patrice7 19.05.09, 17:33 Bardzo pro0szę o opinie. Operuje i przyjmuje na Klinikach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość_ Re: Siekanowicz - chirurg dziecięcy. IP: 188.33.93.* 21.05.09, 22:44 Bardzo miły facet.Polecam Siekusia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata sympatyczny jest IP: *.54.19.205.static.telsat.wroc.pl 24.05.09, 22:38 O ile pamiętam. Może i dobry fachowiec - tego nie wiem. Ale wiem że znakomity jest prof. Maciej Bagłaj (uratował naszą córkę - robił jej 3 operacje, pierwszą gdy ważyła ok. 1 kg). Bardzo dobry jest też dr Patkowski - ale to wiem od innyc osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelia Re: Siekanowicz - chirurg dziecięcy. IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.09, 17:32 Proszę o opinie na temat doktora Siekanowicza. jakie ma doświadczenie w operowaniu spodziectwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Siekanowicz - chirurg dziecięcy. IP: *.e-wro.net.pl 03.09.09, 20:01 Nie wiem czy zapoznałaś się z opiniami dotyczącymi tego schorzenia na forum uronef.pl/forum/index.php?redir=1. Długo studiowałam to forum i wiem, że matki z całej Polski polecają lekarzy pracujących w Centrum Zdrowia Dziecka, jako tych, którzy mają największe doświadczenie, w tego typu przypadkach. Poczytaj, popytaj, nie spiesz się z decyzją - dokonać złego wyboru można bardzo szybko, ale skutki mogą ciągnąć się latami. Wiem, że lekarze z CZD - dr Czyż i Śmigielski -są dostepni również w prywatnej Klinice Bios w Warszawie - wizyta prywatna, zabiegi - refundowane. Na forum znajdziesz wszelkie szczegóły dotyczące nawet noclegów w Warszawie - w razie czego- jak również porady mam w zakresie opieki pooperacyjnej i pielęgnacyjne, a przede wszystkim wielkie wsparcie jak przez to wszystko przejść. Szczerze polecam!!! A tak na marginesie, we Wrocławiu ponoć, polecany jest jako dobry specjalista dr Patkowski, ale nie znam opinii, jeśli chodzi o samą operację spodziectwa. Zyczę zdrówka maleństwu, a rodzicom siły i wiary, aby pokonać chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś