Dodaj do ulubionych

Naprawa Nintendo DS we Wrocławiu

02.11.08, 15:14
Mam pilne pytanie nt. jakiegos serwisu Nintendo DS we Wrocku.
Dokladnie chodzi o wymiane zlamanej obudowy w konsoli. Poza tym
konsola dziala i ma sie dobrze. Jesli ktos zna jakis konkretny
namiar, bede wdzieczny.

Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Gracz NieCausal Re: Naprawa Nintendo DS we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 02.11.08, 21:16
      Jedyne co mogę polecić to poszukanie info na forach
      konsolowych (także tych poświęconych PSP bo często jest tam dział o DS'ie).

www.onlygames.pl/forum/
      www.skizo.org/forum/
      Zresztą skoro masz DS to pewnie czytasz jakieś gierkowe/konsolowe serwisy.
    • Gość: 232 Re: Naprawa Nintendo DS we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:26
      kup na ebay bude, torksy i wymien sam
      shop.ebay.com/items/?_nkw=nintendo+ds+shell&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=nintendo+ds+case&_osacat=0
      Pseudosklepy we Wro (i nie tylko) zrobia to samo i krzykną 3stówy.
      • Gość: sabaku.no.gaara Re: Naprawa Nintendo DS we Wrocławiu IP: 195.20.110.* 03.11.08, 10:45
        No wlasnie zostalem jedynie poproszony o znalezienie takiego miejsca
        we wro, gdzie moznaby przelozyc obudowe. Prosbe wiec ponawiam. Pozdr.
    • Gość: makul Re: Naprawa Nintendo DS we Wrocławiu IP: *.sileman.net.pl 18.11.08, 00:10
      w katowicach jest swietna firma wymienialem u nich cala obudowe i
      dolny ekran w wersji lite skasowali mnie za naprawe obudowy 100 zl .
      naprawa trwala 30 minut.
      www.maxov.pl 512082306
      • Gość: Jurek Re: Naprawa Nintendo DS we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.13, 15:43
        Gdzie jest ten servis w Katowicach ? Proszę o adres na maila ruj22@wp.pl dziękuję
    • Gość: yasiu Re: Naprawa Nintendo DS we Wrocławiu IP: 67.159.45.* 18.11.08, 15:33
      sprawdź synitops na kazimierza wielkiego - nie są tani, ale w konsolach siedzą
      od dawna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka