gusia313 15.07.08, 23:54 WITAM Polecono mi adwokatkę Lewicką Czy ktoś miał może sprawę prowadzoną przez nią , czy jest dobrym adwokatem? dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juli Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka IP: *.pl 16.07.08, 07:40 Nawet bardzo dobrym. Ale zależy o jaką sprawę chodzi, bo w karnych polecałabym Jacka Szymańskiego. Adwokaci też miewają specjalizacje, choć nie oficjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.07.08, 23:12 a w jakich sprawach jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.07.08, 23:23 byla b.dobra; teraz patrzy na kase, nie wydaje rachunkow, przegrywa wygrane sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia313 Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka 16.07.08, 23:27 jakie?o rozwód? coś bliżej proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka IP: *.centertel.pl 16.07.08, 23:38 nie moge nic dobrego powiedziec bo moja sprawe zawaliła i przegrałam.chodzilo o uklad z pozwanym i ja musialam przegrac. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koch Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka IP: *.204.21.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.13, 22:39 Witam wszystkich ............Pani mec.Lewicka nie jest taka rewelacyjna jak mówiono ...........prowadziła mi sprawę przez 9 lat o podział majątku dużo obiecała ,ale inaczej teraz się zakończyła 17.06 -(podejrzewam że miała układ z tamtą stroną - jestem nie zadowolona wszystkie sprawy i problemy zostały na mojej głowie .......a co skasowała to skasowała .Pozdrawiam ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.13, 11:24 Tak miałam sprawę w 1990r., gyby nie to że przewodniczący skłau sędziowskiego znał spawe z urzędu to przegrałabym z kretesem . Pani Lewicka zadufany adwokat! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinj07 Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka 27.04.18, 00:00 Nie znam Lewickiej, ale polecam z czystym sumieniem www.martanowak.pl , to moja znajoma, która bardzo profesjonalnie podchodzi do spraw. Nie bierze każdego tematu, aby zbić hajs. Wysłucha, pokaże zagrożenia i szanse i wtedy pozostawia decyzje. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
wandrew Re: adwokat we Wrocławiu Lewicka 29.08.18, 12:33 Szczerze polecam sprawdzoną Panią Mecenas Ewę Wąsowicz tutaj masz namiary www.adwokat-wasowicz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś