Dodaj do ulubionych

guz mózgu

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 23:45
Czy ktoś może polecić onkologa specjalizującego się w glejaku
wielopostaciowym?Czy ktoś zna leki TEMODAL,TETRATHIOMOLYBDATE?Proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: słonko Re: guz mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 00:26
      Mój tato walczył z chorobą 2 lata, przegrał z zapaleniem płuc. Leczony był w
      szpitalu wojskowym oraz na Hirszfelda w szpitalu. Miał 2 operacje,
      naświetlanie. Walczył i chciał żyć, jeszcze kilka dni przed gral ze mną w
      scrabble . Życzę zdrowia i sił do walki
      • Gość: dido Re: guz mózgu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.09, 20:02
        Moja krewna jest po operacji,glejak urósł półtora raza większy jak przed
        operacją a minął zaledwie miesiąc.Kuzyn był w Poznaniu u Nowaka,podobno za
        póżno.Kazałam kuzynowi odwiedzić aptekę Bonifratrów we Wrocławiu...Znalazłam
        Kamińską w Warszawie -genetyk.co jeszcze mogę dla niej zrobić?Dzięki słonko za odp.
        • sloneczko55555 Re: guz mózgu 30.05.09, 23:18
          możesz być przy niej :) i modlić się. My mieliśmy odrost po 5 miesiącznicach,
          jednak był to glejak wielopostaciowy najwyższe stadium. Lekarze nie dawali
          szans, przygotowywali nas na najgorsze mówiąc co z tatą może się stać. Może
          zacząć być agresywny ,albo być jak roślinka. Długo by pisać . W luty ostatni raz
          zrobili operacje, usunięcia fragmentu guza bez nacieków oczywiście. Po tym
          zabiegu już nie dali mu chemii tylko leczenie paliatywne. Wszyscy wierzyli, bo
          tato grał z nami w karty , scrabble ,że wyjdzie z tego. Na koniec czerwca
          pojechał na rezonans - GUZ NIE ODRÓSŁ - radość i tydzień później wróciłam z
          wakacji , tata był przeziębiony wezwaliśmy pogotowie dostał tabletki i we wtorek
          rozmawiał z babcią i powiedział jej : "mamo wygrałem" i stracił przytomność w
          karetce przestał oddychać i po godzinnej reanimacji odszedł do lepszego świata ,
          w którym już nie cierpi. W niedziele jeszcze grał z nami w scrabble . Lekarze
          na początku mówili ,że pożyje do 1,5 roku i akurat minął termin postawiony przez
          lekarzy ;( . Powodzenia i zdrowia życzę twojej krewnej
    • mzgosia Re: guz mózgu 25.05.09, 21:38
      Możesz znaleźć dużo odpowiedzi na swoje pytania na prywatnym forum w
      Zdrowie pod nnazwą "Nowotwory damy radę" tam możesz znaleźć
      odpowiedź na wiele Twoich pytań i zadać różne pytania...
    • Gość: magda Re: guz mózgu IP: *.e-wro.net.pl 26.05.09, 18:08
      Polecam forum www.glejak.pl/forum/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka