raffocus 29.12.08, 15:28 Serwus, wybieramy się z ekipą na Sylwestra do Stronie Śląskie. Jakie atrakcje będą na nas czekać:) restauracje, kluby, narty? Proszę o krótki opis. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raffocus Re: Sylwester w Stronie Śląskie... 29.12.08, 15:43 Co nikt nie był w Stronie Śląskie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Sylwester w Stronie Śląskie... IP: *.as.kn.pl 29.12.08, 15:57 w Stronie Śląskim nikt nie był :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaa Re: Sylwester w Stronie Śląskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 16:52 My bywamy czasem w Stroniu Śląskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawvita Re: Sylwester w Stronie Śląskie... 29.12.08, 16:59 Serwus! Nigdy nie byłem w Stroniu Śląskim, ale zapraszam do Wrocławia. Na youtubie możesz zobaczyć jak było rok temu na Rynku. I zobaczyć jak będzie w tym roku ;-) www.youtube.com/watch?v=65Qe-dDIPAo pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raffocus Re: Sylwester w Stronie Śląskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 17:50 Do Wrocławia to jeżdzę na kawe, a pozatym sylwester w gronie 300k ludu mnie nie rajucje, dlatego wybieramy Stronie Śląskie. No więc jak tam jest? Dowiem się? Wyjeżdzamy jutro, gdzie na kolacje, a wieczorem na zabawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Sylwester w Stronie Śląskie... IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 29.12.08, 18:04 www.stronie.pl/index.php?site=,483&id=208&b=16 zawsze były sztuczne ognie przy Urzędzie, nawet niezłe (oczywiście nie jest to skala wrocławskich ale zawsze coś) 2 lata temu niezłe widowisko sztucznych ogni było też na terenie nowego hotelu Villa Elise Park (willa byłego właściciela huty, po wojnie przedszkole) Co do imprez - trochę ich jest ale najlepiej poszukać ofert, i to nie tylko w samym Stroniu ale i okolicznych wioskach Kletno, Bolesławów, Gierałtów, Morawa, Sienna, Czarna Góra plus Lądek. Osobiście świetnie się bawiłem raz w Kletnie (z mgłą wchodząca do sali od mrozu jak w w filmach Hitchcocka,) i dwa razy u "Prezesa" naprzeciw Urzędu MiG Odpowiedz Link Zgłoś
jola23061978 Re: Sylwester w Stronie Śląskie... 29.12.08, 23:08 Ja pochodze ze Stronia, co prawda od 10 lat we Wrocku i wpadam do Stronia raz w miesiącu do rodziny ale ... - jak śnieg dopisze to narty OK - CZarna Góra, Kamienica, pojedyncze wyciagi Nowy Gierałtów, Bielice - restauracje, kluby - jak dla mnie totalna bieda bynajmniej w Stroniu , nie ma gdzie wyjśc ze starymi znajomymi ale nie znam bazy w okolicy a wiem, że się rozbudowuje gł. okolice narciarskie CZarnej Góry pozdr udanej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon Re: Sylwester w Stronie Śląskie... IP: *.lanet.net.pl 04.01.09, 19:06 jest sensowna alternatywa- Krajpa ,czyli dawne Marago. Co raz więcej ciekawych koncertów etc. Odpowiedz Link Zgłoś