Gość: poirytowany Miejmy nadzieje,ze nie wroci! IP: *.web.vodafone.de 21.04.09, 07:42 Ciekawa historia,"pokopane"stopy przyczyna utraty swiadomosci?Reszta jak w temacie."Go home";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud ufff może nie wruci ;) IP: *.devs.futuro.pl 21.04.09, 08:00 ufff może nie wruci ;) eghh oni zawsze wracają ;( a gazeta prowadzi własną krucjatę przeciwko wrocławianom, w Anglii tez dostałem po mordzie pod osiedlowym sklepem od murzyna ale nie pobiegłem do sundey times ze skargą Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami naucz sie prostaku wladac polskim jezykiem 21.04.09, 08:12 narodowiec idiota Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami Prostacki naród 21.04.09, 08:11 Wstyd, że jestem Polakiem ! Zapijaczony i glupi zasciankowy narod ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud No to zamien się z IP: *.devs.futuro.pl 21.04.09, 08:18 No to zmień obywatelstwo na francuskie i zamieszkaj pod Paryżem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecrydzyk1 Re: Prostacki naród 21.04.09, 08:27 Nie prostacki tylko normalny odruch obronny bo te śmierdzące Araby sobie za wiele pozwalają niech siedzą na tej swojej pustyni a nie rozłażą się jak robale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace now! -------> Prostacki naród <-------- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 09:23 > Nie prostacki tylko normalny tak... a twoj "yntelygentny" post jest tego dobrym przykladem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: -------> Prostacki naród <-------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 18:03 Jak arabów biją to jest raban a jak arabowie mordują to jest walka z obcą cywilizacją i jest OK cóż za hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olon Re: IP: 138.227.189.* 21.04.09, 09:49 Znowu nawiedzony znajdujacy rozwiazania uniwersalne. Puste slowa i pusty leb. A tak bez jaj to wstyd, ze zwiesz sie mamuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant I tylko dlatego nasz kraj nie jest zalany kolorową IP: *.e-wro.net.pl 21.04.09, 08:39 I tylko dlatego nasz kraj nie jest zalany kolorową hołotą, tak jak ultra-tolerancyjna Francja czy UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: I tylko dlatego nasz kraj nie jest zalany kol IP: *.wroclaw.mm.pl 21.04.09, 09:00 To ty jesteś hołotą. Nie zasługujesz nawet na to, aby pisać twoją osobę duża literą. Jesteś zwykłym prostakiem i prymitywem. Żal mi twoich rodzców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace now za to "polska holota" zalewa inne kraje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 09:24 im glebiej zagladam na to forum gdzie pisza "Polacy" to coraz bardziej odechciewa mi sie placic tu podatkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez obrazy Re: Wrocław - miasto spotkań z agresją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 08:56 kolejny idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomboy81 Wrocław - miasto spotkań z agresją IP: 74.125.16.* 21.04.09, 09:07 Tak jak pisza niektorzy i maja racje, ze sytuacja nie dotyczy tylko obcokrajowcow ale nas wszystkich. Siedzac na piwie na rynku we Wroclawiu mozna zostac zaczepionym i dostac w ryj. Pozostaje wtedy oddac lub uciekac bo ludzie nie reaguja. Podobnie jest we Wroclawskich klubach. Nie dotyczy to tylko gosci ale i pseudo ochroniarzy sterydziarzy. Policja jezdzi po parkach i spisuje z picie piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
czystosc Wrocław - miasto spotkań z agresją 21.04.09, 09:48 Akurat kazdy bialy tez sie moze czuc zastraszony, po miescie laza grupy bandyckie napadajace normalnych ludzi, a policja nic z tego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Wrocław - miasto spotkań z agresją 21.04.09, 10:38 To jest jakieś wariactwo. Najpierw „GW” kreuje postawy rasistowskie, publikując napastliwe wobec Arabów artykuły (szeroko propagujące tak zwaną „żydowską wizję konfliktu na Bliskim Wschodzie” lub przedstawiając jako autorytet moralny muzę współczesnych neofaszystów – Orianę Fallaci), a następnie dziwi się, że ludzie nienawidzą Arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami masz racje 21.04.09, 11:33 tez jest to dla mnie dziwne... moze poprostu we Wroclawiu pracuja w Wyborczej normalni ludzie? Zwroc uwage,ze rasistowsko-izraelski punkt widzenia promuje stoleczne wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś
twardokesek Wrocław - miasto spotkań z agresją 21.04.09, 11:30 A to dziwne... Do naszej firmy przyjezdzaja rozni ludzie o arabskim pochodzeniu - Marokanczycy, Pakistanczycy, Tunezyjczycy, Algierczycy i z wielu innych krajow. Przyjezdzaja srednio na 2-3 tygodnie, czasem dluzej od 4-5 lat. Nawet w tej chwili mamy tu dwoch Marokanczykow. Nigdy od zadnego z nich nie slyszalem slowa skargi na Wroclaw i stosunek jego mieszkancow do ich osob. Moze z Wroclawiem nie jest az tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: Wrocław - miasto spotkań z agresją 21.04.09, 12:27 Na tekach, w knajpach na rynku czy na UW jest sporo kolorowych, nigdy nie widziałem żeby ktoś chodźby na nich krzywo spojrzał, GW koloryzuje a prawda jest taka że Wrocław to zwyczajnie niebezpieczne miasto. Także dla białych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Wrocław - miasto spotkań z agresją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.09, 16:21 Won stąd, rasisto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Wrocław - miasto spotkań z agresją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 11:40 Wieczorami to i ja bałem się łazić po Małpim Gaju chociaż jestem bladą twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rol Czy wszyscy sa zli? IP: 138.227.189.* 21.04.09, 12:06 Nie wszyscy, ale duza czesc Polakow to tepe trepy bez wyobrazni. Podobni do parszywych kiboli z Angli , Holandii, Niemiec i naszych rodzimych debili. Ale czy ci z nas , ktorzy potepiaja rasizm i ksenofobie sa lepsi? Otoz nie, bowiem zatracilismy poczucie wspolnoty i solidarnosci miedzyludzkiej. Dzis wielu z nas potrafi bez skrepowania stac i przygladac sie katowaniu innego czlowieka. Tlum ma ogromny potencjal, grupa ma odpowiednio mniejsze mozliwosci , ale zawsze wieksze niz jednostka. Dlaczego bierzemy na siebie ciezar biernosci w sytuacjach wymagajacych interwencji?? Czy nasze czlowieczenstwo spoczywa w rynsztoku? Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Wrocław - miasto spotkań z agresją 21.04.09, 12:26 tak SM w rynku ściga rowerzystów (ale tylko tych co jadą spokojnie), drobnych handlarzy, ulicznych grajków, i za parkowanie w ryło możesz dostać a oni widząc że coś się dzieje uciekną na drugi koniec... prawdą też jest to że podjęcie obrony koniecznej kończy się zwykle procesem karnym, że władze przymykają oko na drobną przestępczość i przestępstwa na tle rasowym, narodowym, religijnym... natomiast jeśli ktoś tu przyjeżdża wiele razy i marudzi że mu źle... to chyba albo nie do końca mówi całą prawdę albo jest po prostu głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
petroo81 Wrocław - miasto spotkań z agresją 21.04.09, 13:35 Ludzie !!! Agresja jest wszędzie... zwłaszcza wśród tzw pseudo fanów piłki nożnej.Ostatnio jadąc z dziewczyną w biały dzień byliśmy świadkiem jak koleś stał przed grupą trzech ciemno skórych mężczyzn i krzyczał wypie... do Afryki.W tramwaju było jeszcze z 15 osób i mimo próśb starszej Pani o spokój i tolerancję to mało co i Pani by nie dostała po twarzy.Nie wiele później dwóch naćpanych kolesi nie wiadomo z jakiego powodu krzyczało do nas, że patrzymy sie nie tak jak trzeba.Z buractwem, rasismem spotykam się co dziennie i to nie tylko w komunikacji miejskiej.Raz byłem świadkiem jak 3 napakowanych bez mózgowców wychodziło z knajpy i darli się na całą ulicę jak to pogonili murzyna na drzewo... niech spier... po banany jak małpa... krzyczeli i śmiali się w ścisłym centrum miasta koło godziny 17.00. Niech mi jeden z drugim nie mówią... po co tu przyjechał jak mu się nie podoba niech sobie znajdzie inny kraj... powiedzmy sobie to wprost... jesteśmy narodem ograniczonym i prostackim, pełnym agresji i rasismu... Szkoda... wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak_pl Re: Wrocław - miasto spotkań z agresją IP: *.e-wro.net.pl 21.04.09, 16:06 a nade wszystko jesteśmy tępo samokrytyczni. ale przecież o to właśnie chodzi, żeby się nawzajem trochę podeptać i wtedy można spokojnie wypić piwo...bo przecież Polacy to też pijaki. W ogóle powinni tu teraz Arabowie najechać i pokazać nam ile jesteśmy warci. Wtedy nagle okaże się, że się wspaniałomyslnie jednoczymy i walczymy o nasz piękny kraj. Na litosć Boga, trochę pomyślunku... Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Wrocław to syf i GNÓJ - dziękuję... 21.04.09, 17:11 Wszystko co w tym mieście jest warte obejrzenia /hala stulecia, zoo, ostrów tumski, rynek, gmachy placówek szkół wyższych, starówka, muzeum narodowe, pergola/ postawili nie Polacy, a nasi wredni sąsiedzi Niemcy, a my jak zwykle jak wszawe korniki doprowadziliśmy te obiekty niemal do ruiny. Syf, brud i hołota kręcąca się po nocach bezkarnie - oto miasto spotkania żuli sarmatów z wódką "parkową" i cudzoziemców z mieszkańcami Nowego Dworu ryczącymi "sieg heil", czujących się lepszymi tylko dlatego, że są biali i obywatelami tego kraju /na tym ich dokonania można zakończyć/. No i oczywiście korki i brud ogólny, ale to już specjalność regionalna dutkiewicza @ co. Rzygać się chce w tym "mieście spotkań" vel ściema XXI wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wrocław - miasto spotkań z agresją IP: 95.160.204.* 21.04.09, 17:35 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anathema "To nie mogłoby się zdarzyć we Francji" IP: 95.160.204.* 21.04.09, 17:47 Grupa Arabów katuje Francuza [Francja] (polecam obejrzeć film z zajścia) Ty "gó...any Francuzie" - "Français de merde" - krzyczy grupa arabskich wyrostków i rozpoczyna bicie - czy też raczej katowanie - młodego człowieka. Całe zdarzenie zostało nagrane przez kamerę zainstalowaną w autobusie - gdzie doszło do wydarzenia. link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: "To nie mogłoby się zdarzyć we Francji" IP: *.ig.pwr.wroc.pl 21.04.09, 18:31 Oczywiście, na przedmieściach Paryża to "nowym" Francuzom wolno palić samochody (43 tysiące w 2007r), domy i bić "starych" Francuzów, którzy boją się nawet głośno powiedzieć, kto to robi. Po prostu gość nie był przygotowany na zamianę ról. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi bo dalej jesteśmy traktowani jak ubogi krewny z 25.04.09, 22:08 głębokiej prowincji... i to zarówno przez nasze władze - wmawiające nam że różne ich głupie działania to najlepsze zachodnie wzorce, jak i takich imigrantów którzy będą nas uczyć światowego obycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slezak s Polska A gdzie ja mam zostać? Kiedyś chcieli mi we IP: *.centertel.pl 22.04.09, 11:15 Wrocławiu Prawdziwi Polacy nakłaść po twarzy, za mój twardy, śląski akcent. Moja rodzina mieszka na Śląsku przynajmniej od 500 lat. Też mam uciekać z Polski????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obieżyświat Wrocław - miasto spotkań z agresją IP: *.221.38.84.otvk.pl 21.06.09, 10:28 Chamstwo i brak służb przy pokazach fontanny świadczy o beznadziejnej organizacji. Po pokazie tłum przechodzący jak bydło przez jezdnię nie przepuścił dwóch samochodów, dwóch pijanych łysych agresorów zaatakowało samochód w którym były trzy kobiety i 3 letnie dziecko tylko z tego powodu że kierowca zatrąbił w odpowiedzi na trąbienie kierowcy który przeszedł z rodziną jak pozostali przed maską zaatakowanego póxniej samochodu do swojego samochodu zaparkowanego na chodniku po czym chcąc się włączyć do ruchu zaczął trąbić na samochód którego sam jako pieszy nie przepuścił. Chamstwo wrocławiaków nie ma granic a pokazy z taką organizacją gdzie nie ma ani jednego policjanta czy funkcjonariusza straży miejskiej nie powinny mieć miejsca! Takiego bydła nigdzie nie spotkałem! Może wreszcie służby i władze miasta wziełyby się za bezpieczeństwo przy organizowaniu takich imprez! Samymi innowacjami wrocław nie przyciągnie turystów, nikt go nie poleci z przyjeżdżających a wręcz odwrotnie powie jakimi prostakami, chamami są wrocławiacy-sam tę opinię będę przekazywał reszcie świata! Agresja ,chamstwo i prostactwo to wizytówka Wrocławia!! Jesteście beznadziejni wrocławiaki, wrocłąwiaki - to prostaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaan Re: Wrocław - miasto spotkań z nieagresją IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.09, 11:19 Halo! Halo, halo - stop, stop - nie tak ostro - na podstawie tej sytuacji - nie mierz zaraz ta miara i nie wciagaj porzadnych wroclawian w twoja ocene o wroclawianach! barbaan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wrocław - miasto spotkań z nieagresją IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.06.09, 13:05 We Wrocławiu mieszka najwięcej szumowiny, prostaków, dzikusów. Urodziłam się 60 lat temu i przyznaję, że kiedyś tego nie było. Nigdzie w cywilizowanych krajach nie widziałam takiego chamstwa jak tu w moim mieście gdzie się urodziłam. Widzę to szczególnie, jak wracam z wojaży. Skąd to dziadostwo tu się wzięło? Nie chcemy się przyznać, ale jesteśmy krajem obrzydliwych ludzi, a Wrocław w tym przoduje. Jak odwiedzają mnie moi przyjaciele z cywilizowanych krajów, to naprawdę są w szoku, gdy widzą na każdym prymityw i chamstwo. Mnie jest wstyd, że jestem Polką. Tego nie zrozumie ten który nigdzie nie był, tylko się dusi w tym smrodzie tu. Odpowiedz Link Zgłoś