freaki 09.10.03, 23:25 Czy bilet imienny na linię 8 upoważnia do przejazdów innymi liniami na trasie 8? Myślę tu o 9 i 17 na odcinku Sienkiewicza - Dworzec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woo-cash Re: Pytanie o bilet imienny 09.10.03, 23:47 Moim zdaniem - upoważnia. "4. Bilety okresowe mogą uprawniać do przejazdów na jednej, dwóch lub wszystkich liniach jednego lub różnych typów. *** Przejazd może się odbywać na trasach okrywających się z oznaczonymi na bilecie liniami wszystkimi pojazdami danego typu linii. *** Posiadacz biletu na linię autobusową pospieszną może korzystać z linii normalnej, na odcinku na którym trasy pokrywają się. " Źródło: a href="http://www.mpk.wroc.pl/zasady_oplat.htm"target="_blank">www.mpk.wro c.pl/zasady_oplat.htm</a>, par. 2, pkt. 4. Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Pytanie o bilet imienny 10.10.03, 11:17 freaki napisał: > Czy bilet imienny na linię 8 upoważnia do przejazdów innymi liniami na trasie > 8? Myślę tu o 9 i 17 na odcinku Sienkiewicza - Dworzec. Tak (woo-cash podał podstawę). Do przejazdu 11 na tym odcinku też zresztą uprawnia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Pytanie o bilet imienny 13.10.03, 15:12 freaki napisał: > Czy bilet imienny na linię 8 upoważnia do przejazdów innymi liniami na trasie > 8? Myślę tu o 9 i 17 na odcinku Sienkiewicza - Dworzec. Oczywiście. Na całej długości pokrywającej się trasy przejazdu. Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś