azja44 02.04.08, 09:31 W internecie można sprawdzić. Moja córcia dostała się do przedszkola na Gdańską. Cieszę się bardzo :))). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziorek251 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 02.04.08, 09:50 Moja tezsie dostala na ul. Stysia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 02.04.08, 10:18 Moja córeczka też się dostała:)) Przedszkole pierwszego wyboru, na pl. Muzealnym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 02.04.08, 11:25 i moja się dostała do pierwszego wybory ul. Ignuta Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 02.04.08, 12:16 chyba to prawda z tym, że nie będzie w tym roku problemów ze żłobkiem. Mój syn też się dostał, na Wojrowicką:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonia74 Re: z przedszkolem oczywiście, nie żłobkiem;-) 02.04.08, 18:31 i moja się dostała a ja nie wiem czy się cieszyć, taka jakaś dziwna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: z przedszkolem oczywiście, nie żłobkiem;-) 04.04.08, 08:52 Ciesz się;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 04.04.08, 01:12 Moja na slawka- czy sa inne mamy z dziecmi ktore tam pojda? Odpowiedz Link Zgłoś
ariona79 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 04.04.08, 08:52 Niestety moja córeczka się nie dostała jak i 30 innych dzieci do tej samej pracówki. Jest za mało przedszkoli na dużych osiedlach. Wiem, że moja córeczka za rok też nie ma szans, bo do zzp nr 1 na 15 miejc do dwulatków było 9 matek samotnych, a pozostałe dzieci miały po 27, 28 pktów. Problem z przedszkolami jest i to duży, tylko, że nie w całym Wrocławiu. Ola Dzieci rocznik 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
degradacja Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 07.04.08, 18:56 witam, zaczynam ulegać konfuzji: w których częściach miasta jest zatem problem z przedszkolami? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariona79 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 07.04.08, 21:06 Miejsc na pewno brakuje na Kuźnikach i na Nowym Dworze, zarówno dla dwulatków jak i trzylatków. Ola Dziecirocznik 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 07.04.08, 21:30 Klecina i okolice, Wojszyce, Ołtaszyn, Gaj, Psie Pole Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 08.04.08, 09:31 z tego co wiem to na ND nie ma grup dla dwulatków (więc i nie ma miejsc). Problem jest na pewno bo skoro 25 lat temu były na ND dwie wielkie szkoły podstawowe, gdzie klasy były do 'h' bodajże i dzieci miały lekcje na dwie zmiany, to teraz te dzieci mają dzieci które są w wieku przedszkolnym.Nie trzeba być wróżką aby przewidzieć, że nie będzie miejsc dla tylu trzylatków. Mój syn się dostał na Wojrowicką ale dzięki tatusiowi który kwitł pod przedszkolem od 5 tej rano. No i ten jeden magiczny punkt za żłobek.... Odpowiedz Link Zgłoś
anika305 Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 12.04.08, 12:13 A moja sie nie dostała na ND chodz tatus tkwił od 3:30 rano. Czyli pewnie zabrakło punkcika za żłobek:-( A przedszkola brakuje i to nie jednego na Jagodnie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: Już są wyniki rekrutacji do przedszkola 15.05.08, 09:51 Na gaju, dokladnie na bardzkiej jest kiepsko z miejscami - 85 podań na 24 miejsca. Moja córka się dostała, tylko dlatego że chodzi starsza córka, czy to normalne że w jej grupie będzie ok 18 dzieci teoretycznie samotnych matek? Odpowiedz Link Zgłoś