anyx27 16.06.09, 11:18 Dziewczyny, chętnie poznamy się z wami i waszymi dzieciaczkami :) mieszkamy na Cukrowej od niedawna i nie mamy tutaj zbyt wielu znajomych :( Gdzie wasze dzieciaczki chodza do przedszkoli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mstawarz Re: Do dorota 975 i mstawarz 16.06.09, 16:05 Hej,no ja tam chętnie się poznam, na Klecinie mieszkam od 5 lat i bardzo sobie chwale:)Co do spotkania to też bardzo chętnie, tyle ze u mnie z czasem krucho, bo albo pracuje, albo Mlody ma jakieś dodatkowe zajęcia do 18. Tymek chodził na Zaporoską, a od września idzie do szkolnej zerówki na Szczęśliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Do dorota 975 i mstawarz 16.06.09, 19:11 A nie ma blizej zerówki? bo nas czeka w przyszłym roku wybór i już sie boję :( teraz do przedszkola bliziutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: Do dorota 975 i mstawarz 16.06.09, 22:18 Są zerówki bliżej, ale nie mają takiej oferty. Tzn. pełne wyżywienie i opieka nawet do 17, plus ciekawa oferta edukacyjna. To nie ma być tylko zerówka, ma zagwarantowane ze będzie chodził tam do podstawówki, bo wybraliśmy program autorski, a ten trwa aż do zakończenia szkoły. W ten sposób zapisałam Tymka do wybranej szkoły, i nie będzie skazany na rejonową. Wybór podstawówki to temat na dłuższą rozmowę, wiec możemy mieć pretekst:) Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Do dorota 975 i mstawarz 17.06.09, 10:20 kurcze, to bardzo skomplikowane ;) ja nawet się jeszcze nad tym nie zastanawialam ;( myslalam, ze zerówka to zerówka ;) choć chodzenie mojego dziecka do szkoły na wałbrzyską jakos mi się nie uśmiecha :( myślałam o jakiejś prywatnej, może "katolickiej". Odpowiedz Link Zgłoś
dorota975 Re: Do dorota 975 i mstawarz 17.06.09, 19:04 Już się odmeldowuję. Bardzo chętnie się spotkam. W sprawie szkoły nie mam jeszcze planów, bo moja starsza córeczka ma 4.5 roku, ale mnie w koncu ten temat też nie ominie. Teraz jestem zupełnie zawalona robotą, ale od początku lipca powinno być dużo lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Do dorota 975 i mstawarz 17.06.09, 19:11 Dorotko, wiesz, moja Jula też ma 4,5 roku, ale rocznikowo młodsza od twojej - luty 2005. Chodzą twoje dziewczyny do żłobka/przedszkola? Ja tez mam teraz full roboty, bo ruszamy z kolejnym biznesem - tym razem sklep internetowy z zabawkami, choc narazie zaczynamy od Allegro. I teraz najwięcej roboty :( ale na początku lipca na pewno będę mieć więcej czasu i chetnie spotkam się z wami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: Do dorota 975 i mstawarz 17.06.09, 21:51 A mnie na początku lipca nie ma:( w połowie będę, na kilka dni. Mój Tymek to przy Waszych córeczkach stary facet, z końcem lipca kończy 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Do dorota 975 i mstawarz 17.06.09, 22:14 mam nadzieję, że jednak uda się spotkać :) Moja Julka lubi bawić się ze starszymi dziećmi, więc nie będzie problemu :) zresztą zawsze możemy same umówić sie na kawkę, a dzeiciaki zostawić tatusiom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota975 Re: Do dorota 975 i mstawarz 18.06.09, 10:37 Moja Olga chodzi do przedszkola na Wiejską (Oporów), a Iga siedzi ze mną w domu (jeszcze przez rok). W lipcu już Olga nie będzie chodzić do przedszkola i będzie zachwycona spotkaniem z rówieśniczką. Moja Olga jest chorobliwie towarzyska i za kontakt z dziećmi da ła by się pokroić. mam nadzieję, że jak na początku lipca wrócę z Poznania (bo tam robię podyplomówkę) to się umówimy. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Do dorota 975 i mstawarz 18.06.09, 13:55 Dorotko, na pewno sie spotkamy :) ja pracuję w domu, więc się dostosuję ;) moja Jula przez całe wakacje bedzie chodzić do przedszkola, z małymi przerwami, oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś