Dodaj do ulubionych

liie specjale 1 listopada

IP: *.eranet.pl 31.10.08, 16:21
czy zana ktos jakis inny link do stroy z rozkladami jazdy na
1listopada bo www.wroclaw.pl mi sie nie otwiera.chodzi o linie
specjale autobusowe i tramwajowe
Obserwuj wątek
    • sylwia2701 Re: liie specjale 1 listopada 01.11.08, 09:08
      nie wiem czy nie za późno...??? E-1 OPORÓW-OSOBOWICE, E-2 KRZYKI-OSOBOWICE,
      E-3SĘPOLNO-OSOBOWICE, E-4 KROMERA -OSOBOWICE, E-5 BISKUPIN -OSOBOWICE, E-6
      CM.GRABISZYŃSKI-SĘPOLNO, E7 OPORÓW-PILCZYCE, E-8 TARNOGAJ -OSOBOWICE, E-9
      CM.GRABISZYŃSKI -OPERA a autobusy 301-pl.SOLIDARNOŚCI-pl.Staszica, 322-
      cm.grabiszybskiII(chodzi o drugą bramę)kiełczowska cm(ten autobus jeździ i 1-go
      i 2-go ), 323- KOZIA-LEŚNICA, 334-BUFOROWA-cm.GRABISZYŃSKI II,
      335-KOZANÓW-PAWŁOWICE, 342-NOWY DWÓR-BAŁTYCKA.I tak tramwaje kursują 1 i 2 ,a
      tylko autobus 322 kursuje 1 i 2 .a innego adresu nie znam.
    • sylwia2701 Re: liie specjale 1 listopada 01.11.08, 09:10
      www.wroclaw.pl/m3298/p103105.aspx możne ta strona się wyświetli.
      • Gość: ` Re: liie specjale 1 listopada IP: *.router.finemedia.pl 01.11.08, 21:43
        Parę uwag co do organizacji i informacji o kursowaniu linii specjalnych 1
        listopada: warto na przyszłość podać także informację, w jakich godzinach, od -
        do, kursują te linie.Dziś ok. 18 kwitnąłem ok 30 min. na Klecińskiej czekając na
        linię specjalną 322 i zastanawiając się, czy o tej porze autobusy tych linii
        jeszcze kursują.Próżno szukać takiej informacji na tablicy na przystanku czy w
        internecie.
        Tak samo jak informacji o częstotliwości kursowania tych linii.
        Nie rozumiem też, dlaczego w niektórych miejscach nie zorganizowano dodatkowych
        przystanków dla tych linii.Np 355 puszczono ze starego Zakrzowa Aleją
        Sobieskiego,autobus przejeżdza koło osiedla Sobieskiego (Irkucka) i nie ma tam
        przystanku. Wystarczyło postawić słupek na Irkuckiej albo chociaż kartkę na
        odległym 50m. przystanku na Królewskiej i zatrzymać ten autobus na Irkuckiej-
        nawet zatoczka tam jest, dość często ostatnio organizowano tam tymczasowy
        przystanek. Zamiast tego rano widziałem jak pusty autobus śmiga przez Irkucką a
        na przystanku na Królewskiej stoi tłumek ludzi.
        Były też przystanki, na których w ogóle nie widziałem informacji że jeździ tędy
        autobus obsługujący linię specjalną-np. na Kozanowie.
        • svarte_sjel Re: liie specjale 1 listopada 02.11.08, 08:10
          Gość portalu: ` napisał(a):
          > listopada: warto na przyszłość podać także informację, w jakich godzinach, od -
          > do, kursują te linie.Dziś ok. 18 kwitnąłem ok 30 min. na
          [...]
          > Tak samo jak informacji o częstotliwości kursowania tych linii.

Nie patrzyłem jak na przystankach, ale w wersji internetowej częstotliwości i
          zakres kursowania podane były (rzuciłbym linkiem, ale już zdjęli, co też
          ciekawe, bo tramwaje dziś jeszcze kursują).
          • Gość: ` Re: liie specjale 1 listopada IP: *.router.finemedia.pl 02.11.08, 20:26
            Może rzeczywiście gdzieś taka informacja była - ale ja nie znalazłem jej na
            necie nigdzie.
            Na pewno jej nie było na przystankach.Dziś kursowała tylko jedna linia specjalna
            322.Czekałem godzinę na Klecińskiej, od ok. 18 do ok. 19.Nie doczekałem się.
            O zgrozo, w centrali ruchu MPK nie mają pojęcia o tym, do której ta linia
            powinna dziś kursować.
            Brak słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka