Gość: askman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 08:33 sorry to jest felieton?? czy reklamowka? myslalem ze cos ciekawego osobistego a tu zwykla kryptoreklama. FUJ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman Gutek Re: Muzyka na horyzontach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 14:59 askman: to sa moje osobiste wybory... Pozdrawiam serdecznie, Roman Gutek Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawiak76 Muzyka na horyzontach 07.07.08, 17:00 Panie Romanie, nieprawdą jest, że we Wrocławiu wystąpi Coldcut. Z informacji podanych przez Nnja Tune wynika, że będzie tylko jeden członek tego projektu... Jednak to znacząca różnica. Nigdzie na świecie jak gra tylko 1 członek tego składu to organizator nie używa nazwy Clodcut ! To naciąganie, przecież to będzie zupełnie inny repertuar. Poprawcie to info prasowe. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Gutek Re: Muzyka na horyzontach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:45 Panie Tomku, projekt nazywa się Coldcut, Journeys By VJ. We wszystkich informacjach i opisach podajemy taką nazwę tego projektu. Użyłem nazwy Coldcut zupełnie nieświadomie, to był raczej skrót spowodowany stresem związanym z ograniczoną powierzchnią w Gazecie Wyborczej na moje tekściki (a pełna nazwa jest długa):-). Pozdrawiam serdecznie, Roman Gutek Odpowiedz Link Zgłoś