Gość: zet_i_00 IP: 212.160.79.* 03.08.01, 23:43 heh, burza za oknem. zawsze lubilam burze, a teraz zaczelam sie bac. za duzo ich czy co? wloze chyba glowe dop szafy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclawi Re: burza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 23:56 i wylacz komorke... moze zciagnac na Ciebie grom z nieba ! dzisiejsza burza jest Z A J E B I S T A ! natura rzadzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet_i_00 Re: burza IP: 212.160.79.* 04.08.01, 00:11 Gość portalu: wroclawi napisał(a): > i wylacz komorke... moze zciagnac na Ciebie grom z nieba ! > ale chyba nie w domu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Re: burza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 00:12 wszystko dzis takie popieprzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: burza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 01:26 jesli chodzi o komure to najwyzej rachunek jak grom z jasnego nieba Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Re: burza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 02:32 zet_i_00 napisał(a): > heh, burza za oknem. zawsze lubilam burze, a teraz zaczelam sie bac. za duzo ic > h czy co? wloze chyba glowe Hehe - a ja miałem dzisiaj szczęście, a w zasadzie mój samochód. Burza złamała drzewo obok którego stał zaparkowany. Na szczęście konar był wygięty i drzewo zamiast przygnieść samochód "położyło" łukiem nad nim. Za to auto sąsiadów stojące za moim oberwało konarami :(( Strażacy jeszcze do tej pory szaleją z piłą... pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś