gabwika 07.04.08, 17:38 czy koś może mi cokolwiek napisać o tej Pani doktor? tzn czy warto iść, czy bada kompleksowo chodzi mi o wizyty prywatne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredka01 Re: pediatra A.Pietraszkiewicz 08.04.08, 10:04 ja byłam u niej na prywatnej wizycie, gdy synek był malutki, bo miał lekką asymetrię i zaciskał piąstki. Przebadała go dokładnie, łacznie wizyta trwała ok. godziny. Ale to jest znajoma mojej teściowej, więc trudno mi powiedzieć jak zajmuje się innymi dziećmi. Na pewno jest dobra w rozwoju niemowlaka i takich schorzeniach jak : wzmożone, obniżone napięcie mięśniowe, asymetria. Jest jedną z niewielu specjalistek od metody Vojty, wprowadzała tą metodę do Polski. Ale zna się też na "zwykłych" chorobach. Odpowiedz Link Zgłoś
koruz Re: pediatra A.Pietraszkiewicz 11.04.08, 14:03 Byłam u dr Pietraszkiewicz u neurologa w przychodni Promyk Słńoca we Wrocławiu. Jesli w pytaniu to o nia chodzi to polecam jak najbardziej - kompetentna osoba, rzeczowa i konkretna, mówi jak jest, co robić w konkretnym problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabwika Re: pediatra A.Pietraszkiewicz 12.04.08, 12:31 słyszałam że doktor Adriannia Pietraszkiewicz jest kierowniczką Promyka Słonca, ale do końca nie jestem pewna na pewno jest tam pediatrą od "niespokojnych" niemowląt to ze jest neurologiem to nie wiem, ale ponoć zajmuje się metodą Wojty Wasze opinie przekonują mnie ze warto skorzystać z jej doświadczenia i udać sie do niej z dzieckiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredka01 Re: pediatra A.Pietraszkiewicz 12.04.08, 18:09 tak, zajmuje się dziećmi niespokojnymi i w tym sie specjalizuje. Na pewno nie będziesz żałować. Natomiast raczej nie ma specjalizacji z neurologii, chyba że cos sie ostatnio zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
marminia Re: pediatra A.Pietraszkiewicz 16.04.08, 16:11 Jest Dyrektorem d.s. medycznych w Promyku Słońca, przedtem pracowała w szpitalu na pl.1 Maja. Swietny fachowiec i fajna osoba. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
meys Re: pediatra A.Pietraszkiewicz 21.04.08, 11:28 Jest rewelacyjna, nie szkoda żadnych pieniędzy na tą wizytę. Byłam już 2 razy mimo,ze nic poważnego sie z małym nie działo,ale po jej wizycie jestem pewna na 100% ,ze wszystko jest Ok. Odpowiedz Link Zgłoś