Gość: kac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Sa 2 sposoby: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 19:57 1. Nie pić wcale. 2. Nie dopuścić do kaca. Oba do niczego. kac to jest koszt bycia wstawionym. Za wszystko trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Sa 2 sposoby: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 20:57 Halo!!! Klinika? -Zadna klinika, ani szpital. Mieszkanie prywatne. -Ale ja się pytam czy Pan klinika wypije? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Sa 2 sposoby: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 23:53 Kace bywają śmiertelne jak wiadomo. Mają jednak jedną zaletę-człowiek jest tak zaabsorbowany własnym złym samopoczuciem ,że nic więcej go nie interesuje. Reszta problemów odchodzi na plan dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: Jak leczycie kaca IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 02:22 Mozna nie mieszac akoholi. Obiecuje to sobie przed kazda impreza. I po kazdej imprezie jestem na siebie wsciekly ze znowu obietnicy nie dotrzymalem. A tak z innej beczki to po napojach wysokoprocentowych kac jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Jak leczycie kaca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 09:43 aspirynka i to połknięta jeszcze zanim położysz się spać (jeśli w ogóle się kładziesz, jeśli nie - to po prostu z rańca) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Jak leczycie kaca 31.01.02, 23:21 Zaglądamy na mój stary wątek pt."Mam kaca, jak się go pozbyć?" Tam masz odpowiedzi bez liku. A tak - powtórka z rozrywki... Odpowiedz Link Zgłoś