenia lub po moim opuszczeniu Rynku byly jakies
            > wspolne wiwaty, ale suma sumarum w tym sensie odczuwam pewien niedosyt...

- Jeśli chodzi o świętowanie w rynku to pewnie masz rację, ale trudno coś
            zorganizować bo tłum w takiej chwili jest po prostu nieobliczalny.
            Impreza z zawodnikami była rok temu kilka dni po finale na Bielanach:
            autografy, odpowiadanie na pytania kibicow oraz pokazowy mecz
            Śląsk kontra Śląsk- wspaniała zabawa i mam nadzieje że w tym roku także to
            powtórzą.

pozdro

PS.ale podobało mi się jak kibice śpiewali "Sto lat" Zielonemu pod Ratuszem
            • Gość: cegla Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 10:07
              heh. A jestem ciekawy czy ktos z was drodzy kibice obecni na meczu byl na
              parkiecie od razu po zakonczeniu meczu??? Ja bylem! Udalo sie to tylko 20
              osobowej grupce ludzi:)))) Ale az ochroniaz z impelu sie przewrocil jak
              zobaczyl nas wbiegajacych po nim na parkiet:)))))) A na boisku.... JAZDA! nie
              zapomne tanca radosci z koszykarzami slaska. Az ze Jamison wytrzymal 20 typa na
              sobie to jestem pod wrazeniem .Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich kibicow.
              BRAVO! CEGLA
        • Gość: Monika Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.106.* 21.05.01, 11:01
          Gość portalu: Piolo napisał(a):

> A mnie się podobało, jak publiczność witała wychodzących do dekoracji
          > zawodników Anwilu. Macie klasę, kibice.

Mnie też się podobało!! O tak, macie klasę kibice. Aż miło popatrzeć.
          A w ogóle, to wcale mi się nie znudziły zwycięstwa Śląska. Oby tak dalej, niech
          nawet 100 lat. Brawo. I oczywiście brawa dla kibiców.

• Gość: HJ Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:25
            Śląsk zawsze mistrzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: roy Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 22:16
              Śląsk MISTRZEM DO KOŃCA ŚWIATA I JEDEN SEZON DŁUŻEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Jerry Re: ZEPTER ŚLASK - ANWIL WŁOCŁAWEK 16 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.01, 23:02
      Kibice,zapraszam do tematu "Schetyna i bandyci z Impela"- to temat jak
      najbardziej związany z meczem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka