Dodaj do ulubionych

Czy istnieje biznes dotujacy inicjatywy edukacyjne

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 19:53
Zalozmy, ze jest jakas inicjatywa edukacyjna, jest tez stowarzyszenie, ktore
chce ja zrealizowac. Inicjatywa niedroga, ok. 6 tys zl, zwrocona do szerszej
publicznosci. Czy waszym zdaniem znajdzie sie we Wroclawiu biznes, ktory da
dotacje?
Obserwuj wątek
    • crack66 Czy chodzi o wkład w przedsięwzięcie... 16.01.02, 20:33
      ...mające przynieść realne dochody czy o akcję charytatywną?
      Jeśli o charytatywną to wątpię by ktoś był tak głupi.
      • Gość: Zsypek Re: Czy chodzi o wkład w przedsięwzięcie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 00:08
        crack66 napisał(a):

> ...mające przynieść realne dochody czy o akcję charytatywną?
        > Jeśli o charytatywną to wątpię by ktoś był tak głupi.

Ja osobiscie tez watpie w istnienie takiego biznesu, ale w trakcie dyskusji o
        bezrobociu gosc o nicku Biz powiedzial, ze przychodzi do niego wiele osob po kase
        na przedsiewziecia charytatywne. No to sie chcialbym dowiedziec, czy ktos zna
        taki wroclawski biznes, ktory na szczytne cele spoleczne rzeczywiscie daje - bo
        moze moja opinia jest jednak krzywdzaca i daja, tylko ja nic o tym nie wiem?
        • Gość: Biz2 Ja prowadzę firmę... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 18:24
          ...i na przedsięwzięcie, które ma dobry biznesplan i da mi zarobić DAŁBYM
          pieniądze.
          A na akcję charytatywną NIGDY. Najwyżej kopa na rozpęd.
          Nie ma co żywić darmozjadów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bromden Re: Czy istnieje biznes dotujacy inicjatywy edukacyjne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 00:16
      > Zalozmy, ze jest jakas inicjatywa edukacyjna, jest tez stowarzyszenie, ktore
      > chce ja zrealizowac. Inicjatywa niedroga, ok. 6 tys zl, zwrocona do szerszej
      > publicznosci. Czy waszym zdaniem znajdzie sie we Wroclawiu biznes, ktory da
      > dotacje?

najpierw sprawdz, czy 'inicjatywe edukacyjna' mozna sobie wrzucic w koszty lub
      odpisac od podatku, poczytaj ustawe o pdof i pdop, jezeli nie ma czegos takiego
      (lub czegos, pod co mozna to podciagnac), to zmien kwalifikacje i dopiero zacznij
      szukac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka