Gość: hrabia IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 11:43 Publiczny budynek, prywatna impreza - czyli sami swoi. Może forumowcy również urządzą podobne spotkanie ? Nazwa obojętna. Ważne, by byli sami swoi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarosz Re: Blues Brothers dla swoich IP: 195.116.104.* 21.05.01, 17:02 Pewnie się dobrze bawili, jak to zazwyczaj w kółeczku wzajemnej adoracji bywa... Forumowicze zaś pewnie by i sobie takie spotkanie urządzili, ale zapewne go nam miasto nie dofinansuje. My nie elyta. Choć w razie czego ja się na to piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Blues Brothers - Nie ma mocnych :-) IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 21.05.01, 17:12 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Publiczny budynek, prywatna impreza - czyli sami swoi. > Może forumowcy również urządzą podobne spotkanie ? Nazwa obojętna. > Ważne, by byli sami swoi. Nie "Sami Swoi" a raczej... "Nie ma mocnych" :-) Niektórzy już "siedzą", inni "swoi" zdążyli na czas czmychnąć przez granicę... (kilku Gargameli z UOP pomogło...) Więc raczej "Nie ma mocnych"... Po kolei Wrocławianie wyłapią tych "Samych Swoich" co do sztuki... i pod Pręgież! Nie pomoże UOP, bo i tam krasnoludki mają swoje czarodziejskie czapeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xErO Re: Blues Brothers dla swoich IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:42 To właśnie nie elita słucha blues'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalska Re: Blues Brothers dla swoich IP: 194.204.171.* 21.05.01, 19:32 A z R. Czarneckiego taki bluesman jak ze mnie sinolog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Blues Brothers dla swoich IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 07:20 Gość portalu: kowalska napisał(a): > A z R. Czarneckiego taki bluesman jak ze mnie sinolog... E! Co Ty ? Z niego dobry trąbkarz, i to ho,ho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Blues Brothers dla swoich IP: 192.168.0.* / *.biskupin.wroc.pl 22.05.01, 16:38 Gość portalu: hrabia napisał(a): > > E! Co Ty ? Z niego dobry trąbkarz, i to ho,ho. > Trąbkarz kibicowo - meczowy? Odpowiedz Link Zgłoś