Gość: litosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 21:11 ta dziewczyna wyglada koszmarnie! ale moze to wina tej wynioslej minki? od takiej twarzy trzeba w jakis sposob odwrocic wzrok, najlepiej beznadziejnym strojem a la ruska baba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka Anita IP: *.europe.hp.net 25.02.09, 09:25 to nie fejsbuk tylko portal o modzie, bez sensu oceniać urode. sama moze bym sie tak nie ubrała ale dziewczyna jest ładna tylko wyoutowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Anita IP: *.wro.vectranet.pl 25.02.09, 19:22 Wygląda swietnie, przynajmniej obdbiega od H&Mowo/Bershkowo/tandetnych osobnikow, ktorzy kryja sie za "litosciwymi" komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majonez kielecki Anita IP: *.lanet.net.pl 26.02.09, 00:52 chciałoby się zauważyć,że to blog modowy a nie Heidi Klum szuka nowej 'top model', ale cóż to Polka właśnie i aż nasuwa się na język fragment pewnej piosenki "..i jad się leje i z jadu kałuża..". PS.czy byłeś/aś kiedys w Rosji i widziałeś/aś ruska babę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Anita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 20:11 tak, bylem i widzialem, a czy to cos niezwyklego? nie broncie dziewczyny bo naprawde wyglada fatalnie, a co do jej miny - jakos inne osoby na pozostalych zdjeciach moga wygladac sympatycznie, to cos po prostu odstrasza. i dajcie juz spokoj z tym jadem, bo to sie robi smieszne - jakakolwiek krytyka - jad! zazdrosc! w jakims celu umieszcza sie tu zdjecia i pozwala na ich komentowanie. nigdzie nie zaznaczono, ze komentarze nie moga byc krytyczne i odnosci sie do wygladu osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrioszka Re: Anita IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.09, 20:05 nie jakakolwiek krytyka, bo krytyka może być denna albo konstruktywna, pozytywna albo negatywna. Ale twoich impertynencji krytyką bym nie nazywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Anita IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.09, 23:43 na moje oko wszystko ok, fajne buty, a ten kożuch - to raczej futerko (niestety trudno stwierdzić z czego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Anita IP: *.wroclaw.mm.pl 01.03.09, 10:56 a ja właśnie wróciłam z UK i nikt tam nie nosi kożuchów... NIKT... sieciówka w której dziewucha kupuje buty to zlepek innych firm...więc.. poza tym ta "fryzura", no proszę was... banał i wioska.. Brytyjki wyglądają lepiej pod wzgl. ubioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarb Anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:33 polecamy rubryke dos&donts na viceland.com i poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bre Anita IP: *.gprs.plus.pl 09.03.09, 17:37 ja to chciałabym zobaczyć jak wyglądają ci wszyscy co krytykują ludzi na takich stronach. obstawiam wersje 1. białe kozaczki plus złoty pasek albo 2. golfik, jeansy i biale adidaski- to przecież ulubione zestawy Polaków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bre Anita IP: *.gprs.plus.pl 09.03.09, 17:41 no tak, zapomniałam o najważniejszym. skóra spalona solarium to przecież pierwsza zasada dobrego wyglądu. powinnismy brac przyklad z tej dziewczyny, niewiele jest osób które wiedzą co tak naprawde jest modne!! kolor cery tez ma znaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:37 co Ty opowiadasz? dziewczyna jest piękna! fantastyczna, nietuzinkowa uroda. fryzura także mi się podoba. gdyby futro było nieco zgrabniejsze, byłby to całkiem fajny, niepretensjonalny ale oryginalny zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Anita IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.09, 09:38 to jest na zasadzie bylam w Londynie to moze by tak tu troche tej londynskiej ulicy przeniesc na wroclaw?Malo "vice-owe" to ubranie, widac szczere dobre checi, jednak najlepszy jest make up i wlosy.Torba kojarzy mi sie z polskimi fryzjerami gejami ktorzy marza o pasku dsquared i udaja ze wlasnie wyszli z silowni.buty ladne ale chyba palce w nich marzna zia no a futro czy korzuch no sam w sobie jako pomysl no fajny praktyczny ale...czemu taki wielki?to nie jest dobry oversize jak np nosza szwedki.no i zazdroszcze 30 par butow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litości? Re: Anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 14:27 ciekawe jaką ma minkę osoba pisząca powyższy komentarz? po tym co pisze wyobrażam sobie starą, narzekającą, zgorzkniałą pierdołę (na szczęście nie "ruską babę") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Anita IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.09, 20:50 niezły mama miała kożuch, mam nadzieję, ze nie czuła jak ją obdzierali ze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorska Anita IP: *.swidnica.mm.pl 28.03.09, 14:26 Fantastyczne połączenie, rewelacyjna uroda a co najważniejsze, Dziewczyna nie jest przerysowana! Pozdrawiam wielbicielki białych kozaczków:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Anita IP: *.wroclaw.mm.pl 01.04.09, 13:13 Fatalna! Nie podoba mi się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś