Dodaj do ulubionych

Bezsenność XIX

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 11:00
Rozpocznę sobie kolejną edycję. Może szybciej dojdziemy do setki i pani Piegdoń
przestanie marudzić, że Warszawka nas goni (jakby nie miała poważniejszych
zmartwień).
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Zagranie poniżej pasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 11:30
      Ten wątek jest wątkiem Marshy i nieładnie kolego zagrałeś. Mam nadzieję, że
      pozostanie pusty.
      • Gość: Toto Re: Zagranie poniżej pasa IP: *.proxy.aol.com 09.01.02, 12:53
        To watki sa prywatna wlasnoscia?
        • Gość: Janek Re: Zagranie poniżej pasa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 13:01
          Nie, Ale jakieś drobne zasady powinny obowiązywać. Każdą kolejną setkę wrzucała
          Marsha i było to sympatyczne. Zobacz. Jak Jej nie było to kręciliśmy powyżej
          setki. Trudno. Nowe idzie.
        • Gość: wędzonka Re: Zagranie poniżej pasa IP: 156.24.231.* 09.01.02, 13:02
          Gość portalu: Toto napisał(a):

> To watki sa prywatna wlasnoscia?

Ten stal sie wrecz instytucja!
    • Gość: Toto Szanowni panstwo IP: *.proxy.aol.com 09.01.02, 14:11
      Wydaje mi sie ze jestesmy swiadkami jakiegos nieporozumienia.
      Forum ma to do siebie ze mozliwosc pisania na nim maja wszyscy z dostepem do
      sprzetu i internetu .Jakby to nie bylo czasami przykre i uciazliwe.Tworzenie na
      nim watkow ktore w jakims sensie sa przeznaczone dla "wybrancow" mija sie z
      celem bo nikt nie jest w stanie tego kontrolowac za wyjatkiem moderatora.
      Jezeli znacie sie "na zywo" a smiem twierdzic ze tak,to czy nie lepiej byloby
      spotykac sie na prywatnym laczu?
      Mowienie ze ktos lub cos jest "instytucja " na tym czy innym forum jest nie na
      miejscu.
      Proby wplywania na innych uczestnikow aby zachowywali sie tak jak ktos sobie to
      wyobraza jest z gory skazane na porazke.To tak jakbyscie obrysowali kreda czesc
      Rynku i probowali przechodniow ktorzy sie tam znajda do przyjmowania zasad
      ustalonych przez Was.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Tirsa Re: Szanowni panstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 17:12
        wątek nie jest prywatną własnością...
        a my nie znamy się z realu...
        po prostu zwyczajem było, że wątek ten i kolejne setki otwierała zawsze Marsha
        jako pomysłodawczyni i główna gospodyni wątku...
        i tyle
        • Gość: marsha Re: Szanowni panstwo IP: *.devs.futuro.pl 09.01.02, 17:31

> wątek nie jest prywatną własnością...

nie jest-zgadzam się z tym, ale stać Cię chyba porywaczu "bezsenności" na
          wymyślenie czegoś własnego-wysil się odrobinkę- i nie rozpoczynaj zbędnie
          kolejnych edycji nocnego wątku. no,chyba,że chcesz być "popsuj zabawą"...
          pozdrawiam,
          Marsha

• Gość: maciej Re: Szanowni panstwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 17:23
        Nie jestem forumowym emerytem i nie mam bladego pojęcia które wątki są czyjąś
        własnością. Niektórzy najwyraźniej traktują forum jak jakąś misję życiową.
        Ja wręcz przeciwnie- tylko jako chwilową rozrywkę. Wiem ,że zaraz się podniosą
        głosy świętego oburzenia ale mam to szczerze gdzieś. Po pobieżnym przeczytaniu
        wpisów z ostatniego czasu mam wrażenie,że duża część(nie wszyscy) forumowiczów
        to smętne pierdoły. Thats it.
        • Gość: Janek Re: Szanowni panstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 17:30
          Potwierdziło się moje smutne przypuszczenie, że z dupkiem mam do czynienia.
          Veda etmek.
        • Gość: feran Re: Szanowni panstwo IP: *.txucom.net 09.01.02, 19:46
          Smetne pierdoly to moze i jestesmy ale jest nas duzo i niestety ale Cie
          zniszczymy,drogi Macku.
          • Gość: maciej Re: Szanowni panstwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 11:30
            Gość portalu: feran napisał(a):

> Smetne pierdoly to moze i jestesmy ale jest nas duzo i niestety ale Cie
            > zniszczymy,drogi Macku.

Widzę Feran ,że sam bez wskazywania zaliczyłeś się do wybranej grupy. Gratulacje.

• Gość: wędzonka Re: Szanowni panstwo IP: 156.24.231.* 09.01.02, 20:14
        Gość portalu: Toto napisał(a):

> Wydaje mi sie ze jestesmy swiadkami jakiegos nieporozumienia.
        > Forum ma to do siebie ze mozliwosc pisania na nim maja wszyscy z dostepem do
        > sprzetu i internetu .Jakby to nie bylo czasami przykre i uciazliwe.Tworzenie na
        >
        > nim watkow ktore w jakims sensie sa przeznaczone dla "wybrancow" mija sie z
        > celem bo nikt nie jest w stanie tego kontrolowac za wyjatkiem moderatora.
        > Jezeli znacie sie "na zywo" a smiem twierdzic ze tak,to czy nie lepiej byloby
        > spotykac sie na prywatnym laczu?
        > Mowienie ze ktos lub cos jest "instytucja " na tym czy innym forum jest nie na
        > miejscu.
        > Proby wplywania na innych uczestnikow aby zachowywali sie tak jak ktos sobie to
        >
        > wyobraza jest z gory skazane na porazke.To tak jakbyscie obrysowali kreda czesc
        >
        > Rynku i probowali przechodniow ktorzy sie tam znajda do przyjmowania zasad
        > ustalonych przez Was.
        > Pozdrawiam.

Niestety tak to tu jest, ten watek to taki nasz lokalny folklor, wiele godzin tu
        ze soba przegadalismy wiec wytworzyl sie rodzaj niepisanych zasad ktore
        przestrzega sie lub nie, zupelnie dobrowolnie, tylko po to by sprawic przyjemnosc
        innym lub by poczuc sie jak wsrod swoich.
        Prawda jest taka ze nie musisz sie do niczego stosowac, na forum jestesmy skazani
        na wzajemne zaufanie, a urocze jest wlasnie to ze tak czesto nie jest ono
        zawiedzione :)

Pozdrawiam!
        • Gość: FraMauro Re: wybaczmy maciejowi ... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 21:13
          ...chcial dobrze.Jest tu, jak widze od niedawna i nie ma pojecia, na czym
          polega fenomen BEZSENNOSCI.Dlatego tak sie zjezyl. Macieju, uszy do gory, nie
          ma sie co obrazac i wymyslac ludziom od pierdoł.
          • Gość: Adaś Re: wybaczmy maciejowi ... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 18:05
            Ludzie! Jak Wy to robicie????? Mnie ciągle chce się spać!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka