mama.blanki 19.04.08, 21:38 Bardzo prosze o opinie, mamy rozpoczac rehabilitacje dziecka u tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia78 Re: dr Dominiak- opinie 20.04.08, 13:49 Moim zdaniem super choć przeżyłam szok jak zobaczyłam go pierwszy raz ;D Jak go zobaczysz to zrozumiesz co mam na mysli. Moja mama chodziła do niego prywatnie i była bardzo zadowolona-praktycznie uniknęła wózka inwalidzkiego. Chodziłam tez z dzieckiem ale rehabilitacje przeprowadzał ktoś inny a dr. Dominiak tylko kierował i kontrolował przebieg. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek25 Re: dr Dominiak- opinie 21.04.08, 16:25 Ja tez polecam, nawet bylam jego studentka. Coz.. wygladem nie przypomina powaznego lekarza, ale kumaty to on jest i zna sie na swoim fachu. Takze nie zrazaj sie i nie badz zaskoczona, bo wyglada jakby zatrzasnal sie na solarku ;)))))) i te biale zeby...Fajny facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
atyd_e Re: dr Dominiak- opinie 23.04.08, 01:22 Właśnie skończyłam proces rehabilitacji mojej córci Ali, który odbywał się pod okiem dr Dominiaka i uważam, że nie mogłyśmy trafić lepiej. Nie wiem, czy bedziesz chodziła prywatnie czy tez w ramach ubezpieczenia. W każdym razie rehabilitanci pracujący w Specjalisycznej Przychodni Rehab. przy szpitalu im. Korczaka we Wrocławiu (gdzie dr Dominiak przyjmuje w ramach NFZ, kieruje na zabieg do rehabilitantow i kontroluje postepy) są bardzo mili i znają się na rzeczy, tu polecam szczególnie pana Mirka. Sam pan doktor Dominiak ma super podejscie do dzieci i jest naprawde fachowcem w swojej dziedzinie. Poza tym widac, ze lubi to co robi. A jego wyglad.. na początku może lekko szokować, przy bliższym a raczej dłuższym poznaniu staje się normą. Poprostu miły, zadbany facet. Gorąco polecam. Ps. Życzę powodzenia i wytrwałości. Bądź dzielna i opanowana bo rehabilitacja maluszków, zwłaszcza na początku, nie jest miłym przeżyciem także dla ich rodziców. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: dr Dominiak- opinie 01.05.08, 00:21 Dr Dominiak to naprawdę wspaniały lekarz. Nasza córeczka była rehabilitowana pod okiem Dr Dominika od 5 tyg życia metodą Vojty. Postepy bardzo szybkie teraz jest wspaniałym bardzo żywym dzieckiem i zawdzieczamy to w dużym stopniu Panu doktorowi. Polecam z całego serca.Mama Niny. Odpowiedz Link Zgłoś
wkfw Re: dr Dominiak- opinie 04.05.08, 23:54 Dr Dominiak nie jest lekarzem (nie jest po Akademii Medycznej a po AWF-e).Dr- to tytuł naukowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dr Dominiak- opinie 07.05.08, 15:25 Mało tego, ze dr to tylko tytuł naukowy, rodzicom poleciłabym sprawdzenie czy posiada certyfikaty pozwalające na pracę metodami jakimi się posługuje. Wiem, że Vojty ani Bobath nie ukończył, a pozwala sobie na pracę z dziećmi - niestety osobiście bym się zastanawiała czy wiedza owa nie jest jedynie podpatrzoną, bo na moje oko(pracuję z terapeutami Vojty) nie wygląda to na prawidłową diagnostykę i terapię... Widziałam też, że sam robi ostrzykiwania botuliną, a na to mają pozwolenia jedynie lekarze medycyny a nie dr fizjoterapii... Odpowiedz Link Zgłoś