Gość: Gawel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 11:03 Czy ktos to ma ? Jak tak , to niech opisze jak to dziala, czy warto etc. Oferta wydaje sie kuszaca, ale tepsa to tepsa i trza to brac pod uwage :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Re: Internet przez kablowke TPSA IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 11:16 Ja mam. Łącze asymetryczne. Sciągasz z prędkościa ponad 700 kbps, wysyłasz z 256 kbps. IP dynamiczne więc często problemy z IP (jesli postawisz pod tym łączem serwer). Częste awarie (niestety). Koszt netto 200 zł/mies. Ściągałem koledze program do ZUSu i sie trochę ździwił, że nie widział jak poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Acha, jest IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 11:21 jeszcze tańsza wersja (chyba symetrycznie po 256 kbps) ... cos taniej, chyba 160 zł ... ceny netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: Acha, jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 15:05 Gość portalu: duzY napisał(a): > jeszcze tańsza wersja (chyba symetrycznie po 256 kbps) ... cos taniej, chyba > 160 zł ... ceny netto Jedna i druga jest asymetryczna.............wlasnie te awarie....to czesto ? Pamietam jak kiedys siedzialem na tepsie przez modem.........potrafilo mi kapac po kilka bitow !!! I jeszcze jedno, ta usluga gwarantuje, ze masz tam transfer wychodzacy np. do 700 - gorne ograniczneie, ale czy jest gwarantowane jakies dolne ograniczenie ? Czy - przy niesprzyjajacych warunkach - moze on spasc do poziomu modemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Acha, jest IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 16:12 Nie pamiętam czy jest gwarantowany transfer, ale poza tymi awariami to nie narzekam. jak działa to działa naprawde dobrze. Sprawdzałem na Planerze podróży na austriackim serwerze. Planowanie drogi ok. 7 tys. km w te i we w te Europy, wraz z opiosem i mapka trwało kilka sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: Internet przez kablowke TPSA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 18:11 www.dtvk.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Internet przez kablowke TPSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 18:16 internet przez kabel. jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś