mag_nolia 29.01.02, 15:37 czy zjadłeś mojego naleśnika truskawkowego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:40 Hmmmm nawet jakbym zjadła tobym przeczył, a jakbym nie zjadł to bym sie tym nie przechwalał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Mognoliu, moze tortury? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:42 Gość portalu: duzY napisał(a): > Hmmmm nawet jakbym zjadła tobym przeczył, a jakbym nie zjadł to bym sie tym nie > przechwalał. Proponuje tortury, wtedy bedzie latwiej rozmawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Mognoliu, moze tortury? IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:43 Grozi mi szczypanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mognoliu, moze tortury? 29.01.02, 15:44 najlepsza będzie groźba... a może szantaż Homarze??? np. jak nie oddasz naleśnika...to Krasśledczego zawezwiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Mognoliu, moze tortury? IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:48 To ja juz zacznę sie bać Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? 29.01.02, 15:42 bo Homar powiedział, żeś winien przeto do uczciwej spowiedzi przystąpić... ...naleśnik nam zginął i głodna muszę siedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:43 ze spowiedzia to moga byc kłopoty ... jak sie nie pomyle to prawdy nie mówię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Najpierw szczypanie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:46 a potem zobaczymy... zalezy, jak szybko sie przyznasz. Magnoli, podaj, prosze kajdanki... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Najpierw szczypanie... 29.01.02, 15:48 a do czego go przypniesz? a czy to sa te zaczarowane, które otwieraja się na hasło: łłubudu!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Najpierw szczypanie... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:49 Nie ważne do czego ... ważne by spiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Najpierw szczypanie... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:48 czy od momentu zabawy z kajdankami zostawiasz nas samych? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia ale dużEmu 29.01.02, 15:48 adwokat też przysługuje, kto skoczy po krasnalkę adwokatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: ale dużEmu IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:51 zamiast adwokata poprosze o lamke koniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: ale dużEmu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:53 po co od razu tak formalnie... Jak sie przyzna, to adwokatka sie znajdzie :) Jak nie mozna przypiac kajdanek, to proponuje zakuc w dyby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: ale dużEmu IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:53 Ja te 50 gram czegos mocniejszego od razu poprosze, dla kurażu Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ale dużEmu 29.01.02, 15:55 tylko skąd my dyby dziś wytrzaśniemy???!!! niech ktos do muzeum pobiegnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: ale dużEmu IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:57 Ja moge obiecac, że się nie będę ruszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: ale dużEmu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:58 kurcze, Magnolia... nie mamy czasu do muzeum biegac! Moze w takim razie jakos humanitarnie wydlubiemy duzEmu oczy? Potem je wsadzimy spowrotem, nie martw sie duzY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: ale dużEmu IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:04 Ani troche ... mam pamięć słuchową nie wzrokową ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: ale dużEmu IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:04 No to spokojnie jednak nie będę leżał Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: dużYYYYY!!!! 29.01.02, 15:52 nie chce się przyznać Homaaaarzeee!!!! trzeba znaleźć dowody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: dużYYYYY!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:53 ooooooo szykuje sie rewizja. Homarze - wyjdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: dużYYYYY!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:54 o nie duzY, nic z tego :)) bedziesz mial przypalane stopy, zdjm wiec obuw, prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: dużYYYYY!!!! 29.01.02, 15:58 wystraszył sie i uciekł... i ani naleśnika ani winnego...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Cos mi sie wydaje... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 16:00 Ze to jednak nie duzY zjadl nalesnika Trop wraca do krasnalego gniazdka... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Cos mi sie wydaje... 29.01.02, 16:01 no widzisz, a Ty już go przypalałłeś i za oczy się braŁEŚ...BIEDNY DUŻy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Cos mi sie wydaje... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:06 No całkiem biedny nie jestem (to info dla ry_benki he he he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Cos mi sie wydaje... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 16:06 mag_nolia napisał(a): > no widzisz, a Ty już go przypalałłeś i za oczy się braŁEŚ...BIEDNY DUŻy... Magnolioooo! A Ty swoich pieknych paluszkow pewnie wcale nie maczalas w tym brudnym precederze, co??? No ladnie, kobieta... Jak cos nie wyjdzie, to ladnie sie usmiechnie, powie: "to nie ja" milutkim glosikiem, zamruga oczkami jak aniolek i... niewiniatko! A facet obrywa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Cos mi sie wydaje... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:07 A Ty Homar dziecko jestes, że się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Cos mi sie wydaje... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 16:12 Gość portalu: duzY napisał(a): > A Ty Homar dziecko jestes, że się dziwisz? Nie, duzY, ale zawsze to czlowiek przy kobietach na naiwniaka wyjdzie :))))) Nie mow, ze Ci sie to nie zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Cos mi sie wydaje... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:23 Zdaża, ale ja się temu nie dziwię, ja to lubię ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Cos mi sie wydaje... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:05 Podejrzenie łatwo było rzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: dużYYYYY!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 16:03 pozwolicie, ze sie wtrace, podobno jeden z krasnali poczul sie zaniedbany i opuszczony, wiec zzarl tego nalesnika teraz siedzi za pralka i chrapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: dużYYYYY!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:07 O !!!!! Jedyna sprawiedliwa w tym miniświecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Tyrysku! W sama pore... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 16:09 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > pozwolicie, ze sie wtrace, > podobno jeden z krasnali poczul sie zaniedbany i opuszczony, wiec zzarl tego > nalesnika teraz siedzi za pralka i chrapie Dzieki Tyrysku :))))) Jeszcze by tu doszlo do jakiegos nieszczescia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: dużYYYYY!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:05 nic nie uciekł ... staje do walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: dużYYYYY!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:08 Od tego trzeba było zacząć buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: dużYYYYY!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 18:52 Czy zjadł to nie wiem. Zabrał napewno, bo za 3 dni gdzieś się wybiera i wałówkę szykuje. Jutro napad na Homarex szykuje. Uwaga!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś