tom1003 Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 21:29 Skończył się Maleszka, to gazetka znajduje nowe autorytety. "Realizuję swoją tożsamość, nikomu nie robię krzywdy" - to samo może powiedzieć ekshibicjonista. Równie dobrze można ostentacyjnie bekać i pierdzieć w tramwaju. Czyli w dobie politycznej poprawności zdaniem gazetki wybiórczej nie ma czegoś takiego, jak zachowania obyczajne lub akceptowalne. Nie ma też żadnych wymagań wobec nauczycieli akademickich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:50 Po..trąbiło cię? Sprawa ekshibicjonizmu jest uregulowana w prawie. Sprawa bekania i pierdzenia w pojazdach komunikacji publicznej - w regulaminie przewoźnika ( może nie wprost, ale jest ;) Uważasz, że masz prawo spaskudzić mi samochód, bo mam fantazję wyjść na parking i pojechać do pracy w stroju np.wodza Szewanezów? A jeśli nie chcesz mi demolować auta za coś takiego, to może wytłumaczysz się na forum, dlaczego akurat spódnica budzi twą agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sau Moze go ochraniać nawet dwudziestu ochronoarzy IP: *.markom.krakow.pl 26.06.08, 21:41 byle sam płacił.Ma kosztowne kaprysy i my mamy za to płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik007 Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 21:42 a jak rozchyla nogi siedząc na krześle, to mu pewnie jajka ze stringów "wypływają" heh :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pix Wrocławski antyfacet IP: *.pete.cable.ntl.com 26.06.08, 21:47 Niezła dupa z niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawana1 Dustin Hoffman to z ciebie marny.Człowieku 26.06.08, 21:59 przede wszystkim masz przekrzywe, cienkie nóżki. Gdy wyrastasz przed niczego nie spodziewającym sie przechodniem, przyprawiasz o palpitację serca. Monstrum , straszydło( jesteś za wysoki na obcasy )i hybryda ( do pasa facet z brodą). Gwałt estetyczny. Przynajmniej naucz się chodzić z gracją , bo w widoczny sposób chwiejesz się na tych obcasach. Mozolnym zdobywaniem taniej sławy ryzykujesz kontuzję. To widać. Rozważania o ochronie z urzędu, to żarty. Jeśli cieniarzu prowokujesz, niech cię będzie stać na tę prowokację, wychowawco wykształciuchów ( władze legnickiego kolegium - ho, ho, toż to europejczycy pełną gębą! Cóż za tolerancja, wielki świat!Prawdziwy kaganek postępu niosą przed "studentami", to nie jacyś wiochmeni, o nie). Tylko studentom nieco sie dziwię. Naprawdę macie aż takie kompleksy, ze wstydzicie sie powiedzieć, król jest nagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petra Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: *.bazapartner.pl 26.06.08, 22:11 Czterdzieści pięć lat temu,będąc nastolatką zostałam opluta w Krakowie przez stare kobiety bo miałam na sobie spodnie.Dziś to normalne że kobiety je noszą. A więc jeśli facet tak lubi i nikogo nie krzywdzi,niech się tak ubiera .Być może za parę lat będzie to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:26 W Nowej Hucie w tych latach nie pluto na wyemancypowane niewiasty, ale na Meksyk lepiej było się nie zapuszczać bez względu na ubiór. W książce Madzi Kossakówny są świetne opisy jak krakowskie kumochy bulwersowało skrócenie sukien tak nieprzyzwoicie, iż CAŁY BUCIK było widać.... A było to w roku 1917. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 23:55 Gość portalu: petra napisał(a): > Czterdzieści pięć lat temu,będąc nastolatką zostałam opluta w Krakowie przez > stare kobiety bo miałam na sobie spodnie.Dziś to normalne że kobiety je noszą. a żądałas po tym ochrony policyjnej???? ups...MO? w 1968' roku-(40 lat temu) moja siorka wzbudzała powszechne zainteresowanie w miescie Lwowie -powod ? miała na tyłku kształtnej wowczas 16 latki jeansy marki Rifle :), hmmm...nie wiem co wzbudzało wieksze zainteresowanie???? JEJ TYŁEK CZY RZECZONE JEANSY???? a nasz Fiat 125 p. budził ogolny entuzjazm mas pracujacych zapadniej Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavulon ochrona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:23 Ja też poproszę ochronę policji, najlepiej z psami i oddziałami AT, kto wie, co może mi się przydarzyć... niech noszą z sobą termos ciepłej kawy na wypadek, kiedy będę miał ochotę się napić i herbatniki obowiązkowo! Dwóch umundurowanych panów poproszę żeby zajmowali mi co dzień rano kolejkę w piekarni. No i konwój do pracy koniecznie, dość mam stania w korkach i czekania na zielone... To było jedno z trzech życzeń do Alladyna... nad dwoma pozostałymi jeszcze się zastanowię :D ŻENADA! Niech sobie gość zatrudni prywatnego bodyguarda, skoro takie z niego baśniowe indywiduum :D Pasożyt i dziwak pieprzony! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 temu idiocie kaftan potrzebny a nie ochrona... 26.06.08, 22:23 ma się pewnie za wielkiego oryginała a zwykłym durniem jest osłabiają mnie takie młoty ciekawe kiedy własne gó_wno zaczną żreć, byle tylko się wyróżniać... dno! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: temu idiocie kaftan potrzebny a nie ochrona.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:38 Jemu akurat bardzo daleko do codziennych gó..zjadów poświęcających się dla comiesięcznej wypłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 taaa.. a Einstein przy nim to cienias... jasne! 26.06.08, 22:43 wielki mozgowiec z niego, bo popie_rdala w kiecce :) jak taki oryginalny chce być, to niech czegos dokona (lekarstwo na raka wynajdzie, jakiś napęd gwiazdowy itp) to bylaby oryginalnosc... to co wyprawia na razie to tylko zwykła błazenada jest na dodatek w kiepskim guscie :) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: temu idiocie kaftan potrzebny a nie ochrona.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:52 A czy równie mocno cię bulwersuje w czym zapycha do pracy twój sąsiad? Może w stroju kurczaka KFC? Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: temu idiocie kaftan potrzebny a nie ochrona.. 26.06.08, 23:57 Gość portalu: stop napisał(a): > A czy równie mocno cię bulwersuje w czym zapycha do pracy twój sąsiad? > Może w stroju kurczaka KFC? sasiad przebrany za kurczaka KFC -ew.kufel piwa mało kogo wzrusza... przestan mylic pojecia.Mam sasiada transwestyte... wyglada jak topowa modelka i nikt mu złego słowa nie powie. A tem ch...wyglada jak 13 dziecko stróza -chore na basedowa i mongolizm. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 22:27 Typowe dla formacji ideowej pokroju gazetki. Kult i dyktatura mniejszości z kompletnym olewaniem wiekszości. Czyli według gazetki nie ma czegoś takiego jak zachowania obyczajne i nieobyczajne. Jeśli istnieją zwyczajowe normy kulturowe, nawet będace wynikiem konwencji, dlaczego na siłę mamy je zmieniać? Czy gazetka podobnie lansować będzie osoby chodzące po ulicy nago? Toć to nawet bardziej naturalne niż facet na obcasiku w kiecce, bo przecież w buszu tak chodzą. ................. Zajmijcie się lepiej lustracją dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:47 Dawniej nieobyczajne było dopuszczanie niewiast do studiów uniwersyteckich. (norna kulturowa) Normą kulturową był przywilej ku..szoństwa "panów mężów" Jak już być konserwatystą - to na całego. Czemu nie domagasz się ustawowego zakazu studiów dla pań i ich prawnego ubezwłasnowolnienia? Wszak kiedyś było to zwyczajową norną kulturową i prawną......... Odpowiedz Link Zgłoś
trdecus A mnie kto ochroni przed tym dziwakiem 26.06.08, 22:38 Czy nie przyszło mu do tej wyzwolonej głowy, że atakuje wszystkich swoim nieobyczajnycm zachowaniem? Ze też go jeszcze trzymają na tej uczelni. Podejrzewam że rektor jest poprostu de facto szantażowany przez m.in. takich pismaków z GW. Jaki byłby rwetes, gdyby okazało się, że uczelnia dyskryminuje ludzi ze wzgledu na ...no właśnie na co - głupotę. Jeśli ten pajac otrzyma ochronę, to bedzie SKANDAL. Ja nie dziwakuję, więc chyba zasługuję tym bardziej na prywatną ochronę, co? GW, przestańcie się błaźnić razem z tym pajacem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: A mnie kto ochroni przed tym dziwakiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.08, 23:25 jak atakuje? co, zagladasz mu pod spodnice? w czym problem? zacznij bic po mordzie ludzi za jaskrawe tshirty bo raza cie w oczy. niestety prawda jest, ze inteligencja w spoleczenstwie ma rozklad normalny. i durniow jest najwiecej Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Lekarza mu trzeba, nie policji... 26.06.08, 22:44 Jak rozumiem, Gazeta Wyborcza wspiera tego typu dewiację jak każde inne odchylenie od normy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak katolik GW lansuje swój nowy autorytet IP: *.ghnet.pl 26.06.08, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni cóż - to jest własnie ta katolicka tolerancja 26.06.08, 22:58 i umiłowanie bliźniego. Anachroniczna religia dla zakompleksionych frustratów - dlatego taka popularna w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: cóż - to jest własnie ta katolicka tolerancja IP: *.ghnet.pl 26.06.08, 23:12 Czy należy potępiać Żydów za to, że uważają się za naród wybrany? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 23:04 Stary uważaj! Polacy-katolicy zapewne cię skatują albo i zabiją! Polski katolik nie toleruje innych (Kielece, Jedwabne)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: *.ghnet.pl 26.06.08, 23:16 Skoro tak nie lubisz norm odpowiedz na pytanie, które wcześniej zadałem: Czy należy potępiać Żydów za to, że uważają się za naród wybrany? Taka u nich obowiązuje norma, a normy to zła rzecz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: 80.51.194.* 26.06.08, 23:37 no, dalej, dlaczego tylko Kielce i Jedwabne? rzuć jeszcze kilka przykładów. a może nie znasz innych? może propaganda nie poinformowała Cię dostatecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 23:38 dzakarta napisał: > Stary uważaj! Polacy-katolicy zapewne cię skatują albo i zabiją! > > Polski katolik nie toleruje innych (Kielece, Jedwabne)!!! nie jestem ani katolikiem,ani kibolem,ani faszysta czy inna qwą fanem pisu, koles ma pie..a i tyle..,albo niech podda sie procesowi zmiany płci albo niech sie idzie leczyc na głowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Niech sobie chodzi, inna sprawa że po zobaczeniu 26.06.08, 23:27 foty odechciało mi się kolacji. Oczywiście że ten pan jest wolny, i korzystając z tej wolności zrobił z siebie monstrum jak z horroru. I nie chodzi o spódnicę tylko o całokształt. Szacunek do innych ludzi, również do studentów wyraża się w tym by nie zrobić z siebie czupiradła tzn np się uczesać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala I słusznie. Jeśli kobiety noszą spodnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:30 ... bo tak im wygodniej, to dlaczego mężczyzna nie może nosić spódnicy? Choć bedąc kobietą nie rozumiem, jak można dobrowolnie męczyć się w spódnicach i klapkach na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Zgadzam się z nim w 100%! Jest wolny i może IP: *.as.kn.pl 26.06.08, 23:30 ubierać się jak chce prowokując tym samym bandę idiotów, ale niech będzie jednocześnie odpowiedzialny! Jak chce tak prowokować, to niech wynajmie sobie ochroniarzy! Ja jak widzę bandę idiotów to ich nie prowokuję, tylko wtapiam się w otoczenie i przechodzę cichaczem. Do głowy by mi nie przyszło, aby zachowywać się przy takich tępakach w sposób mogący ich sprowokować... No ale cóż... ma facet do tego prawo, lecz później niech nie płacze gdy zostanie ciężko pobity przez nietolerancyjne społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 23:32 kretyn...niech przejdzie kuracje hormonalna i zmieni operacyjnie plec.., nie dziwie sie ze reaguja na niego alergicznie, dekiel z broda w spodnicy i klapkach... toz to sie qwa prosi o wpie..#62; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: 82.153.67.* 26.06.08, 23:56 Nie wiem czy dokladnie przeczytales to co jest w tresci.... ten gosciu walczy ze stereotypem faceta-macho i dlatego ubiera kiecki. Nie robi tego bo uwaza sie za laske ale dlatego ze ma jakis tam "wyzszy" lub "nizszy" cel. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 27.06.08, 00:00 Gość portalu: Normals napisał(a): > Nie wiem czy dokladnie przeczytales to co jest w tresci.... ten gosciu walczy z > e > stereotypem faceta-macho i dlatego ubiera kiecki. Nie robi tego bo uwaza sie za > laske ale dlatego ze ma jakis tam "wyzszy" lub "nizszy" cel. istnieje z 10000000...do nieskonczonosci mozliwosci walczenia ze stereotypem "macho"...moze niech zacznie od przeprowadzania staruszek przez jezdnie...qwa ..o czym my gadamy??? z jego wygladem moze zaczac walczyc ze stereotypem "kto nosi brode??? -zyd,koza i ch..oza" Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 27.06.08, 21:17 mw-te napisał: > kretyn...niech przejdzie kuracje hormonalna i zmieni operacyjnie plec.., nie > dziwie sie ze reaguja na niego alergicznie, dekiel z broda w spodnicy i > klapkach... toz to sie qwa prosi o wpie..#62; No właśnie on nie chce zmieniać płci bo się czuje facetem. Po prostu ma takie skłonności, w sumie to nic złego, crossdresser, tacy mają żony, rodziny. Aż tak wam to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda Megafan PO moze tak chce zrobic wrazenie na Pailko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:35 cie co on tam robi dajce spokoj moze czeka na cud!!!!Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
toporowa przydzielić mu halabardnika, Napoleona i werbel 26.06.08, 23:37 Wynajęcie specjalnej ochrony policyjnej byłoby może jednak zbyt ryzykowne dla wrocławian. W czasie gdy policja eskortowała by wykładowcę, inni bandyci mieli by wole pole do dzialania w pozostalych częściach metropolii... Jest jednak inne rozwiązanie.W tak wielkim mieście jakim jest Wrocław można z pewnością znaleźć człowieka, ktory z sobie wiadomych powodów przebiera się za Napoleona - zawszeć to wojskowy i będzie budził respekt wśród nastających na wykładowcę blokersów. A gdyby tak wyszukać innego jeszcze, ktory lubi być halabardnikiem? I niech idzie przodem, przed Napoleonem i wykladowcą. Pewnie znalazł by się do kompletu jakiś co lubi być doboszem z werblem. Niech zamyka pochód. Ten zgrabny plutonik obronny odprowadzał by wykładowcę w efektownym szyku marszowym w rytmie bojowego werbla od bramy bloku do parkingu. A po defiladzie będącej manifestacją siły wykladowca jechałby wykladać, a pluton obronny wracał by karetką do miejsca zakwaterowania. Odpowiedz Link Zgłoś
giwia Re: przydzielić mu halabardnika, Napoleona i werb 26.06.08, 23:56 znakomity pomysł! Dodam , ze moim zdaniem, ten Pan jest całkowicie normalny tylko cierpi na chorobę dość często spotykaną na wydzialach humanistycznych wyższych uczelni: nieodpartą potrzebę pozornej oryginalności. Z tym,ze większości to schorzenie mija tak koło 22 roku zycia , a jemu zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
giwia do Pani toporowej 27.06.08, 00:00 Gratuluję poczucia humoru i dziekuję za poprawienie mi nastroju Serdecznie pozdrawiam E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: 90.156.112.* 26.06.08, 23:44 W pewnym polskim mieście nastolatki sklepały rówieśnika Żyda z powodu pejsów. Cóż, też wyróżniał się na tle katolickiego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji 26.06.08, 23:47 Gość portalu: Antoni napisał(a): > W pewnym polskim mieście nastolatki sklepały rówieśnika Żyda z > powodu pejsów. Cóż, też wyróżniał się na tle katolickiego otoczenia. w Warce... banda idiotów, ale co to ma wspolnego z tym psycholem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Wrocławski antyfacet chce ochrony policji IP: 90.156.112.* 27.06.08, 00:23 No niby nic, ale koleś też się wyróżnia, tubylcy uważają to za nienormalne i w sumie też grupa półmózgów chce wyrwać chwasta. To tak o tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te [...] 26.06.08, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna fajny facet =) IP: 91.84.186.* 26.06.08, 23:59 zapewne nigdy nie zrozumiem jak komus moze byc wygodniej w butach na obcasie niz plaskich, ale jezeli tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimbu ciekawa sprawa, czy ludzie tacy jak ten gosciu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.08, 00:18 naprawde moga byc w polsce atakowani? obrazani? zaczepiani na ulicy? nie wierze ze ktos moglby mu grozic, albo niszczyc samochod. przeciez polacy to taki tolerancyjny narod!! nie wierze w ta historie, na pewno jakich wymysl Gazety Odpowiedz Link Zgłoś