Dodaj do ulubionych

Rehabilitacja Wrocław

17.01.09, 10:12
Szukam dobrego rehabilitanta we Wrocławiu, ktory ustawi mi prywatnie
cwiczenia. Mam problem z kregoslupem ledzwiowym, wypukliny i te rzeczy Jestem
po leczeniu farmakologicznym i pod opieka neurologa.
Podobno w Creatorze na Legnickiej jest kobieta lekarz, ktora ma dobra opinie,
ale nie znam nazwiska.
Moze ktos juz z sukcesem przeszedl rehabilitacje i wzmocni mnie w tej trudnej
decyzji podjecia cwiczen ;)
Obserwuj wątek
    • chanastel Re: Rehabilitacja Wrocław 21.01.09, 22:52
      pan Paweł nr tel 503195870, prywatny gabinet przy ul. Manganowej,
      rej telefonixzna, polezam
      • zawsze.ktos Re: Rehabilitacja Wrocław 18.06.09, 11:17
        Ja polecam mojego;) Pracuje w Prowicie, po pracy jeździ prywatnie.
        namiary moge Ci podać na pw.
        • Gość: ewas Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 22:37
          A polecam mojego Łukasz Garbień Centrum Rehabilitacji Dorosłych i Dzieci tel.
          515 294 047
    • Gość: Supernatalek Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.finemedia.pl 13.01.10, 22:18
      Hej. Ja chodze do Piotrka Balcerzaka, mam problemy z kregoslupem ledzwiowym i on
      stawia mnie na nogi za kazdym razem jak przesadze z siedzeniem za biurkiem. No i
      moi znajomi tez sie u niego lecza. Zreszta sama sprawdz na jakims takim portalu
      "dobry lekarz" czy "znany lekarz" czy jakos tak...
      Tel do niego 609 844 100 mily gosc i ma gabinet na Podwalu, wiec w centrum.
    • Gość: villee Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.lanet.net.pl 07.02.10, 13:48
      Ja polecam Panią Marcelę Wyrwińską.
      Młoda i mądra fizjoterapeutka.
      Przyjmuje w PHYSIOTEAM przy Manganowej.
      Więcej informacji znajdziesz na www.fizjoterapiakoliber.pl
      Telefon 600-203-185
      • nomina Re: Rehabilitacja Wrocław 09.02.10, 20:13
        Ja polecam pana Jędrzeja ze Zdrowej Kobiety (rehabilitant, oprócz tego jest też
        lekarz specjalista). Ustawił mi terapię pod kątem nieuznanej w Polsce choroby,
        dopasowując ją do moich indywidualnych dolegliwości :).
    • grubaska52 Re: Rehabilitacja Wrocław 16.02.10, 16:33
      polecam joge lecznicza moj kregoslup nadawal sie do operacji przepuklina w 2
      miejscach
      polecam bo naprawde odzyskalam zycie i zdrowie
      odmlodnialam wyzdrowialam schudlam i jestem sorawna
      Monika Czyrek
      www.monikaczyrek.drogowskaz.pl
      drogo ale warto
      • Gość: Gośc Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 01.05.10, 19:16
        Szkoda że rehabilitanci sobie piszą pochwały. Wole czytać opinie prawdziwych
        pacjentów. Czekam
        • Gość: rehabilitant Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 156.17.110.* 02.06.10, 13:21
          Zapraszam do mnie. Przyjeżdżam do domu pacjenta z leżanką.
          www.goldenline.pl/adam-paluszak
          • jaagna Re: Rehabilitacja Wrocław 07.06.10, 12:44
            Polecam p. Adama! :-) Postawił mnie na nogi. Opisałam to tutaj:
            forumbioderko.pl/viewtopic.php?t=399
    • Gość: Derek Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 21:45
      Witam. W ciągu ostatniego roku miałem 2 złamania w obrębie kolana. po pierwszym
      rehabilitowano mnie pół roku a po 2 otwarto nowy gabinet w mojej okolicy po 3
      tygodniach miałem już pełny zakres ruchu ale dalej ćwiczymy bo muszę jeszcze
      trochę zmieni w swoim chodzie. Mojej żonie pomogli z kręgosłupem polecam!!!
      Namiary:
      BF Fizjoterapia
      ul. Świeradowska 47
      tel. 519899191
      693632774
      • Gość: oko Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 11:21
        Podobno
    • sportie Re: Rehabilitacja Wrocław 19.06.10, 12:56
      Tutaj opisałem swój przypadek:
      forum.gazeta.pl/forum/w,72,113114134,113114134,Co_ja_mam_teraz_zrobic_Szczepin.html
      Poszukuję jakieś dobrej rehabilitacji na Szczepinie we Wrocławiu.
    • Gość: malgo Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 11:52
      Witam,

polecam fizjoterapeutę:

Bartosz Bomba, tel. 693 632 774

super profesjonalne podejście i niesamowita wiedza.
      Przyjmuje w placówce:
      BF FIZJOTERAPIA,Centrum Terapii Manualnej
      ul. Świeradowska 47A
      50-559 Wrocław
      www.bf-fizjoterapia.pl

pozdrawiam

• Gość: renia-52 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.10, 16:24
        Również byłami w BF Fizjoterapia bardzo jestem zadowolona z cwiczeń u Pana Macieja Florka 519 899 191 begin_of_the_skype_highlighting              519 899 191      end_of_the_skype_highlighting, które pomagają mi dużo sprawniej funkcjonowac na codzień.
    • Gość: gośc Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.10, 22:15
      Polecam fizjoterapeutę pana Pawła z Przychodni Opti-Med we Wrocławiu na ulicy
      Fabrycznej 10.Kiedyś korzystałam z jego usług i postawił mnie na nogi. Nie
      pamiętam numeru, ale można z nim się skontaktowac poprzez przychodnię
      • Gość: przynek Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 78.8.145.* 15.12.10, 17:24
        Jak już są tu same polecenia dobrych rehabilitantów, to chciałem się spytać czy słyszeliście może coś o Panu Andrzeju Studzińskim? Pracuje w gabinecie Kompleksowa Rehabilitacja Mobilna, brat mojej koleżanki mi go polecał, ale może pomożecie mi na tym forum? Będę wdzięczny...
        • Gość: gosc Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 09:12
          ja polecam rehabilitanta Arnolda Górkę, Długosza 4... super specjalista, spokojny, mily, rzeczowy... i przede wszystkim zna sie na rzeczy
        • wks85 Re: Rehabilitacja Wrocław 24.01.11, 14:48
          Tak jest, ja znam Pana Andrzeja i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić! Jeśli jeszcze nie wybrałeś konkretnego rehabilitanta, to śmiało możesz spróbować w gabinecie KRM. Pan Andrzej jest niezwykle miłą osobą i zna się na tym co robi. Miałem kilka razy problemy, złamana ręka, skręcona kostka, bóle kręgosłupa po wypadku samochodowym - za każdym razem szybko i sprawnie doprowadzał mnie do pełnej sprawności.
    • Gość: fizjomedicare Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.11, 12:40
      Witam
      Zapraszam do nowo otwartego gabinetu fizjoterapii. 60 minut- 40 zl. oferowane zabiegi: elektroterapia,laseroterapia,magnetoterapia,ultradżwięki, lampa sollux, masaże, kinezyterapia.
      Gabinet znajduje się przy ul Swobodnej 8a gab 106 (budynek Fundacji Promyk Słońca) tel. 669 408 300.
      • Gość: diana82 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetia.net.pl 28.06.11, 14:43
        Polecam z pełną odpowiedzialnością Pana Macieja Florek po wypadku samochodowym miałam straszne bóle głowy i szyji. Nie mogłam nawet spojrzeć w górę na męża. Po dwóch wizytach bóle ustąpiły. Za wizytę bierze 70 zł. Polecam wszystkim
        • Gość: gość Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.181.135.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.11, 13:02
          Potwierdzam. Byłem u Pana Macieja po kolejnym skręceniu stawu kolanowego. Miałem już 3 operacje (więzadła krzyżowe, poboczne, łękotki) po 2 tygodniach miałem już pełną ruchomość. Po miesiącu 0 bólu :)
          P.S. Pan Maciek przeniósł się ze Świeradowskiej na Wandy Rutkiewicz.
          Polecam wszystkim!!!
          • Gość: Radek Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.181.243.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.11, 14:34
            Potwierdzam. Byłem u Pana Maćka na Wandy Rurkiewicz. Bardzo profesjonalne podejście. Więcej informacji znajdziecie na: mf-fizjoterapia.pl/
    • krzysiekmody mgr Maciej Florek 03.01.12, 13:31
      Wart polecenia mf-fizjoterapia.pl/
      • Gość: ll Re: mgr Maciej Florek IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 11:23
        Hej zukam dobrego rehabilitanta we Wrocławiu, ktory ustawi mi prywatnie
        Podobno
    • Gość: Supernatalek Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.finemedia.pl 22.04.12, 21:40
      HEj
      Ja chodze do mgr Piotra Balcerzaka. Przyjmuje na ul Podwale we Wroclwiu (na dole podaje adres) Jest baaaardzo skuteczny. Leczy tez moje kolezanki i rodzine. Wiem, ze skonczyl ten kurs Terapii Manualnej i studiuje Osteopatie. Mozna sie szybko umowic no i ma gabinet w centrum. Polecam. Jego telefon 609 844 100, adres: u; Podwale 75 pok 121b. www.prorehabilitacja.pl
      • Gość: Ana Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 194.146.120.* 23.04.12, 09:29
        Hej,

Ja polecam panią Dominikę z Centrum Zdrowe Plecy we Wrocławiu - budynek SPA (www.zdroweplecy.com.pl) na stronie są również opinie o centrum wiec mozna poczytać.

pozdr
    • Gość: Obserwator. Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.legnica.vectranet.pl 25.04.12, 15:50
      Witam. Świetnym specjalistą jest Jerzy Rak z Legnicy. Nr tel. 608 498 227. Polecam.Ceniony w kraju i zagranicą.
      • krakowskim_targiem Re: Rehabilitacja Wrocław 14.05.12, 15:11
        Podnoszę wątek. Czy miał ktoś do czynienia ze specjalistami z medixu? Rehabilitantem jest pan Wojtasik, słyszałam o nim pozytywne opinie, czy coś może wiecie na ten temat? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje :)
    • Gość: Aga Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.204.68.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 11:47
      Najlepszy rehabilitant u jakiego byłam to Maciej Florek. Ma ukończonych wiele kursów i wie co robi. Bardzo mi pomógł z bólem kręgosłupa. Dla zainteresowanych tel. 519-899-191
      Pozdrawiam
      • Gość: Ka-rola Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.12, 16:53
        Pan Miłosz Janicki świetnie pomógł mi z bólem pleców, a co ciekawe to wcześniej przez rok latałam od jednego lekarza do drugiego. Koniec końców miałam cały stos prześwietleń i różnych diagnoz, ale dolegliwości nie przeszły. Znajoma dała mi namiar na Pana Miłosza. Jego nr: 668 361 363.Przyjmuje na terenie AWF-u
    • Gość: Krzysztof Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 18:04
      Mi świetnie pomogła Pani Jolanta Banasińska mogę szczerze polecić Wroclaw rehabilitacja
      • Gość: Katarina Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.12, 22:47
        Polecam serdecznie wszystkim gabinet we Wrocławiu Centrum Terapii Manualnych.
        Profesjonalni i doświadczeni terapeuci z dużym oddaniem swojej pracy.
        Każda wizyta u nich nie kończy się tylko polepszeniem stanu zdrowia ale także uśmiechem na twarzy.
        Naprawdę polecam
        www.c-t-m@.pl
        • Gość: Monika Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 10:05
          Potwierdzam! Przez długi czas moja ciocia miała problem z bólem pleców. Chodziła po różnych specjalistach aż w końcu w Centrum Terapii Manualnych pomogli i już kilka lat jak problem nie powraca! Naprawdę polecam. podaję stronę internetową:
          Www.c-t-m.pl
          • wladcapierscienia Re: Rehabilitacja Wrocław 07.03.13, 15:17
            Ja polecam Pana Marcina Bartkowiaka
            BARDZO DOBRY FIZJOTERAPEUTA. W SZYBKIM CZASIE DOPROWADZIŁ MNIE DO STANU UŻYWALNOŚCI PO KONTUCJI ZERWANIA ACHILLESA. PÓŹNIEJ TEŻ REHABILITOWAŁ MOJĄ MAMĘ. PROFEJONALNY, STANOWCZY ALE PRZY TYM BARDZO MIŁY I MA PRZYSTĘPNE CENY. PELECAM GORĄCO I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ. NUMER TELEFONU TO 510810825.
    • Gość: polecająca Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 12:27
      Polecam zespół specjalistów z KRMu na Świdnickiej widziałam, że pisano już na forum o Panu Andrzeju.
      Rejestracja KRMu tel. 793203062
      • Gość: Kulawa90 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 12:18
        Ja polecam duet z Rehafitu na pl. solidarności. Rehabilitowała mnie głównie pani Kamila Kuźniar, ale czasem zastępował ją pan Marcin. oboje bardzo mi pomogli z bólami pleców, które przbierały taki obrót, ze w ogóle nie mogłam się ruszyć. Najważniejsze i chyba najlepsze było jak mnie motywowali do działąnia. To taka rehabilitacja połączona z terapią :-D
        • maryj.anna Re: Rehabilitacja Wrocław 15.07.13, 13:47
          Tak, potwierdzam, p. Kamila ma złote rece i w dodatku duzą wiedze! Niedawno pomogła mojemu kuzynowi, mial problemy z plecami, co pewien czas "łamalo go" tak, ze z trudem sie ruszał. Pani Kamila "wyciągnęla" go z tego bólu, wiem ze stosuje np. terapie McKenzie. Jeśli mialabym sam gdzies szukać pomocy to napewno u nich!
        • Gość: Dżoana1982 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 15:28
          @ Kulawa90 --> a mają w Rehaficie radę na zespoły bolesnego barku (pochodzenia szyjnego)? Mi to neistety boleśnie doskwiera.... :(:(:(
          • Gość: Kulawa90 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 16:18
            Sprawdzilam na ich stronie, bo przecież nie wiem tak o, z powietrza... :P Z tego, co wyczytałam to PNF zadziala na Twoje doleggliwości... zobacz sama, to jest tu: www.rehafit.org/oferta/rehabilitacja
      • dimitrowka Re: Rehabilitacja Wrocław 26.02.18, 17:59
        Tak Andrzeja można polecić :)
    • Gość: Madzia Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 15.09.13, 23:26
      Ja tam polecam absolwentkę AWF we Wrocławiu, Paulinę.
      Ma anielską cierpliwość do rehabilitantów ale jak trzeba to potrafi zmotywować do ćwiczeń.
      No i finansowo jest ok, strona poprzez którą można się umówić www.silfit.pl/rehabilitacja-fizjoterapia/ Warto się samemu przekonać.
      • Gość: jola Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 11:23
        Dziekuje warto było
    • Gość: Michał Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.14, 08:04
      Witam mam do zaoferowania bardzo dobre użądzenie do rehabilitacji i leczenia różnych schorzeń i chorób przewlekłych, Viofor JPS MRS 2000. tablica.pl/oferta/viofor-jps-mrs-2000-aparat-do-magnetostymulacji-CID628-ID5dSSj.html#e4666a0365
    • Gość: Anita Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.14, 12:35
      Polecam Pana Przemka Cieślaka .. Dzięki terapii stosowanej przez Pana Przemka i ćwiczeniom zaleconym do wykonywania w domu (autoterapia) pozbyłam się bólu z którym borykałam się przez 2 lata.
      • Gość: VIGOR Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.centertel.pl 21.05.14, 21:23

Centrum Rehabilitacji VIGOR we Wrocławiu .
        Bezpłatna rehabilitacja dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjny . Refundowana przez ubezpieczyciela ! Zapraszamy.
      • Gość: Maniek Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 19.11.14, 14:29
        Polecam gabinet MTS Struzik Therapy we Wrocławiu. Wykwalifikowana i sympatyczna kadra i co najważniejsze skuteczna!
        • Gość: Anka Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 27.11.14, 17:15
          Też słyszałam o Struziku, że podobno dobry. Gdzie jest teraz ten gabinet bo podobno zmienił miejsce?
          • Gość: Anitaa Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 11.12.14, 16:54
            Polecam również Pana T. Struzika.Miałam wypadek samochodowy w wyniku którego doznałam urazu skręcenia w odcinku szyjnym. .Następstwem była ograniczona ruchomość i do tego pokazywały mi się mroczki przed oczami. Pan Tomasz przy pomocy nowoczesnych metod, którymi się posługuje, zmniejszył moją bolesność znacznie.W drugiej części terapii pokazano mi ćwiczenia jakie mogę sama wykonywać w domu. Rehabilitacja nie trwała miesiącami,więc z tego faktu jestem również zadowolona.

• ceo45 Re: Rehabilitacja Wrocław 08.06.15, 11:53
          Ja nie narzekam też na centrum Czamara. Nie byłem w innym miejscu więc porównać mi trudno, ale z moich obesrwacji wynika ze są na poziomie. Gabinety czyste, sprzęt sprawny, ceny normalne. No i rehabilitant z którym miałem zajęcia to bardzo miły człowiek
    • Gość: Gabi 77 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.14, 18:14
      Z całego serca mogę polecić Pana Makselona to bardzo dobry specjalista od kregosłupa i rehabilitacji. Kilkukrotnie ratował moje i nie tylko moje plecy. poczytajcie o nim lub najlepiej umówcie się na wizyte bo to bardzo kompetentny i dobry człowiek. Przyjmuje na Pułaskiego 42E we Wrocławiu i w Środzie Ślaskiej. Telefon znajdziecie w google. Pozdrawiam Gabryśia;)
      • Gość: VIGOR Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.centertel.pl 21.05.14, 21:20
        Bezpłatna rehabilitacja dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjny . Refundowana przez ubezpieczyciela ! Zapraszamy !
    • Gość: VIGOR Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.centertel.pl 21.05.14, 21:21

Bezpłatna rehabilitacja dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjny . Refundowana przez ubezpieczyciela ! Zapraszamy !
      • Gość: oki Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 11:22
        Podobno cześć
    • Gość: aga Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 05.06.14, 16:45
      Za dobrą rehabilitację trzeba dobrze zapłacić
    • Gość: GreboP Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.14, 15:23
      Lekarz rodzinny zlecił mi zabiegi magnetroniku i lasera i też nie było poprawy. Zrobiłem zdjęcia rtg i na nich wszystko było o.k Poszedłem na konsultację do Villa Medica we Wrocławiu i tam lekarz rehabilitacji rozpoznał po badaniu chondromalację rzepek. Podobno zawdzięczm te problemy moim koślawym stopom, pochylonej miednicy i słabemu porozciąganiu.
      Dostałem zabiegi : terapia manualna, ćwiczenia rozciągające, ultradźwięki, magnetronik, aquqvibron na 10 dni i dwa 2 preparaty: arthryl 40 saszetek i structum 2 opakowania.
      Kupiłem zaleconą ortezę na rzepkę firmy Donjoy Reaction do chodzenia i po 2 tygodniach była poprawa o połowę. Wykupiłem jeszcze raz te same zabiegi i już w trakcie ich trwania zacząłem biegać na bieżni po kilka minut. W czerwcu pobiegłem już półmaraton we Wrocławiu i było bez bólu.
      • Gość: Janina Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.14, 18:06
        Hej,czy mogłabym dostać do cb jakiś kontakt (fb,nr telefonu) jeśli to nie był by żaden problem?
        Właśnie dowiedziałam się,że mam podobny problem i jestem troszkę podłamana.
        GreboP już przez to przeszedłeś ,więc miałabym kilka pytań. :)
    • shigurath Re: Rehabilitacja Wrocław 10.12.14, 16:29
      W wrocławiu jeszcze jest centrum Czamara - ma Kościuszki, przy WSF. Mają świetnych rehabilitantów, zresztą wszystko jest pod okiem pana profesora.
      • Gość: agaton Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 27.12.14, 13:27
        Ano znam Pana Profesora bo wyciągał mnie po wypadku, pomogli, polecam miejsce jeżeli ktoś chce dość faktycznie do siebie i później nie cierpieć.
      • Gość: karolajna gaj Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.15, 14:22
        Również polecono mi centrum Czamara. Mój ortopeda powiedział, że tam postawią mnie na nogi, a właściwie to na nogę, bo mam problem z kostką od pól roku. Poczytałam o nich trochę i popytałam i ludzie sobie chwalą rehabilitacje tam
        • Gość: dromaderiada23 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.15, 10:34
          a jak jest u Czamary z terminami? długo trzeba czekać na wizytę?
          • Gość: lonna Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.15, 13:58
            najlepiej chyba jak zadzwonisz i sama spróbujesz się umówić bo tak to pewnie z dnia na dzień się tam zmienia :)
      • Gość: Cecylia F. Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.cumbersomesurgeon.com 20.08.15, 17:22
        Jeśli chodzi o studia to ja chodziłam do Wyższej Szkoły Fizjoterapii i wszystko było jak najbardziej pozytywnie. Dwie moje koleżanki były na kosmetologii i też dobrze to wspominają bo dużo praktyki i ciekawie wyłożona teoria.
    • Gość: małgo Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 31.03.15, 13:01
      Ja chodziłam do gabinetu MTS Struzik Therapy we Wrocławiu. W bardzo szybkim czasie doprowadzono mnie do stanu używalności. Miałam przepuklinę w odcinku lędźwiowym, która strasznie uprzykrzala mi codzienne banalnie proste czynności. W zaskakująco szybkim czasie poczułam różnicę. Mój stan zarówno fizyczny jak i psychiczny się poprawił. Super atmosfera i fachowa pomoc. Dzięki wielkie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka