Dodaj do ulubionych

Internet przez kablowke TPSA

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 11:03
Czy ktos to ma ? Jak tak , to niech opisze jak to dziala, czy warto etc.
Oferta wydaje sie kuszaca, ale tepsa to tepsa i trza to brac pod uwage :(
Obserwuj wątek
    • Gość: duzY Re: Internet przez kablowke TPSA IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 11:16
      Ja mam. Łącze asymetryczne. Sciągasz z prędkościa ponad 700 kbps, wysyłasz z
      256 kbps. IP dynamiczne więc często problemy z IP (jesli postawisz pod tym
      łączem serwer). Częste awarie (niestety). Koszt netto 200 zł/mies. Ściągałem
      koledze program do ZUSu i sie trochę ździwił, że nie widział jak poszło.
    • Gość: duzY Acha, jest IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 11:21
      jeszcze tańsza wersja (chyba symetrycznie po 256 kbps) ... cos taniej, chyba
      160 zł ... ceny netto
      • Gość: Gawel Re: Acha, jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 15:05
        Gość portalu: duzY napisał(a):
        > jeszcze tańsza wersja (chyba symetrycznie po 256 kbps) ... cos taniej, chyba
        > 160 zł ... ceny netto
        Jedna i druga jest asymetryczna.............wlasnie te awarie....to czesto ?
        Pamietam jak kiedys siedzialem na tepsie przez modem.........potrafilo mi kapac
        po kilka bitow !!! I jeszcze jedno, ta usluga gwarantuje, ze masz tam transfer
        wychodzacy np. do 700 - gorne ograniczneie, ale czy jest gwarantowane jakies
        dolne ograniczenie ? Czy - przy niesprzyjajacych warunkach - moze on spasc do
        poziomu modemu ?
        • Gość: duzY Re: Acha, jest IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 16:12
          Nie pamiętam czy jest gwarantowany transfer, ale poza tymi awariami to nie
          narzekam. jak działa to działa naprawde dobrze.
          Sprawdzałem na Planerze podróży na austriackim serwerze. Planowanie drogi ok. 7
          tys. km w te i we w te Europy, wraz z opiosem i mapka trwało kilka sekund.
    • Gość: cave Re: Internet przez kablowke TPSA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 18:11
      www.dtvk.tpnet.pl
    • Gość: miki Re: Internet przez kablowke TPSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 18:16
      internet przez kabel. jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka