Gość: marmolejd Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:04 a ja polecam Sebastiana z saloniku w Przejściu Garncarskim. Tylko, że długo się czeka na termin. Odpowiedz Link Zgłoś
fris-bee Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 05.08.08, 17:01 a ja polecam mojego kolege :) pracuje w salonach stylizacji ale robi tez magiczne ciecia itp :) u siebie w domu zdecydowanie taniej, duzo kolezanek scinal, farbowal i te z tzw "trudnymi wlosami" tzn loki itp i wszystkie sa zadowolone, takze jakby co dysponuje telefonem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 18:51 Ten salon, gdzie pracuje Sebastian, przenieśli chyba rok temu na Świdnicką. U Sebastiana nie byłam, ale chodzę do p.Asi i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
evrin Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 06.08.08, 01:48 ja chodze do salonu darius na ul. Olawskiej. sciecie i belejaż place ok 200 zl ale jestem zawsze zadowolona. Chodze do dariusza lub p.Ewy. wlosy swietnie mi sie ukladaja przez kolejne 2-3 miesiace(mam blond, za lopatki, zawsze je cieniuje). Chodzilam tez do Carlo Biani na biskupiej do Artura, sciecie rewelacja ale kazdej pani proponuje ciemny kolor wlosow :) tansza i dobra wersja jest p. Malgosia na ul. Ruskiej - profesjonalne sciecie ale bez tzw "szalu" ale kasuje jedynie 35 zl (rok temu) Odpowiedz Link Zgłoś
female01 NIE DARIUS na ul. oławskiej!!! 05.09.08, 23:36 bylam stala klientka, na fryzure slubna zapisalam sie z polrocznym wyprzedzeniem do p. dariusza. gdy w poniedzialek - na 4 dni przed slubem bylam na farbowaniu powiedzial mi, ze mnie nie uczesze, bo nie podoba mu sie fryzura jaka wybralam i on takich nie robi! a wybieralalam ja z jego katalogu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: NIE DARIUS na ul. oławskiej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:38 Nie jesteś jedyną, którą pan D.Fronia vel Darius "poraził" swoją bezczelnością i brakiem profesjonalizmu. Salon Darius to już prehistoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: NIE DARIUS na ul. oławskiej!!! IP: *.static.tvk.wroc.pl 13.11.09, 11:49 300% poparcia dla przedmówców, Darius to jakaś pomyłka na rynku! nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: NIE DARIUS na ul. oławskiej!!! IP: *.96.80.24.telemedia.pl 28.07.10, 20:43 A ja polecam Dariusa. Mialam spalone wlosy stylingiem robionym u innego fryzjera i uratowal moje wlosy i fryzure. ma wyobrazne to prawdziwy artysta. zna sie na tym co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: NIE DARIUS na ul. oławskiej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 08:59 Zgadzam się z wami. Darius to jakaś totalna pomyłka , tragedia, ceny jak z kosmosu, liczyłam na to że skoro tyle będzie kosztowała(270zł.) usługa to on się mną zajmie od początku do końca a, on mnie tylko ostrzygł i uczesał całą resztę zrobiła jego uczennica w dodatku odrst maiałam w innym odcieniu niż całą resztę, a pan DARIUS powiedział że po dwóch myciach kolor się wyrówna. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_3090 Re: NIE DARIUS na ul. oławskiej!!! 17.11.10, 18:20 Dla mnie jest najlepszym fachowcem. Nie zdarzyło mi się żebym wyszła niezadowolona, choć jak sam kiedyś powiedział że gdybym chciała coś dziwnego na głowie to by mi tego nie zrobił, bo uważa, że jest wielu kiepskich fachowców którzy za kasę zrobią wszystko na głowie, byle tylko skasować. On bierze odpowiedzialność za własne fryzury i własnych klientek nie skrzywdzi jakimś „kokonem na głowie”. Dla mnie taka deklaracja wystarczy JA DARIUSA GORĄCO POLECAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macz21 dobry fryzjer męski we wrocławiu? 27.08.08, 10:32 Cześć Proszę polećcie jakiegoś dobrego fryzjera męskiego, ale takiego naprawdę dobrego. Mam już dość wytapetowanych paniuś, które od niechcenia robią mi co uważają. Jestem nowy we Wro i nie wiem za bardzo gdzie się udać. Plizz help! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabryś Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.chello.pl 08.09.08, 20:31 ja do tej pory chodziłem do s. REDOX w Pasażu razem z moją dziewczyną, jesteśmy tancerzami więc mamy dość wysokie wymagania co do wyglądu, zawsze byliśmy zadowoleni z fryzjerów tam, natomiast koledzy z formacji strzygą się od jakiegoś czasu u tego Pana: fryzjermeski.blogspot.com/ (nie pamiętam imienia, przyjeżdża do domu) i też się chyba dam namówić bo wyglądają za każdym razem rewelacyjnie. Jak skorzystam do opisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.chello.pl 15.09.08, 17:08 Chłopak się nazywa Maciek. Przyjeżdża regularnie do nas na Biskupin, strzyże mojego męża i brata. Chłopaki są zadowoleni i wyglądają bardzo dobrze, z pewnością lepiej niż wcześniej. Maciek strzyże ich ponad rok i oni nie chcą nawet słyszeć o zmianie fryzjera więc chłopak jest chyba godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ignac.78 Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? 15.09.08, 17:40 Gabryś, dzięki za nadanie kontaktu!!!1 Dziś strzygł mnie ten fryzjer i potwierdzam że jest dobry. Moim zndaniem to najlepszy fryzjer męski we Wrocławiu :-). Dzwoniłem dziś rano i okazało się że pierwszy termin dostałem na 16.00 Całe strzyżenie bardzo dokładne, zanim się zabraliśmy do ścinania to była najpierw długa rozmowa (sic!) i co mnie zaskoczyło nie była to zwykła usługa typu rachu-ciachu i już. P. Maciek dokładnie powiedział co zrobi, dał mi nawet kilka propozycji do wyboru i powiedział w czym mi będzie najlepiej, co się będzie łatwo układać itd. Dla mnie rewelacja. Jak ktoś chce mogę przesłać fotkę przed i po, mój mail ignac.78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 13:43 to coś niewiele osób chce się u niego strzyc, skoro da sie umwóić na ten sam dzień? Ja na mojego czekam ponad miesiąc - nie powiem kto to, właśnie po to, zeby już nie wydłuzać tej kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
ignac.78 Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? 16.09.08, 14:50 Jak się ładnie poprosi to można dostać ładny termin ;-) A tak na serio to z tego co wiem na termin czeka się od 1dnia do tygodnia. To wszystko zależy od tego czy ma akurat klientów w części Wro, w której mieszkasz. Mi się akurat udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 11:30 maciuś nie wydaje widzę pieniędzy na marketing, promuje sie na forach sam...żenada... a jego klienci płaczą że dają sie nabrać na jego bajki o mistrzu polski i wygranych konkursach w europie... uwaga na niego bo to manipulator i cwaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 12:46 podobnie jak pan Łukasz z Qualite :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.range81-152.btcentralplus.com 02.10.08, 01:05 Ja bylam ostatnio w s. Redox. Tragednia!!!!! P.Basia strasznie sie gdzies spieszyla (chociaz mialam zrezerwowane 3 godziny), ciagnela za wlosy oraz caly czas czesala szczotka po twarzy. Balayage polozyza bardzo niedoklanie. pasma przy linii wlosow nie zostaly zafarbowane. Wygladam jakby spod blond peruki wystawaly czarne wlosy. Ze strzyzenia tez nie jestem zadowolona. Za mycie, strzyzenie i modelowanie zaplacilam 250zl. A p.Basia nakladajac balayage puszczala sobie smierdzace baki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amp Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: 77.79.192.* 15.08.09, 13:55 polecam Martę Murawską z ulicy Łódzkiej studio fryzury, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.multimo.pl 17.08.09, 23:05 Polecam salonik na Armii Krajowej w centrum AB ( na tyłach) koło tostów Witka , INNOWACJA , bardzo fajnie strzyże chłopak (jedyny tam), jestem zadowolona , przynajmniej farba szybko nie schodzi i chłopak ma super pomysły!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: 62.29.137.* 23.10.09, 14:11 chodzę do Marty już kilka lat i muszę powiedzieć że jest naprawdę rewelacyjna. "Zaszczepiłam" jej STUDIEM FRYZURY przyjacióki i wszystkie są tego samego zdania. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer we wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 19:08 ja równiez polecam magdę z redox poniewaz poszłam do niej z mega odrostemi i z zastrzezeniem nie farbowac ale sciąć tak żebym wyglądała jak kobieta a nie chłopczyk. obcinała mnie ponad 1 h ale super dokładnie i z moich odrostów powstały pasemka które fajnie wygladały i dzieki temu od dwóch lat mam swój naturalny kolor. potem byłam u Marioli i tez było super dokładnie więc myslę ze wszystkie złe opinie to jakiś anymarketing robiony przez zazdrosnych fryzjerów. jak wiekszość tego rodzaju opisów na forum. wystarczy zadzwonic i spróbowac sie umowic do którejs z Pań to zobaczycie że nie jest tak łatwo bo mają ful obłożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johanka Margola i Magda z Redoxa? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.12, 19:26 Czy ktoś wie, gdzie się podziały Margola i Magda z Redoxa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Margola i Magda z Redoxa? IP: *.bestgo.pl 25.06.13, 01:01 Ponawiam pytanie gdzie jest Margo z Redoxa PG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Margola i Magda z Redoxa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 16:02 Berendowicz @ Kublin w budynku Times-cholernie drogo niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swa Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: 80.50.127.* 31.10.08, 12:15 Przestrzegam wszystkich chcących czegoś więcej od jakiegoś marnego fryzjerczyka – domokrążcy. Ten Pan to zwykły oszust, który ani nie pochwali się dyplomem ani żadnym doświadczeniem. Styrze jak Pani Krysia za rogiem, wszystkich chłopaków tak samo… Wiadomo, że duże grono facetów nie ma wymagania co do włosów i wystarczy ich równo ściąć maszynką nie wymieniając końcówek – dla takich mogę go polecić. Szanowny Pan Maciek aż tonie w swojej skromności opowiadając gdzie to on nie sędziował albo nie strzygł, wspominał o swoich wyjazdach tu do Paryża co roku tu do Tokyo, i innych mekk światowego fryzjerstwa, także o swoich licznych występach w telewizji FashionTV itd. Nasłuchałem się też o jakże niesamowitych technikach ścinania jakimi się posługuje tnąc maszynką i brudną brzytwą a także jakie mam niepowtarzalne włosy, żeby być modelem… Po 1 minucie słuchania tego Pana wyglądem przypominającego jakiegoś grzecznego chłopczyka z włosami na żelka robi się po prostu dość, przynajmniej mi… bo od razu można było zauważyć, że Sz. P. opowiada bajki, a można przyznać, że jest w tym niezły. Sztuczki socjotechniczne podczas strzyżenia jak i te zastosowane na jego stronie czy też na tym wątku poprzez pozytywnie wpisy, które powtarzają się na innych serwisach (wstawianych pewnie przez niego) pozwalają dać się nabrać wielu ludziom. Może i ja też uległem w akcie desperacji ale na szczęście w planach i tak miałem krótkie a i nawet całkowite cięcie włosów. ODRADZAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25-latek Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.e-wro.net.pl 23.02.09, 14:04 Witajcie Mam długie włosy - gęste, kręcone i ciężkie w ułożeniu. Nosze je już 10 lat... No i na nie już chyba czas Chciałbym je gdzieś ściąć, ale że u fryzjera nie byłem już bardzo długo, to zacząłem szukać na forach informacji o kimś "dobrym". Nie wiem czy jak na faceta nie przesadzam, ale "ten pierwszy raz" jest dla mnie dużym wydarzeniem Jednak kiedy czytam wasze wypowiedzi to zdaje sobie sprawe, że kompletnie sie w dziedzinie Salonów nie orientuje. Poslugujecie sie nazwami salonów, konkretnymi imionami fryzjerów... Czy może ktoś mogłby mi polecić jakis salon (i ew. fryzjera/fryzjerkę) gdzie moglbym sie obciąć? Carlo biani, Broadway... Pojęcia nie mam :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:44 Zapomnijcie o Fryzjerze Darius przy ul Olawskiej. Uwazam to za skandal co Pan Darek Fronia wyprawia, gdybym miala na to wplyw napewno postaralabym sie o zabranie mu koncesji. Przed okolo 15 laty kiedy pracowal u LAURENTA bylam stala zadowolona klientka Pana Darka. Pomslam ze bede nadal mu wierna stala klienta, ale to co przezylam rzeszlo moje najsmielsze oczekiwania. Ja mysle ze on wogole nie ma pojecia co robi bez porozumienia z mna poprostu wlosy moje skrocil i wyrzucil zrobil nie tylko fatalna fryzure ale rowniez pasemka to jedna katastrofa. ta sama GEHENNE przeszly inne dobrze znane mi osoby. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylist Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.play-internet.pl 05.11.13, 15:56 Z pewnoscia najlepszy fryzjer-stylista we Wroclawiu i nietylko na skale tego miasta -Szymon Latyński. Potrafi idealnie dobrac fryzurei jest bardzo kreatywny. Pracuje w Wierzbicki Pracownia fryzur na św.mikołaja. polecam bo ospbiscie odwiedzilem juz tyle "renomowanych" salonow i bylem niezadowolony. Dlatego stwierdzilem,ze trzeba promowac takie talenty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? 06.11.13, 11:01 A ile kosztuje ta kreatywność? Czy to artysta z rodzaju "kreatywne przycięcie grzywki - 350 zł"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.enterpol.pl 10.11.14, 14:36 Zdecydowanie bedziecie mieli wszyscy jednakowe fryzury w tym miescie. Drodzy Państwo dla mnie to przerost formy nad ambicją, zwykła Pani Krysia w salonie za rogiem zrobi strzyżenie normalnie bez popisywania sie i zdecydowanie lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość123 Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.internetunion.pl 18.11.13, 23:40 Polecam Jarka Biernackiego. Wie co robi i na pewno będziesz zadowolony. Strzyże na Zelwerowicza 18a w salonie Dolce. koszt od 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: dobry fryzjer męski we wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 23:56 Z czystym sumieniem polecam victoria beauty na placu solnym. Babka jest swietna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mijagi_06 tylko nie na ul.Bacha !!! 03.09.08, 12:04 Trgednia, moja wizyta u pani Moniki z "Ozazy Piękna" skończyła się rozpaczą. Do dzisiaj chodzę z opaską na głowie i włosami związanymi w kucyk. Zapuszczałam włosy przez rok aby móc z tego obciąc super modną grzywkę a wyszło wielkie g.... Jak mnie koleżanki zobaczyły to do dzisiaj się śmieją.Zero profesjonalizmu.Nie miła obsługa.Już raz mnie ostrzegano,że od czasu do czasu pani Monika tnie po swojemu i wcale się to klientom nie podoba - do tego ceny kosmiczne :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saldator Re: tylko nie na ul.Bacha !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 16:55 polecam salon fryzjerski w Hotelu Wieniawa ul. Gajowicka 130. Jest tam naprawdę swietna fryzjerka której jestem wierna juz od dłuższego czasu i nie zamieniłabym ją na zadna inną. Po pierwsze i najwazniejsze potrafi słuchać klienta - a nie pózniej się tłumaczyc że włosy nie takie, ze tak właśnie zrozumiała, że przecież o to chodziło. Jest naprawdę świetna. Ceny są w normie. Pytać o Laurę - reszta fryzjerek z tego salonu na własną odpowiedzialność - ja ich nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Looka Berendowicz Najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:21 W Końcu znalazłam. Piotrek w Salonie Berendowicz&Kublin w Magnolii. jest rewelacyjny. Pełny profesjonalizm. Błyszczące włosy, kolor taki jak chciałam od dawna i super Strzyżenie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
signorita Re: Berendowicz Najlepszy 04.09.08, 11:25 to ja polece pania kasie z salonu infinity na nozowniczej, szalenie sympatyczna osoba :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Berendowicz Najlepszy IP: 62.87.141.* 07.09.08, 20:04 a ja polecam Olę z Metamorfozy na Rejtana uważam że jest po prostu dobrym fryzjerem i umie słuchać co mówi klient a to nie jest często spotykane w dobrych salonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Da Vinici IP: 212.244.99.* 17.09.08, 14:42 a ja polecam salon Da Vinici na Prądzyńskiego, przeczytałam o nim na forum i doszłam do wniosku ze spróbuje, byłam tam dwa razy i dwa razy wyszłam zadowolona, profesjonalne podejście, cięcie i kolor fajnie dobrany, a poza tym uroczy wystrój i miła atmosfera polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lejdiczek Re: Da Vinici 17.09.08, 21:36 A czy ktos był w salonie Regina na Piwnej? jestem umwiona na sobote do pani Iwony... chodzilam wczesniej do dtudia fryzjerskiego na Trwalej (p. Sylwia i Marta) ale kiedy tam zadzwonilam w zeszlym tyg. to uslyszalam ze one nie pracuja.. Wiec kolezanka polecila w/w Regine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Da Vinici IP: *.51.akron.net.pl 02.10.08, 08:26 W Da Vinci była niedawno moja mama i jak na jej koszmarnie układające się włosy wyszło całkiem nieźle:} Moje typy to: fryzjer na Ofiar Oświęcimskich - obok H&M w bramie - Pani Asia, właścicielka zresztą - ładnie i niedrogo. Salon L'Oreal na Jaracza - ja jestem baaardzo zadowolona - dwa razy cięłam, raz czesałam i za każdym razem było super. Pani właścicielka bardzo miła, dokładnie posłuchała i doradziła super fryzurkę. Reszta klientek wyglądała dobrze (z moją mamą na czele:) - nie zawsze super, ale dobrze. Aha, i dużo bym dała, żeby się dowiedzieć, gdzie teraz ścina Pan Dominik - kilka ładnych lat temu był w salonie Ines na Legnickiej i ścinał genialnie, a potem zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojaryba Re: Da Vinici IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 09:01 Witam, Czy mogę prosić o informację w którym miejscu na Jaracza jest ten salon (koło wypożyczalni video czy koło optyka)? Czy trzeba się wcześniej umawiać i kogo polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sadria ARKADy 02.10.08, 19:24 ARKADY - tragedia, 300 zl w plechy i wychodzisz z fryzurka a la ciocia klocia. A moze pani fryzjerka miala kaca (niedziela)a ja pecha i miala prawo by byc niemila i sie niespecjalnie wytezac. Nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ARKADy IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 20:49 Nie polecam Broodway Arkady dla mężczyzn. Po łepkach w 20 min na szybko i z włosami na twarzy, wszedłem niezadowolony. Mogli jeszcze dać pędzelek to bym się sam otrzepał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Da Vinici IP: *.51.akron.net.pl 03.10.08, 11:17 Ten o którym pisałam, jest w tym samym budynku co wypożyczania, ale wchodzi się od strony Shella - jest tablica Atelier (chyba tak to się nazywa:) Trzeba dzwonić i się umawiać - sporo chętnych jest i niestety na ostatnia chwilę nie udało mi się kilka razy umówić... Prosić o Panią właścicielkę - w sumie nie wiem, czy ktoś jeszcze tam tnie - ilekroć jestem, a zazwyczaj umawiam się tuz przed zamknięciem, jest zawsze ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Da Vinici IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 11:33 Może mogę pomóc - Pan Dominik (nie wiem czy z Ines) ma salon na Ruskiej chyba 42 - Trinity, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Darius, ul. Oławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:21 dziwię się, że nikt nie wspomniał o salonie DARIUS na ul. Oławskiej. Od dawna jestem klientką pana Darka. Jak dla mnie po kilku przygodach w innych salonach tutaj odnalazłam wreszcie ten spokój. Po wizycie u p. Darka jestem zawsze zadowolona :-) Jak kolwiek to brzmi. Facet ma asystentke, praca idzie sprawnie. Pan Darek ma sprawną rękę i balejage naprawdę wychodzi super. Dodam, że rozjaśniam długie włosy i są prowadzone naprawdę dobrze prowadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia_3090 Re: Darius, ul. Oławska IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 20:35 Ja też jestem klientką od kilku lat i jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalnych porad Pana Darka, otwarcie mówi co może zrobić bez obaw a co wiąże się z ryzykiem, tak naprawdę ja decydowałam czy chcę bardzo jasne włosy, czy trochę ciemniejszy blond ale zdrowe i lśniące włosy. U mojej byłej fryzjerki robiłam jasny blond i miałam zniszczone włosy, mówiła mi że tak już musi być Odpowiedz Link Zgłoś
monia_3090 Re: Darius, ul. Oławska 17.11.10, 18:07 dla mnie darius jest niewątpliwym profesjonalistą, zawsze można liczyć na radę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sygryda *** IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 22:35 Czy ktoś może wie gdzie przeniósł się Mariusz z Carlo Biani w rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baszkaron p. Iwonka z Salonu Regina IP: 156.17.58.* 20.10.09, 10:25 Strzygłam sie kilka razy u p. Iwonki- polecam! Trafiłam do niej gdy miałam bardzo rzadkie włosy, wypadały mi mocno. Ostrzygła mnie tak, ze fryzura bardzo zyskała na objetosci, włosy ładnie sie układały same. Słucha i jednoczesnie potrafi doradzic. Jesli chcesz specjalnie awangardowej fryzury, ale profesjonalnego klasycznego cięcia- polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: p. Iwonka z Salonu Regina IP: *.internetia.net.pl 19.03.11, 16:56 Beata też super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko1 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 78.8.9.* 06.10.08, 08:50 Odradzam salon fryzjerski REDOX w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu. Piszę to z pełną odpowiedzialnością. Pani o imieniu Mariola zrobiła mi koszmarne plamy na włosach, nieumiejętne wykonanie usługi koloryzacji. Kobieta nie powinna wykonywać zawodu fryzjera. Przeżyłam szok. Inny fryzjer poprawił jej błąd, ale niesmak został. Wizyta u fryzjera zakończyła się poczuciem beznadziejności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.171.22.249.crowley.pl 06.10.08, 11:55 Przez cztery lata strzyglam się w INES przy Legnickiej. Teraz mam dluższa przerwę, ale wrócę tam niebawem. Dziewczyny sa mile, doradzą, porozmawiaja - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2880 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 10.10.08, 00:41 Witam wszystkich zniesmaczonych usługami fryzjerskimi:( Jeśli chodzi o mnie to odradzam Lord Valium w Sukiennicach wrocławskich. Jestem rozczarowana tym co fryzjerka-stylistka(tytuł tej pani się nie należy!!!) z tego salonu zrobiła z moimi wlosami. Spodziewałam sie przełomu na swojej głowie, jakiejś innowacji, a ona zrobiła mi zwyczajną fruzurę, która bardzo odbiegała od tej którą pokazała mi w katalogu!!! Do tego w trakcie koloryzacji okazało się, że jej nie wyszło i musiała zmienic zamierzony kolor na inny. Porażka, a do tego wszyskiego trzymała mnie na fotelu od godz. 13 do 18!!! Kto tyle wytrzyma u fryzjera??? Minął miesiąc i pare dni od wizyty w tym salonie a moje włosy są wypłowiałe do tego połowa głowy jest bardzo jasna a dolna część włosów ciemna. Wybaczcie ale za cene 325 zł powinnam mieć na głowie coś naprawde wyjątkowego a mam za przproszeniem wielkie g...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julit Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 10:53 Ja polecam salon Michał Krzyszycha, z tyłu "Feniksu". Drodzy są masakrycznie ale tak jakoś mnie ścinaja że pojawiam się u nich raz na 3 miesiące. Dam rade uskładać. A warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Salon w Leclerku - odradzam... IP: *.eranet.pl 12.10.08, 19:03 .....byłam ich stałą klientką od początku istnienia tego salonu. Najpierw farbowała i ścinala mi wlosy Pani MOnika, ktora niestety potem przeszla do filii tego salonu (ktory jest kolo empiku na kościuszki), potem na zmiane zajmowala się mną Pani Syliwia i Pani Magda. W tym roku zmienil się wlasicicel salonu i niestety poprzychodzili przypadkowi fryzjerzy. I niestety trafilam do takiego przypadkowego fryzjera. I tak jak zawsze dziewczyny farbowaly mi jednym kolorem blond, wychodzil super tak teraz niesetey. Facet użyl zbyt mocnej wody utlenionej i mam wytrawione wlosy na 80% glowy, odrost sie nie odbarwil do konca i nawet gdzie niegdzie mam zieloną poświatę. I co z tego ze oddali mi kasę za farbowanie. Z wlosow do ramion zostaly mi ledwie za uszy. O farbowaniu jak na razie musze zapomniec bo mi się wlosy kruszą. Poszlam do salonu na Lekcyjnej i tam pani ścieła mi na taką w miarę fryzurkę, zrobili mi zabieg regeneracyjny. NIestety, wlosy rosną mi szybko, wiec bede niedlugo wygladala tragicznie - z wielkim odrostem. Ten fryzjer ktory tak mi zalatwil wlosy: blondyn, ktory prostuje sobie wlosy prostownicą (sam mi mowil), Marcin. Zostal juz zwolniony z Leclerka, ale nie wiadomo gdzie teraz pracuje.Chcialabym go wytropic w jakims salonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka1111 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 27.06.09, 17:30 Ja też miałam niestety pecha trafić do tego salonu i mam dokładnie takie same odczucia. Zamiast 3 godzin spędziłam w "salonie" 7 z miernym skutkiem. Podczas wizyty fryzjerka dotrzymywała towarzystwa osobom, które akurat ją odwiedzały i nie była to jedna osoba a odwiedziny nie trwały 15 minut. Przed rozpoczęciem wizyty ustaliłam jaki efekt na moich włosach zostanie na pewno uzyskany, a jakiego nie da się uzyskać (ograniczeniem był wcześniej stosowany przeze mnie szampon koloryzujący). To co ustaliłam z fryzjerką nie zostało zrealizowane (włosy są minimalnie jaśniejsze z brzydkim żółtym odcieniem), a moje włosy zostały obciążone powtórnym farbowaniem. Kiedy wskazałam na duże ślady po farbie na czole dowiedziałam się że mogę sobie zmyć w domu. Oprócz przykrego wspomnienia po wizycie pozostała mi jeszcze poplamiona farbą bluzka. Zdecydowanie odradzam wizyty w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka1111 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 27.06.09, 17:35 Ja też miałam niestety pecha trafić do "salonu" Lord Valium i mam dokładnie takie same odczucia. Zamiast 3 godzin spędziłam w "salonie" 7 z miernym skutkiem. Podczas wizyty fryzjerka dotrzymywała towarzystwa osobom, które akurat ją odwiedzały i nie była to jedna osoba a odwiedziny nie trwały 15 minut. Przed rozpoczęciem wizyty ustaliłam jaki efekt na moich włosach zostanie na pewno uzyskany, a jakiego nie da się uzyskać (ograniczeniem był wcześniej stosowany przeze mnie szampon koloryzujący). To co ustaliłam z fryzjerką nie zostało zrealizowane (włosy są minimalnie jaśniejsze z brzydkim żółtym odcieniem), a moje włosy zostały obciążone powtórnym farbowaniem. Kiedy wskazałam na duże ślady po farbie na czole dowiedziałam się że mogę sobie zmyć w domu. Oprócz przykrego wspomnienia po wizycie pozostała mi jeszcze poplamiona farbą bluzka. Zdecydowanie odradzam wizyty w tym miejscu. aga2880 napisała: > Witam wszystkich zniesmaczonych usługami fryzjerskimi:( Jeśli chodzi > o mnie to odradzam Lord Valium w Sukiennicach wrocławskich. Jestem > rozczarowana tym co fryzjerka-stylistka(tytuł tej pani się nie > należy!!!) z tego salonu zrobiła z moimi wlosami. Spodziewałam sie > przełomu na swojej głowie, jakiejś innowacji, a ona zrobiła mi > zwyczajną fruzurę, która bardzo odbiegała od tej którą pokazała mi w > katalogu!!! Do tego w trakcie koloryzacji okazało się, że jej nie > wyszło i musiała zmienic zamierzony kolor na inny. Porażka, a do > tego wszyskiego trzymała mnie na fotelu od godz. 13 do 18!!! Kto > tyle wytrzyma u fryzjera??? Minął miesiąc i pare dni od wizyty w tym > salonie a moje włosy są wypłowiałe do tego połowa głowy jest bardzo > jasna a dolna część włosów ciemna. Wybaczcie ale za cene 325 zł > powinnam mieć na głowie coś naprawde wyjątkowego a mam za > przproszeniem wielkie g...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga22 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 94.254.171.* 18.08.09, 13:03 Polecam Pracownie Fryzjerską METAMORFOZA przy ul. Trawowej 34a na Muchoborze Wielkim. Fryzjerka ma na imie Alicja jest poprostu świetna, dziewczyna ma pojęcie duze na temat fryzjerstwa. Ponadto posiada chyba jako jedyny salon we Wrocławiu nożyczki ktore tna na GORĄCO, Są naprawde rewelacyjne. Dzieki takiemu strzyzeniu luska wlosa zostaje zasklepiona, wszyskie czynniki atmosferyczne oraz procesy farbowania nie wnikaja w tego włosa, wlosy po tym strzyzeniu same sie regeneruja, lepiej sie ukladaja oraz co najwazniejsze znika problem rozdwajania sie końcówek. Efekty widać juz po 1 razie. Polecam ten salon wszystkim paniom ktorym zalezy na tym zeby wlosy byly piękne. I jeszcze jedno wystrój tego salonu jest poprostu zaj..... nie byłam jeszcze w tak pięknym salonie. Masz tu nr tel.727-440-776 zadzwoń bo warto. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.128.107.226.static.crowley.pl 05.07.09, 12:29 Ja swoją wizyte w tym miejscu wspominam koszmarnie. Absolutnie nie polecam „salonu” Lord Valium. Podczas wizyty fryzjerka dotrzymywała towarzystwa osobom, które akurat ją odwiedzały i nie była to jedna osoba a odwiedziny nie trwały 15 minut. Przed rozpoczęciem wizyty ustaliłam jaki efekt na moich włosach zostanie na pewno uzyskany, a jakiego nie da się uzyskać (ograniczeniem był wcześniej stosowany przeze mnie szampon koloryzujący). To co ustaliłam z fryzjerką nie zostało zrealizowane (włosy są minimalnie jaśniejsze z brzydkim żółtym odcieniem), a moje włosy zostały obciążone powtórnym farbowaniem. Być może gdyby fryzjerka zajmowała się mną a nie swoimi gośćmi efekt byłby lepszy. Kiedy wskazałam na duże ślady po farbie na czole dowiedziałam się że mogę sobie zmyć w domu. Oprócz przykrego wspomnienia po wizycie pozostała mi jeszcze poplamiona farbą bluzka. Zdecydowanie odradzam wizyty w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.09, 09:34 Qualite, wroclaw, ul. wiezienna - Dupa, a nie profesjonalny salon!! Zaplacilam 260 zl za wlosy ktore lepiej podcielabym sobie sama, nigdy nie mialam bardziej krzywo scietych wlosow. Klapa na calej linii, nawet nie dobrala mi dobrej faby, bo nie przykryla mi calych wlosow, mam na koncowkach duzo ciemniejsza plame. Przysiegam, w zyciu nie bylam bardziej wsciekla wychodzac od fryzjera!! Reklama, nie rowna sie z umiejetnosciami!! A jeszcze na dodatek zostalam oszukana!! Gdy sie umawialam pokazywalam swoje wlosy i baba za sciecie i farbowanie z balejazem powiedziala ze zaplace gora 209 zl, finalnie zdecydowalam sie jednak na farbowanie z jednym kolorem i sciecie i krzyknela sobie 260 na koniec uslugi, naciagacze!!!!! Czyli wychodzina to ze usluga okrojona niz byla przewidywana a o dziwo zaplacilam duzo wiecej!! Aha, zastanawia mnie jeszcze gdzie sie podziala 20% poniedzialkowa znizka... Koszmar, nigdy wiecej, bardzo zaluje ze dalam sie skusic na ich wlasna opinie o nich, ze sa profesjonalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.chello.pl 16.10.10, 19:51 heh z pasazu nie polecilabym nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 16:45 Nie do końca zgodzę się z Panią.... w redox bywałam u Mateusza i Patryka- nigdy z nikogo nie byłam zadowolona tak jak z nich. Dlatego też proponuję wczesniej zorientować się na czyim fotelu zasiąść :) Do krótkich włosów- rewelacja!! Potrafią strzyc do 1.5 godz (jak u mnie), ale wiedzą co zrobić ze zniszczonymi włosami (raczej mam mierne włosy) . Tych fryzjerów polecam jak najbardziej. A poza tym.... świetni faceci, aż miło się siedzi na fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENDI Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 20:49 Potwierdzam !! Również bywam u tych dwóch panów, choć mi osobiście bardziej "przypadł" do gustu Patryk. Jak najbardziej- godni polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 23:12 Panią Mariolę będę bronił zacięcie! Bardzo dobre i profesjonalne ręce. Osobiście, gorrąco polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 08:53 Pani nigdy nie popełniła błędu ? nie ma ludzi nie skazitelnych każdemu zdarzają się wpadki ,i nie można po tym oceniać salonu , ważne ze błąd poprawili.a korona z głowy pani nie spadła . ( ludzie to mają tupet , nie potrafią zrozumieć drugiego człowieka ,mam nadzieje ze kiedyś będzie pani w podobnej sytuacji że coś pani nie wyjdzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ds6.univ.gda.pl 12.10.08, 23:41 Jedyny fryzjer, od ktorego wychodzę zawsze w dobrym humorze i z szerokiem usmiechem na twarzy to Pani Monika, która prowadzi zakład na Sępolnie przy Godebskiego ( zaraz na przeciwko bocznej bramy wiodącej na stadion olimpijski. Salon nazywa się Oliwka. Zawsze doradzi, cały czas pyta, czy ścina dobrą długość, czy może jednak inną wizję miał klient. Słucha i umie doradzić, przy tym przemiła osoba. I co wazne ceny nie sa wygórowane! Strzyżenie koło 30, 40 złotych. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 28.10.08, 14:59 Lesnica pierwszy fryzjer jak wjezdzasz do Leśnicy od strony Wrocławia.Fryzjerka młoda fajna wesoła umie dobrze czesać a do tego ma dobrą rękę.Jest super!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Polecam Qualite IP: *.gprs.plus.pl 20.11.08, 23:48 Witam, polecam nowy salon Qualite na skłodowskiej, byłam tam u Pana Łukasza, wyszłam z super fryzurą, ( warto skorzystać bo są tam wciąż promocje z okazji twarcia) Wcześniej chodziłam na więziena, ale bliżej mam na grunwald. Usługi na wysokim poziomie bo są to firmowe salony Lorela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Polecam Qualite IP: *.gprs.plus.pl 21.11.08, 13:00 Nie wiedziałam, że mają tam nowy salon Qualite, jestem stałą klientką z więziennej i polecam wszystkim super fryzjerkę Gosię. Na Curie mam bliżej i nie wiem może się skuszę umówic z tym panem Łukaszem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: ja też polecam Qualite IP: *.96.80.17.telemedia.pl 30.01.09, 19:22 byłam wczoraj na Curie-Skłodowskiej, też u pana Łukasza i jestem zachwycona nową fryzurką! już wiem gdzie zawsze będę chodzić do fryzjera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASICZKA Re: ja też polecam Qualite Polecam! IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 09:13 Byłam w Qualite na Curie Skłodowskiej i polecam tam Panią Różę , super fryzjerka, teraz tylko do niej bęę chodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: ja też polecam Qualite Polecam! IP: *.tor-proxy.org 06.04.09, 18:31 powtarzam to co napisałam wcześniej pod podobnym postem: droga Alu czy też ASICZKO... jak sie pisze reklamy "szemrane" to trzeba to umieć a nie walić posty na oślep jeden po drugim z tego samego adresu.. jakimś trafem ostatnio na wszystkich forach pełno jest pochwał salonu Qualite... Otóż ja byłam na Skłodowskiej u zachwalanego Łukasza ... no coż.. ostrzygł poprawnie.. ale bez rewelacji - coś tam musiałam po nim wyrównać bo zostawił z tyłu niedoróbki (a więc dokładny raczej nie jest). Natomiast jedno woła o pomstę do nieba.. podczas strzyżenia używał zasyfionego połamanego grzebienia... brrr taki salon chyba stać na dobry sprzęt.. na prozaiczny czysty grzebień??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Polecam Qualite IP: *.europe.hp.net 13.07.11, 14:01 a jak z obsługą w salonie??? próbowałam się dowiedzieć o ceny i usługi i przez telefon pani odbierająca niezbyt sympatyczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lul Re: Polecam Qualite IP: *.internetia.net.pl 25.09.11, 14:53 I usługa też jest na niskim poziomie, ja w ogóle nie polecam tego miejsca, dla mnie - koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Polecam Qualite-Plac Grunw. Curie-Sklodowskiej IP: *.internetia.net.pl 27.08.14, 03:04 Potwierdzam. Rowniez chodze tylko do Pana Lukasza. Farbowanie i sciecie wykonuje genialnie. Jestem mega zadowolona za kazdym razem. Jest bardzo sympatyczny i super scina. Wlosy po jego cieciu same sie ukladaja tak jak nalezy. Ja akurat mialam robiona fryzurke na boba i naprawde wyszlam bardzo zadowolona. Wlosy zawsze dobrze sa zafarbowane, sa miekkie w dotyku i odrzywione wazne bylo dla mnie to zeby nie wywijaly sie w ta strone, ktora bym nie chciala i musze przyznac ze zawsze jest idealnie. Jesli sie scinam to tylko u niego. Nie jest tam tanio w tym salonie bo za sciecie z farbowaniem placilam jakies 250zl ale naprawde warto jesli chce sie byc zadowolonym, polecam Pana Lukasza z czystym sumieniem, zreszta polecilam go kolezance, ktora byla u niego i rowniez byla bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:36 Witam, Dziewczyny, jeżeli znacie dorych fryzjerów, kosmetyczki, wizażystów itp, to możecie dodać namiary na nich w serwisie www.ofachowcach.pl Wówczas więcej osób skorzysta i nikt nie pójdzie do partaczy. Możecie znaleźć dobrych fachowców, którzy są już dodani. Pozdrawiam Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: dobry fryzjer we Wrocławiu Qualite IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 18:41 Przyłączam się do pozytywnej opini o salonie Qualite, chodzę tam od czassów JLD i zawsze mają wysoki poziom usłóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dobry fryzjer we Wrocławiu Qualite IP: 212.2.99.* 23.01.09, 10:07 Po pozytywach jakie wpisujecie, byłam w Qualiti i rzeczywiście jestem na tak!! Chyba kupię kwiatki swojej fryzjerce. :), poszłam tam ze łzami po wizycie w innym zachwalanym salonie, z litosci nie napiszę którym i uratwoali moje włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reliz Re: Tylko Just Pretty , Da Vinci do muzeum IP: *.connecta.pl 25.01.09, 17:48 Da Vinci z Prądzńskiego jest do banii! Gostek zrobił mi takiego koka że wyglądałam jak czupiradło i niczym wkurzony kocur!! Przed imrezą zmyłam głowę i sama zrobiłam sonie fryzurę, szkoda kasy, w ogóle nie słuchał co się do niego mówi! Artysta, niech poeksperymentuje na swojej starej! Za to polecam salon fryzjerski Just Pretty też z ul. Prądzyńskiego a zwłaszcza Panią Justynę, dziweczyna naprawdę zna się na rzeczy, polecam i nie jestem fryzjerką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: dobry fryzjer we Wrocławiu Qualite IP: 58.24.132.* 06.04.09, 18:37 jeszcze jedno wcielenie reklamy salonu Qualite??? a więc znów cytat z mojej wcześniejszej wypowiedzi: droga Alu czy też ASICZKO, Marzeno, Majko, itp itd ... jak sie pisze reklamy "szemrane" to trzeba to umieć a nie walić posty na oślep jeden po drugim z tego samego adresu.. jakimś trafem ostatnio na wszystkich forach pełno jest pochwał salonu Qualite... Otóż ja byłam na Skłodowskiej u zachwalanego Łukasza ... no coż.. ostrzygł poprawnie.. ale bez rewelacji - coś tam musiałam po nim wyrównać bo zostawił z tyłu niedoróbki (a więc dokładny raczej nie jest). Natomiast jedno woła o pomstę do nieba.. podczas strzyżenia używał zasyfionego połamanego grzebienia... brrr taki salon chyba stać na dobry sprzęt.. na prozaiczny czysty grzebień??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Qualite IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.14, 00:40 Do Łukasza z Qualite (Skłodowska) trafiłam przez przypadek, efekt końcowy naprawdę mnie zaskoczył! Nie sądziłam, że można aż tak źle ściąć. Po strzyżeniu mogłam chodzić tylko w turbanie! Łukasz nie jest fryzjerem, a "stylistą" skupiającym się tylko na sobie, fryzury zupełnie nie dobiera do osoby, a jedynie do "widzi mi się". Włosy były tak źle ścięte, że wywoływały uśmiech u obcych osób. Żenująco niski poziom! Odradzam z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maguszka Re: Qualite IP: *.142.citypartner.pl 10.09.15, 11:03 Tu szukajcie lorealprofessionnel.pl/ Nie wyobrażam sobie zmienić już salonu, do którego chodzę. Wcześniej wyglądałam jak pokraka, serio. Tylko salony współpracujące z L'orealem biorę pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathieu :) Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.chello.pl 25.01.09, 23:11 Z całego serca polecam salon Redox na Pasażu Grunwaldzkim.Niesamowicie miłą atmosfera i pomysłowi,ambitni pracownicy. W szczególności polecam Mateusza-sam się u Niewgo strzyge i jestem baaaaardzo zadowolony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 91.208.72.* 13.10.09, 08:58 Również Polecam Mateusza z Redox'a w pasażu - jest super. Zawsze sie u niego obcinam, i za każdym razem jestem zadowolony. Moge powiedziec, że to najlepszy fryzjer jakiego znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolak17 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.lanet.net.pl 01.03.09, 21:00 napewno odradzam studio Okił na pereca. Trgednia, moja wizyta u pani Estery czy Elwiry z skończyła się rozpaczą. Do dzisiaj chodzę z opaską na głowie i włosami związanymi w kucyk. Zapuszczałam włosy przez rok aby móc z tego obciąc super modną grzywkę a wyszło wielkie g....Jak mnie koleżanki zobaczyły to do dzisiaj się śmieją.Zero profesjonalizmu.Nie miła obsługa, wcale mi się to nie podoba - do tego ceny kosmiczne :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.lanet.net.pl 01.03.09, 21:54 Moze nam wytlumaczysz laskawie, jak przezylas to deja vu tyle, ze w zupelnie innym miejscu... tylko nie na ul.Bacha !!! Autor: mijagi_06 03.09.08, 12:04 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Trgednia, moja wizyta u pani Moniki z "Ozazy Piękna" skończyła się rozpaczą. Do dzisiaj chodzę z opaską na głowie i włosami związanymi w kucyk. Zapuszczałam włosy przez rok aby móc z tego obciąc super modną grzywkę a wyszło wielkie g.... Jak mnie koleżanki zobaczyły to do dzisiaj się śmieją.Zero profesjonalizmu.Nie miła obsługa.Już raz mnie ostrzegano,że od czasu do czasu pani Monika tnie po swojemu i wcale się to klientom nie podoba - do tego ceny kosmiczne : (:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 14:20 w dodatku pod trzema różnymi nickami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.chello.pl 29.03.09, 17:18 Też byłam w salonie Okił. Wybrałam się razem z mężem. Od niedawna mieszkamy we Wrocałwiu. Zawiodłam się kosmicznie. Ani ja ani mąż dobrze nie wyglądaliśmy. Na szczęście nie robiłam niczego szczególnego. Ceny wysokie, obsługa średnia. Powiedziałabym nawet, że trochę mało profesjonalna. Mąż był prosto z pracy i miał żel na włosach. Fryzjerka nawet go nie zmyła tylko rozczesała (pierwszy raz coś takiego widziałam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 09:15 Polecam ci salony Qualite ja zawsze jestem zadowolona, pracuja tam fryzjerzy z doświadczeniem i widzę że szefowa tam bardzo o wszystko dba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.tor-proxy.org 06.04.09, 18:30 droga Alu czy też ASICZKO... jak sie pisze reklamy "szemrane" to trzeba to umieć a nie walić posty na oślep jeden po drugim z tego samego adresu.. jakimś trafem ostatnio na wszystkich forach pełno jest pochwał salonu Qualite... Otóż ja byłam na Skłodowskiej u zachwalanego Łukasza ... no coż.. ostrzygł poprawnie.. ale bez rewelacji - coś tam musiałam po nim wyrównać bo zostawił z tyłu niedoróbki (a więc dokładny raczej nie jest). Natomiast jedno woła o pomstę do nieba.. podczas strzyżenia używał zasyfionego połamanego grzebienia... brrr taki salon chyba stać na dobry sprzęt.. na prozaiczny czysty grzebień??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 91.106.7.* 18.02.10, 13:43 Ja natomiast polecam studio Okil ,jestem klientka tegoz salonu od 4 lat i nigdy jeszcze nie wyszlam nie zadowolona gdyz wszystkiego strzeze reka P.Krystiana ,jest czlowiekiem ktory poradzi ,wyslucha i zrobi to z czego bedziemy naprawde zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 20:00 Witam serdecznie, Szykuje mi się ważna impreza i potrzebuję dobrego fryzjera we wrocławiu. Jestem osobą dosyć wymagającą, ponieważ włosy mam cienkie i raczej słabe a chciałabym, zeby wyglądały pięknie, bujnie i zdrowo, więc z wiadomych względów mało komu się to udaje :P A tak na serio to potrzebuję ładnego, eleganckiego upięcia moich lichych włosów na specjalną okazję. Raczej coś klasycznego, niż ekstrawandzkiego. I nie lubię lakierowych kopułek. Błagam o pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_lipinski Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 14.05.09, 19:33 A w Karpaczu nie wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mightnight Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 14.05.09, 19:38 Rynek, Pasaż pod Błękitnym Słońcem, Styliści fryzur. Ceny mają ładne, ale naprawde warto jeśli szanujesz swój wygląd i włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ FRYZJER Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 15.05.09, 00:16 Gorąco witam wszystkich przeglądających ten wątek, jestem fryzjerem i czytając wasze wypociny jestem zaskoczony tym co piszecie więc postaram się zacząć od początku. Po pierwsze 50% polecających tu osób jest fryzjerami tworzącymi sobie samo reklamę Po drugie 30% kobiet które zostawiają tu swoje opinie są niezadowolone ze swojego życia seksualnego i starają się wyżyć na tych biednych fryzjerach którym płacą taka kasę aby ktokolwiek wytrzymał w ich towarzystwie przez czas usługi. Dodam także małą uwagę że przychodząc do fryzjera który kasuje 300zł za usługę spodziewają się niewiarygodnych zmian na swojej głowie a tak naprawdę mogą mieć tylko i wyłącznie otrzymać dobrze wykonaną usługę która pasuje do rodzaju włosów klienta oraz typu urody ale gdzie tam przecież wy lepiej ostrzyżecie się same w domu bo przecież to żadna filozofia . Po trzecie 20% jest naprawdę prawdziwych opinij które wyrażaj swój zachwyt a cała reszta jest po prostu jednym wielkim pier****niem jeśli ktoś z was poczuje się urażony moimi słowami to ja chętnie się przedstawię i zaprószę do salonu w którym pracuje podyskutować o waszych wcześniejszych doświadczeniach. A tak na koniec część klientek które odwiedzają droższe salony fryzjerskie traktuje się jak debili i naprawdę nie chciałybyście poznać jakie teksty są wypowiadane na zapleczach o klientkach. Najpierw poszukajcie problemu w sobie a potem szukajcie go w innych. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 11:01 Ok, ja się czuję zaproszona. Gdzie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ FRYZJER Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 19.05.09, 14:17 BROADWAY GROUP Magnolia Park zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Qualite IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 17:07 Polecam Qualite zawsze mam super fryzurę i świetny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixi Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 15:57 Witam serdecznie. Dwa lata temu zaprosiłem żonę do ww. salonu Broadway w Magnolia Park. Miał to być dla niej prezent na okrągłe urodziny. Ponieważ budżet mamy naprawdę skromny, wydatek ok. 80 zł stanowił dla mnie spore wyzwanie. I niestety, nie wdając się w szczegóły, mówiąc delikatnie, żona nie została tam dobrze ścięta. Na szczęście wspólnie z jej koleżanką udało się potem coś poprawić, bo nie było mowy o kolejnym fryzjerze. Teraz stoję przed tym samym problemem, chciałbym dać żonie taki sam prezent, niestety również ciągle niskobudżetowy i po lekturze forum nie znajduję odpowiedzi, jak wybrać dobrego i niedrogiego fryzjera z wyższej półki z lokalizacją na linii Wrocław - Środa Śląska - ewentualnie Legnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.07.09, 17:00 Parę lat temu był dobry fryzjer na ul. Paulińskiej. Wszystkie fryzjerki były dobrymi fachowcami. Ich strzyżenia i fryzury, to był prawdziwy majstersztyk. Po śmierci właściciela pana Gabriela pracownice odeszły. Od tamtej pory błąkam się po różnych salonach i zawsze to nie jest to, a czasami masakra za duże pieniądze. U Gabriela też ceny były kosmiczne, ale warto było, bo efekt był extra. Fryzjer musi być z powołania, a nie tylko z wyuczenia. To musi być artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muśkaśka [...] IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.13, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka123 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 05.08.09, 15:39 Polecam salon L'Oreal na Jaracza. Dziewczyny świetnie tną i cena nie wywraca portfela. Za cięcie płaciłam 65 złotych a za cięcie z farbowaniem 170. Włosy gęste i poniżej ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 18.08.09, 18:36 Mixi w Legnicy mogę polecić salon Ina na ul. Chojnowskiej. Ścięcie ok. 50 zł. Bardzo sympatyczna pani Iwonka.. Wyglądem salonu się nie zrażaj, nie jest to nowoczesny, piękny salon, ale fryzjerzy (i stosowane kosmetyki) są na bardzo wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dint.wroc.pl 02.07.09, 09:08 sam sobie wlasnie wystawiles opinie gorszego prostactwa nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
beat78 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 11.12.13, 12:02 :) w sumie przyznaję Ci rację. Ja należę do grupy szukającej opinii, negatywne są ciekawsze ale należy je odpowiednio filtrować. Bo jakby nie było: fryzjer nie czyta w myślach, no i ma swoje zdanie na temat tego, jak powinna wyglądać fryzura. Ale... sorki kilka razy byłam u fryzjerów mówiąc: sami coś wymyślcie i nigdy nie wyszłam zadowolona. Gdy przychodziłam z fryzurą z gazety potrafili zrobić coś zupełnie innego. i na 80% jestem niezadowolona z usług, z czego ok 50% to faktycznie moja wina. Zazwyczaj po wyjściu od fryzjera żądam od kogoś -innego fryzjera, członka rodziny poprawienia fryzury. Ale to mój problem. Ciężko mnie zadowolić. Nie wiem czy dodało mój drugi post: ale szukam kogoś kto dobrze wykona styling we Wrocławiu. Pilne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 19:02 ja proponuje monike jest mloda i zawsze doradzi i mozna jej ufac i chodze do niej od prawie 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.ola Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 21.06.09, 19:39 hej wszystkim, wczoraj byłam w salonie fryzjerskim REDOX w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu i muszę przyznać, że długo szukałam tak dobrej fryzjerki jak tam pracuje. Nazywa się Magda i zna się nas swojej robocie, dobrze dobrała mi kolor, a fryzura po prostu bajka. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.centertel.pl 01.07.09, 20:26 Odradzam wszystkim salon przy ulicy Sępa Sarzyńskiego HOLLIDAY - obsługa jest arogancka, nie szanuje się stałych klientów. Gdy chodzi o usługę za 90zł to natychmiast znajduje się czas i wolny fotel, ale gdy ktoś chce grzywkę podciąć to już jest problem. Pozatym usługi kosmetyczne są tam na bardzo niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 09:31 Fragmenty tajnego nauczania - vol.9 - O strategii rządzenia Autor | ~Fight The NWO [202.81.162.*] 2009-06-26 23:20 Motto: " Divide Et Impera" ( Dziel i rządź ) maksyma łacińska ------------------------------------------------------------------------------------------ Protokoły Mędrców Syjonu - 1897r. - Fragmenty ------------------------------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.09, 21:36 witaj ja rozumiem ze szukasz swego jedynego fryzjera ale tego nie da sie zrobic od razu. zaluzmy ze jest fryzjer 'A' i Pani Kowalska bardzo go chwali i powiedziala o nim Pani Basi ktora nie byla z niego zadowolona.Powstaje teraz pytanie czemu?-nie daltego ze mial zly dzien,mie dalego ze P.Kowalska klamala tylko dlatego ze fryzjer 'A' i P.Basia nadawali na innych falach i sie nie dogadali.I prawda jest taka ze kazdy fryzjer jest dobry ale nie kazdy jest dobry dla kazdego.trzeba znalesc tego jedynego. Troche pomieszalam ale mam nadzieje ze zrozumiecie co chcialam powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:14 mam dobrego specjalistę od trudnych fryzur ,jest naprawdę fantastyczna i ma mnóstwo pomysłów :) na Biskupinie w fitness clubie poleciła mi kolezanka i jestem zachwycona zmianą na mojej głowie:) spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
pytalski2 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 22.07.09, 12:59 polecam Łukasza z salonu Le Grand we Wrocławiu, ma inicjatywę i odwagę, nie boi się zrobić fajnych rzeczy na głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 16:31 a ja polecam p.Sylwię z salonu TREND na Drukarskiej profesjonalna, bardzo sympatyczna i zawsze uśmiechnięta. doradzi i ceny rozsądne. fajna babeczka, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia1977 Nożyczki tnące na GORĄCO IP: 188.33.64.* 15.08.09, 09:29 Polecam Pracownie Fryzjerska METAMORFOZA we Wrocławiu przy ul. Trawowej 34a na Muchoborze Wielkim. Chyba jako jedyny salon we Wrocławiu posiada NOŻYCZKI KTÓRE TNĄ NA GORĄCO. Polecam wszystkim paniom które mają problem z rozdwojonymi końcówkami, efekty widać juz po 1 razie. Ja jestem bardzo bardzo zadowolona. Jeśli ktoś jest zainteresowany i chce nr tel zeby dowiedziec sie wiecej o tym strzyzeniu to pisac na rikiu16@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andziusia77 Nożyczki które tną na GORĄCO 17.08.09, 16:54 Polecem Pracownie Fryzjerska Metamorfoza na Muchoborze Wielkim we Wrocławiu. Fryzjerka jest naprawde świetna super dobiera kolorki, zawsze coś doradzi, jak zrobi jakąś fryzurke to powie jak ją najlepiej układać, zna sie na tym co robi. A ponadtto chyba jako jedyny salon we Wrocławiu posiada NOŻYCZKI KTÓRE TNĄ NA GORĄCO!!!! Są naprawde rewelacyjne, efekty widać już po 1 strzyżeniu...Jeśli ktoś ma ochote sie tam wybrać i spróbować takiego strzyżenia prosze pisać na rikiu16@o2.pl POLECAM bo naprawde warto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ywa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 212.160.172.* 16.09.09, 14:36 Witam, wszedzie pytam wiec i tutaj sprubuje, mam włosy pół długie, zalezy mi na dobraniu fryzury do twarzy i dobraniu koloru, niby nie wiele a jednak duuuuzo. mam 3 faworytów zaklad INFINITY krzysiek lub kasia, INES albo słynny CZAREK byly pracownik zaklady krzychaczy. prosze poradzcie na kogo najlepiej sie zdecydowac. mam juz dosc wydawania pieniedzy bez rezultatu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nimportequi999 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 22.05.12, 21:45 Jeżeli nie chcesz po raz kolejny się rozczarować to odradzam salon Mariposa my hair przy ul. Kościuszki. Myślałam że wydając 200 zł na fryzjera mogę liczyć na fachowe podejście do sprawy, jednak bardzo się rozczarowałam. Miałam mieć ROZJAŚNIANE włosy. Pan Mateusz stwierdził, że żeby nie niszczyć włosów użyje pół-farby. Włosy miały być rozjaśnione, w chłodniejszym odcieniu blondu. Z salonu wyszłam z żółtą czapką na głowie koloru kurczaka wielkanocnego. Żeby tego było mało po powrocie do domu odkryłam że miałam posklejane kawałki farby tuż przy nasadzie włosów, które zeszły dopiero po tygodniu. Nazajutrz, po farbowaniu umyłam włosy jednak były one tak suche i sianowate, że nawet po użyciu odżywki nie mogłam ich rozczesać. Gdy wróciłam do salonu pan Mateusz powiedział mi, że użyłam złej odżywki i że to wina moich włosów bo jestem blondynką... Szkoda tylko, że po poprzednich farbowaniach nigdy nie miałam problemów z włosami i zawsze były ładne i zadbane. Teraz wyglądają po prostu na zniszczone;/ Zaproponowano mi regenerację włosów jako formę zadośćuczynienia, ale straconych pieniędzy i nerwów już nikt mi nie zwróci. To jest jakaś kompletna porażka. 200 zł za zniszczenie sobie włosów... Zwykły przerost formy nad treścią. Salon piękny, ładne meble, kawusia itp, ale umiejętności fryzjerskich i profesjonalizmu brak. Stanowczo odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś