pudelek09 07.05.09, 20:46 Jak wyzej-na jakiej ulicy sie znajduje?znajoma od kolezanki sie dowiedziala ze jest tam takie przedszkole,ale ja wiem tylko ze to jakies rejony psiego pola(chyba).Potrzebuje na szybko!dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 07.05.09, 20:58 Zgorzelisko to między Szewczenki a Kiełczowską jakoś. Gugle mówią, że przedszkole jest na Nadbrzeżnej Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 07.05.09, 21:17 Dokładnie, nad Widawą praktycznie, z największym, najpiękniejszym ogrodem ze wszystkich przedszkoli we Wrocławiu - tak mówi moja koleżanka, której dzieci tam uczęszczają:-). Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 07.05.09, 21:18 Ale zaraz, zaraz, ono jest państwowe, nie prywatne! Do prywatnego chodzi moja córka, w Kiełczowie. Aaaa, jest chyba jedno prywatne na Kiełczowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 07.05.09, 21:44 Faktycznie - na Nadbrzeżnej jest publiczne. To nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hevel1 Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 07.05.09, 21:46 Tam niedaleko państwowego jest prywatne, nazywa się Kraina Smyka to już znajdziesz w necie bo nie pamiętam jaka to ulica Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 07.05.09, 22:26 dzieki!na Was zawsze mozna liczyc.Szukalam w googlach,ale sie nie zna za bardzo,czoc w przyblizeniu polozenia to problem ze znalezieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hawah Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 08.05.09, 18:54 Kraina Smyka jest chyba na Kowieńskiej I jeszcze na Inflanckiej jest klubik Alto Odpowiedz Link Zgłoś
enya26 Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 09.05.09, 21:44 www.siedzibasmyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Przedszkole prywatne Wroclaw-zgorzelisko 12.05.09, 21:44 Enya, wybacz! Jestem głupia skleroza i zapomniałam!!! Pewnie, że Siedziba Smyka! Odpowiedz Link Zgłoś