dipolzg 23.10.08, 13:50 Witam! Niedawno wprowadziłem się do Wrocławia. Czy jest tu jakieś lodowisko, na którym odbywają się rozgrywki ligowe albo inne? Lubię hokej, chętnie obejrzałbym jakieś spotkania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dottka_wrocek Re: Hokej we Wrocławiu 24.10.08, 12:10 Niestety, we Wrocławiu nawet nie ma porządnego lodowiska :( Kiedyś, kiedyś w Hali Orbita było duże lodowisko i chyba odbywał się jakiś mecz hokeja, ale teraz zrobili dużo mniejsze lodowisko obok, a na starym odbywają się mecze koszykówki lub siatkówki bądź ewentualnie koncerty ;) Do wyboru masz jeszcze: odkryte małe lodowisko przy Spiskiej (ale jeszcze nie czynne chyba) i na Rynku robią małe lodowisko w okresie zimowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Hokej we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 16:32 Niestety nic takiego we Wrocławiu nie ma i już nie będzie. Dawno, dawno temu był Piast Pilczyce, który grał na lodowisku naturalnym, potem był drużyna Dolmelu, która grała na lodowisku na Księcia Witolda i na Wejherowskiej. A teraz nie ma nic. Nawet porządnego lodowiska. Miasto wali corocznie miliony w ślizgawkę na Rynku, buduje fontannę za 20 mln. i za takąż samą kwotę Cud Bramę, a jak ktoś chce pojeździć na łyżwach to musi poczekać aż fosa zamarznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Hokej we Wrocławiu IP: *.dsl.teksavvy.com 24.10.08, 21:26 Zapraszam do Toronto. Tutaj hokej kwitnie na kazdym lodowisku...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Hokej we Wrocławiu 24.10.08, 23:02 We Wrocławiu jest hokej na trawie i nawet jest I ligowa drużyna .:) Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Hokej we Wrocławiu 25.10.08, 05:29 nie narzekajcie,nigdzie u nas w Polsce nie ma zbyt wiele lodowisk.Spiska jest ok,Wejcherowska też a na Rynku jak zrobią w tym roku też można pojeżdzić w ładnym otoczeniu.Z hokejem trzeba niestety poczekać na naturalny lód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka1984 Re: Hokej we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 10:15 Spiska ok? Wejherowska też?? Daj spokój, te ślizgawki są dobre dla dzieci. Nie dość że są małe to jeszcze zawsze tłok na nich, nie ma jak jeździć. Trzeba uważać na dzieci i kretynów którzy szaleją. A ta pseudo ślizgawka w Rynku to już totalna porażka!! Przy Księcia Witolda było kiedyś lodowisko, dlaczego nie wybudować tam porządnego krytego lodowiska?? Odpowiedz Link Zgłoś
dipolzg Re: Hokej we Wrocławiu 25.10.08, 22:11 A to szkoda :( Ale dzięki wszystkim za informacje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Hokej we Wrocławiu IP: *.206.112.231.static.telsat.wroc.pl 04.12.08, 18:39 zapraszam na lodowisko do Świdnicy po 21 w pn sr i czwartki graja w hokeja amatorzy i to całkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Daj namiary na lodowisko w Swidnicy IP: *.as.kn.pl 05.12.08, 12:15 Czy mozesz napisac cos wiecej o tym lodowisku w Swidnicy?Gdzie ono sie znajduje i na jakiej zasadzie mozna tam pograc w hokeja.Jestem z Wrocławia ale chetnie podjade do Was dwa,trzy razy w tygodniu.Nadmieniam ze grałem pare lat temu w hokeja w Stali Sanok,ale odkad poznałem moją dziewczyne ktora jest z Wrocławia to przeprowadziłem sie na dolny slask i z hokeja juz nici.Ale ciagnie wilka do lasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Stary, zostawiłeś hokeja dla baby??? IP: *.as.kn.pl 05.12.08, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Stary, zostawiłeś hokeja dla baby??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.08, 12:51 a na lodowisku przy hali ludowej mozna pograć w hokeja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Stary, zostawiłeś hokeja dla baby??? IP: *.pl 30.12.08, 16:33 jesli ktoś chce pograć we Wrocławiu w hokeja, to zapraszam na maila: aleksander_twardowski@o2.pl kompletuję elkipę, lodowisko jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś