schudnij.zdrowo 29.03.09, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GrubySchudnięty Re: zdrowe odchudzanie! IP: *.dialog.net.pl 29.03.09, 21:22 Agnieszko, od początku października 2008 do dziś schudłem 15 kg. Uwaga ! Nie stosowałem żadnych "czary-mary" typu Herbalife, czy coś temu podobne. Jestem pod opieką konsultantki ds. żywienia, ale moja dieta oparta jest na normalnych produktach dostępnych w każdym sklepie. Muszę jeść 5 razy dziennie (oczywiście mówimy o skromnych porcjach podzielonych racjonalnie: odpowiednio dobrane proporcje białka, węglowodanów i cukrów). Nie głoduję (a wręcz przeciwnie: czasami nie mam ochoty na ostatni posiłek) ! Oczywiście żadnych słodyczy (z tym trochę ciężko...). Uważam te Herbalify za nabijanie kieszeni sprzedawcom. Grubaski powinny po prostu zmienić sposób żywienia. Herbalife nie jest żadnym (na pewno nie jedynym) specjalnym środkiem, dzięki któremu można schudnąć. Zatem jako specjalista ds. żywienia skup się lepiej na ustawieniu dobrej diety w oparciu o normalne produkty a nie chemię z proszku zawierającą witaminy B A S F. z poważaniem schudnięty o 15 kg grubas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: zdrowe odchudzanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:28 Czy możesz dać mi namiary do tej konsulantki d/s żywienia.Jestem również zainteresowana.Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrubySchudnięty [...] IP: *.dialog.net.pl 29.03.09, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schudnij.zdrowo Re: zdrowe odchudzanie! IP: *.greenlan.pl 30.03.09, 00:18 Gratuluję wytrwałości i zyczę dalszych sukcesów! Miał Pan ogromnie duzo samozaparcia. My pomagamy również podtrzymywać tę motywację i dlatego tak wiele ludzi odniosło sukces stosując nasze diety. Do wszytskich przeciwników: nie napisałam tego posta żeby kogoś zdenerwować. Jeżeli ktoś się wkurzył po przeczytaniu mojego wpisu to przepraszam. Zawsze znajdzie się ktoś, kto MUSI się do czegoś przyczepić( nie myślę tu o GrybymSchudniętym). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: zdrowe odchudzanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 00:29 Tu chodzi o zwykłe złamanie regulaminu - zakaz reklamowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zdrowe odchudzanie! IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 29.03.09, 21:34 daj sobie spokoj kobieto. Ruch Ruch i jeszcze raz Ruch a nie siedzenie w fotelu i her.... coś tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Dieta MŻ = Dieta CUD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:41 Moi drodzy! Tylko dieta MŻ nam pomoże! MNIEJ ŻREĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: zdrowe odchudzanie! IP: *.chello.pl 29.03.09, 22:17 Popieram przedmówców!!!! Jako dyplomowany dietetyk, a nie jakiś konsultant ds. żywienia ( co to w ogóle jest? )ODRADZAM Herbalife!!!! Nie dajcie się zwieść, że ten co to wynalazł dostał Nobla. Dostała owszem ale za azot!!!! To zwykły biznes!!!! Zdrowa, zbilansowana dieta, ruch i żadnych suplementów. Odchudzać powinni ludzie z dyplomem a nie żądni pieniędzy konsultanci bez wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: zdrowe odchudzanie! 30.03.09, 00:33 ja polecam ruch,w moim przypadku był to Nordic walking. po miesiącu regularnego chodzenia i ćwiczeń z kijami przez 3-5 h tygodniowo ubyło mi 4 cm w pasie:) Odpowiedz Link Zgłoś