Dodaj do ulubionych

KURS PRAWA JAZDY WE WROCLAWIU

IP: *.dial.pl 06.09.03, 15:34

Bardzo prosze o polecenie mi jakiegos porzadnego kursu prawa jazdy we
Wroclawiu. Chodzi mi glownie o poziom nauczania i cene (bardziej zalezy mi
jednak na jakosci nauki). BARDZO PROSZE! Z gory dziekuje, pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Re: KURS PRAWA JAZDY WE WROCLAWIU 06.09.03, 15:45
      JA się uczyłem w szkole "Szerokiej drogi S.C." (dawniej "Jeep"). Mieści się ona na Borowskiej w internacie technikum samochodowego. Bardzo polecam. Najlepiej (moim zdaniem) wziąść jazdy u pana Wiśniewskiego.
      • Gość: mia Re: KURS PRAWA JAZDY WE WROCLAWIU IP: *.dial.pl 06.09.03, 16:03
        Nie orientujesz sie moze, ile aktualnie kosztuje tam kurs? Jak duza szansa
        jest nauczenia sie porzadnie jezdzic osoby, ktora nigdy tego nie robila? Czy
        wystarcza tylko te lekcje jazdy, ktore sa oplacone w kursie?
        • wielki_czarownik Re: KURS PRAWA JAZDY WE WROCLAWIU 06.09.03, 22:34
          Gość portalu: mia napisał(a):

> Nie orientujesz sie moze, ile aktualnie kosztuje tam kurs?

Niestety nie. Jak ja się tam uczyłem (rok 1999) to było to około 700-800 zł.

Jak duza szansa
          > jest nauczenia sie porzadnie jezdzic osoby, ktora nigdy tego nie robila?

100% Pod warunkiem, że nie będziesz się bać samochodu. Każdy kierowca zaczynał od zera - zawsze był ten pierwszy raz za kółkiem. :)

Czy
          > wystarcza tylko te lekcje jazdy, ktore sa oplacone w kursie?

Zależy od człowieka. Niektórym wystarczy, niektórym nie. Ja proponuję dzień (lub nawet kilka godzin) przed egzaminem wykupić jeszcze 1-2 godzinki i się "rozgrzać".
    • Gość: loli Re: KURS PRAWA JAZDY WE WROCLAWIU IP: *.pop.e-wro.net.pl 06.09.03, 23:13
      HEj! Ja polecam szkołe TAK na Legnickiej - świetni instruktorzy, wysoki poziom
      i w miarę niedrogo - 600 zł, a dla uczniów i studentów 550 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka