Gość: lek IP: 156.17.52.* 25.01.02, 00:00 Gdzie we Wrocławiu można zbadać swoją krew? Najlepiej aby było to anonimowe i nie kosztowało zbyt wiele. Z góry dziękuje za poważne odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isis! Re: A..I..D..S.....H..I..V 25.01.02, 00:07 Gość portalu: lek napisał(a): > Gdzie we Wrocławiu można zbadać swoją krew? Najlepiej aby było to anonimowe i > nie kosztowało zbyt wiele. Jak wyjeżdżałam na zagraniczne stypendium, musiałam zrobić badanie na HIV. Zdecydowałam się na DOLMED. Przy okazji mąż, który mnie podwiózł, zrobił sobie badanie krwi na cholesterol i inne takie. Przy rejestracji pani patrzyła okropnie, a potem ze słodkim usmieszkiem do męża: "pan też badanie na HIV???". Była bardzo zdumiona, że nie. Ale to jedyny zgrzyt, bo potem już gładko - pobieranie krwi, którego się panicznie boję - bezbolesne przy okienku, wyniki chyba na drugi dzień, oczywiście musisz podać nazwisko (nie wiem co masz na mysli, pisząc, że ma być anonimowo - możesz podać fałszywe). Kosztowało niedrogo (nie pamiętam dokładnie ile, ale nie krocie). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: A..I..D..S.....H..I..V IP: *.enh.org 25.01.02, 01:33 Klinika Chorob Zakaznych na Koszarowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: A..I..D..S.....H..I..V IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 14:47 Mozesz oddac krew. Co prawda nie anonimowo (wystawiaja ksiazeczke honorowego dawcy) ale za to zrobia badania na wszystko co mozna w krwi znalesc i wytlumacza jesli zapytasz. I jeszcze dostaniesz bombe kaloryczna (7 czekolad) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: test na H..I..V IP: *.*.*.* 25.01.02, 15:23 W stacji krwiodawstwa przy ul. Czerwonego Krzyza (boczna Siekiewicza na wysokości stacji ARAL, już prawie przy moscie Szczytnickim). Profesjonalnie i bez głupich min pań z rejestracji (chyba też można zrobić badanie anonimowo - ale na 200% to nie jestem pewien). Koszt chyba ok. 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś