Dodaj do ulubionych

coffee shop dla kazdego

20.12.03, 10:44
Zastanawiam sie, jak dlugo jeszcze bedziemy traktowani przez nasza wladze
jak stadko gluptakow, ktorymi trzeba kierowac, aby nie zbladzili na zyciowej
drodze. Wcale nie musze chciec sobie zapalic skreta, ale dlaczego jesli
najdzie mnie na to ochota to grozi mi bliskie zetkniecie z tzw. organami
porzadkowmi i wysoka kara pozbawienia wolnosci?
Nie chodzi mi tylko o swobode palenia tego, co kto chce (marihuana jest
mniej szkodliwa niz nikotyna!), ale generalnie o swobode do decydowania o
swoim zyciu.
Kto jest za legalizacja marihuany, a tym samym za poszanowaniem podstawowych
wolnosci obywatelskich niech sie tu wpisze!
Coffe shop dla kazdego!

Obserwuj wątek
    • Gość: sha Re: coffee shop dla kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:47
      Temat stary jak świat, zwałkowany do niemożliwości, a i tak w tym kraju nie da
      się nic zrobić. :( Ale podnoszę rękę, a nawet dwie, bardzo wysoko :)
      • freedom_fighter Re: coffee shop dla kazdego 20.12.03, 11:00
        I wlasnie o to chodzi - walkowany a nic sie nie dzieje!
        up!
    • wielki_czarownik Ghetto dla każdego ćpuna! 20.12.03, 12:45
      Zastanawiam się jak długo jeszcze będziemy zmuszeni do życia razem z narkomanami.
      • Gość: ehh Re: Ghetto dla każdego ćpuna! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 11:14
        Zastanawiam się jak długo jeszcze będziemy zmuszeni do życia razem nudziarzami
        bez jaj. Daj se siana:)
    • Gość: evil Re: coffee shop dla kazdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 08:26
      Tak było i będzie w tym zasranym kraju,większość ma zżarte mózgi przez komune
      hahah ! w polsce nigdy nie będzie jak w hollandi,kradną,kłamią oszukuja się
      nawzajem i jest OK,za bardzo nikt nie chce tego zmieniać,dla kretynów pokroju
      czarowników,palenie nie różni się niczym od heroiny.

W tym pierd*** mieście gdzie żądzą emeryci (bo dla młodych nie ma pracy) wśród
      biedy,szarości,nienawiści i zakłamania ludzie nienawidzą jeden drugiego.

Aparat ucisku musi działać,ci którzy dochapali się się (ukradli) nie chcą żeby
      taki jak ja albo ty coś im zmieniał w ich "dream world" ... tak im pasuje.
      Przydupasom tych "wielkich" złodziei też

Co mnie najbardziej bawi to że "oni" wiedzą lepiej od holendrów,niemców,aa
      całej uni europejskiej (w niemczech można mieć 30 GRAM ze sobą!!!)
      nie.... polacy są mądrzejsi,się debile jeszce biorą za żądzenie EU ...haahh !

freedom_fighter - pozdrawiam ! i wszystkich innych wolno-myślicieli

P E A C E !!!! A N D - F R E E D O M !!!!!!!

Trzeba WALCZYĆ z tym zakłamaniem ! nie możemy pozwolić na takie życie...

• Gość: angel Re: coffee shop dla kazdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 18:16
        zgadzam sie z toba evil
        • Gość: todek Re: coffee shop dla kazdego IP: *.magma-net.pl 22.12.03, 18:36
          To fajnie,że zgadzasz się sam ze sobą...
          • diabelek2 Re: coffee shop dla kazdego 22.12.03, 23:15
            nie przesadzajmy z tą swobodą, jesli ktos bardzo chce zapalic to naprawde nie
            czarujmy sie nie potrzebuje na to przyzwolenia w postaci przepisu...jakos sobie
            swietnie radza te tłumy na imprezach i w domach!!
            zdecydowanie jestem przeciwna legalizowania marihuany,a argumenty ze jest to
            zdrowsze od nikotyny i ze nie wciaga możecie sobie między bajki wsadzić...wiem
            coś na ten temat, wiecej niz powinnam!!
            zdecydowane NIE dla legalizacji jakichkolwiek narkotyków!
            • dr_jekyll coffee dla kazdego 23.12.03, 00:06
              Zgadza się - kto chce kupić i tak kupi. A legalizować - po co? Czy też musimy
              śladem Europy zachodniej iść na dno? Jeste PRZECIW jakiejkolwiek legalizacji.

Co do coffee - napilbym sie, ale moze rano. Dobranoc.
            • Gość: bombelfly Re: coffee shop dla kazdego IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 00:24
              "If You Tolerate This, Then Your Children Will Be Next..."
              Manic Street Preachers

Zapamietajcie to sobie!!! Dzisiaj Ty, jutro Twoje dziecko...
              Tylko Twoje dziecko, moze nie miec takie silnej woli jak Ty!!!

Zadnej legalizacji dragow!
              • Gość: evil Re: coffee shop dla kazdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 02:49
                > Manic Street Preachers

ja maniakalnym klechą nie jestem :)
                Popieracie wojne,wyzysk a w marichuanie widzicie jakieś gusła.

Wydaje mi się że legalizacja w naszym kraiku jest niestety niemożliwa,do tego
                trzeba dorosnąć... opóznienie rozwojowe widać na każdym kroku.
                Ale walczyć o wolność trzeba ! ani ameryki lub tym bardziej Hollandi to tutaj
                nigdy nie będzie,zawsze Polska będzie dla EU krajem nietolerancji,złodziejstwa
                i głupoty...

"To jest mój kraj - nietolerancji i znieczulenia raj"

Co do mariuchuany - jeśli uwazamy gandzie za coś równego innym twardym
                narkotykom to człowiek palący po raz pierwszy gandzie może zinterpretować to
                na przykład tak - zapaliłem "narkotyk" i było fajnie a teraz sobie zapale
                heroine bo to jest też narkotyk jak marichuana...

I prosze mi nie inputować że "dziecko nie może mieć silnej woli" nie mówimy o
                dzieciach do cholery,mówimy o dorosłych ludziach którzy idą do więzienia za
                skręta,mówimy o wolności i wolnym rozumowaniu (samoświadomości)
                Dlaczego ludzie nie chcą zrozumiec prostej zasady która symbolizuje WOLNOŚĆ
                czyli - twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja -
                Co komu do tego czy ja pale ? Mnie tak samo nie interesuje że ktoś sobie pije
                wódke w domu,byle pijany nie wsiadał do samochodu...
                Tak samo mnie nie interesuje jeśli kobieta rodzi 12ste dziecko,a pieniędzy nie
                wystarcza jej na utrzymanie jednego (skazując je na cierpienie i łaske obcych)

ps.Jak wspaniale jest w Amsterdamie zapalić sobie w coffee shop`ie,porozmawiać
                z różnymi ciekawymi ludzmi,Arabami,Żydami,Europejczykami ktoś kto tam był wie
                dokładnie o czym mówie,przychodzą informatycy,studenci,robotnicy,starzy,młodzi
                różnice znikają ...

Nie namawiam jednak nikogo do palenia ! tak samo jak nie namawiam do żadnych
                innych używek - wszystko jest dla ludzi ale we wszystkim trzeba zachować UMIAR !

• Gość: Piotr Re: coffee shop dla kazdego IP: *.komputerowe.com 23.12.03, 03:21
                  > ja maniakalnym klechą nie jestem :)
                  > Popieracie wojne,wyzysk a w marichuanie

marihuanie

> widzicie jakieś gusła.
                  > Wydaje mi się że legalizacja w naszym kraiku jest niestety niemożliwa,do tego
                  > trzeba dorosnąć...

Otóz to, do palenia trzeba dorosnąć.

> opóznienie rozwojowe widać na każdym kroku.
                  > Ale walczyć o wolność trzeba ! ani ameryki lub tym bardziej Hollandi to tutaj
                  > nigdy nie będzie,zawsze Polska będzie dla EU krajem nietolerancji,złodziejstwa
                  > i głupoty...

Głupoty właśnie piszesz, mieszasz pierdołowate slogany z kwestią jarania marihuany. W UE marihuana nie jest legalna (oprócz Holandii), w Ameryce i w wielu krajach Europy za spalenie blanta idziesz do pierdla.

> I prosze mi nie inputować

imputować

> że "dziecko nie może mieć silnej woli" nie mówimy o
                  > dzieciach do cholery,mówimy o dorosłych ludziach którzy idą do więzienia za
                  > skręta,

Jasne, tłumy idą za palenie skrętów do więzienia. Tłumy dealerów.

> mówimy o wolności i wolnym rozumowaniu (samoświadomości)
                  > Dlaczego ludzie nie chcą zrozumiec prostej zasady która symbolizuje WOLNOŚĆ
                  > czyli - twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja -
                  > Co komu do tego czy ja pale ? Mnie tak samo nie interesuje że ktoś sobie pije
                  > wódke w domu,byle pijany nie wsiadał do samochodu...
                  > Tak samo mnie nie interesuje jeśli kobieta rodzi 12ste dziecko,a pieniędzy nie
                  > wystarcza jej na utrzymanie jednego (skazując je na cierpienie i łaske obcych)

Nie mów banałów, których nie rozumiesz, co ma kwestia palenia trawy do wolności?Nic mi do tego, czy palisz, czy nie, nie chcę żeby moje dziecko mogło sobie kupić dżojnta w sklepie, proste. Jak uznam, że jest kumate, sam je poczęstuję. Za dużo widziałem przypadków, kiedy ta Twoja miękkuchna trawa zryła komuś beret na dożywocie.

> ps.Jak wspaniale jest w Amsterdamie zapalić sobie w coffee shop`ie,porozmawiać
                  > z różnymi ciekawymi ludzmi,Arabami,Żydami,Europejczykami ktoś kto tam był wie
                  > dokładnie o czym mówie,przychodzą informatycy,studenci,robotnicy,starzy,młodzi
                  > różnice znikają ...

Zajebiście, tyle że zjarani ludzie pierdolą takie głupoty, że słuchać się tego nie da, różnice znikają, pewnie. Kto jest fajny, będzie nim i bez blanta. Nie potrafisz rozmawiać z ludźmi na trzeźwo?

> Nie namawiam jednak nikogo do palenia ! tak samo jak nie namawiam do żadnych
                  > innych używek - wszystko jest dla ludzi ale we wszystkim trzeba zachować UMIAR

Weź pod uwagę, że trawa sprzedawana Ci obecnie przez mafijnego dealera, a także ta z coffeeshopów jest jakieś 10x mocniejsza, niż ta o której śpiewał Peter Tosh.
                  • Gość: Tomek Re: coffee shop dla kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 04:53
                    > Weź pod uwagę, że trawa sprzedawana Ci obecnie przez mafijnego dealera,
                    > a takżeta z coffeeshopów jest jakieś 10x mocniejsza, niż ta o której
                    > śpiewał Peter Tosh.

1. To dobrze że jest sprzedawana przez dilera?
                    Od młodości uczysz dziecka, że są dwa światy - ten legalny
                    i ten nielegalny, powodując ogłupienie świata jego wartości.

Przy okazji diler sprzeda mu troszkę amfetaminy,
                    w ten sposób tak za twoje pieniądze nakręcasz mafijny interes.

Połowa nastolatków paliła trawkę! Czy zdajesz sobie sprawę z ryzyka,
                    na jakie narażasz swoje dziecko? Chcesz żeby naprawdę wpadło w syf?
                    Tylko dlatego, że jesteś nieco przytępawy i nie zdajesz sobie sprawy
                    z krótkowzroczności swojego myślenia?

2. Skąd wziąłeś te obliczenia, paliłeś jedną i drugą?

Nie potrafisz na tę sprawę spojrzeć obiektywnie?
                    Pomoże ci Kanaba - kanaba.info
                    • Gość: Piotr Re: coffee shop dla kazdego IP: *.komputerowe.com 23.12.03, 05:19
                      > 1. To dobrze że jest sprzedawana przez dilera?
                      > Od młodości uczysz dziecka, że są dwa światy - ten legalny
                      > i ten nielegalny, powodując ogłupienie świata jego wartości.
                      >
                      > Przy okazji diler sprzeda mu troszkę amfetaminy,
                      > w ten sposób tak za twoje pieniądze nakręcasz mafijny interes.

Jasne, że to jest problem, ale myślisz że legalizacja go załatwi? Popatrz na Holandię, która tak zachwyca evila.

> Połowa nastolatków paliła trawkę! Czy zdajesz sobie sprawę z ryzyka,
                      > na jakie narażasz swoje dziecko? Chcesz żeby naprawdę wpadło w syf?
                      > Tylko dlatego, że jesteś nieco przytępawy i nie zdajesz sobie sprawy
                      > z krótkowzroczności swojego myślenia?

Daruj sobie osobiste wycieczki, ja Ci nie napiszę, że jesteś fanatykiem, któremu trawa zżarła banię. Gdyby wszystko było takie proste, jak myślisz, już dawno żylibyśmy na najszczęśliwszym ze światów.
                      Ale nie jest.
                      Legalizacja nie likwiduje problemu. Powoduje nowe. Zapytaj Holendrów.

> 2. Skąd wziąłeś te obliczenia, paliłeś jedną i drugą?

Nie, paliłem sporo trawy, z róznych źródeł i widzę różnicę między taką, co zwala z nóg po jednym machu i taką, co to ją można palić cały wieczór. Ktorej jest obecnie w obiegu więcej?
                      Zapytaj małoletnich fanów skuna.
                      To 10x więcej to rzecz jasna obliczenie stereotypowe. Pościgamy się w Googlach, ja Ci znajdę źródła, które to potwierdzą, a Ty mi te drugie?:)))

> Nie potrafisz na tę sprawę spojrzeć obiektywnie?

Za to Ty patrzysz zajebiście obiektywnie:)))

> Pomoże ci Kanaba - kanaba.info

Nie wkleję Ci w rewanżu strony typu www.stopmiekkimnarkotykomratujswojedziecko.pl, OK?
                      • Gość: Arek Re: coffee shop dla kazdego IP: *.it / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 17:16
                        > Jasne, że to jest problem, ale myślisz że legalizacja go załatwi?
                        > Popatrz na Holandię, która tak zachwyca evila.

Ale co się złego dzoeje w Holandii?
                        Spożycie narkotyków po legalizacji trawki zmalało o 20%.
                        W tym, paradoksalnie, również samej trawki, nie tylko heroiny.
                  • Gość: evil Re: coffee shop dla kazdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 19:37
                    > w Ameryce i w wielu kra
                    > jach Europy za spalenie blanta idziesz do pierdla.

Ciekawe o jakie kraje masz na myśli ? Bo cos mi się wydaje że Europe i świat
                    znasz tylko z gazet i telewizji.

> Nie mów banałów, których nie rozumiesz, co ma kwestia palenia trawy do
                    wolności

Wolność to samodecydowanie o swoim zyciu,teraz chyba rozumiesz...

> Zajebiście, tyle że zjarani ludzie pierdolą takie głupoty, że słuchać się
                    tego nie da, różnice znikają, pewnie.

Teraz ty bełkoczesz... mówie ci że rozmawiają ze sobą ludzie z wielu
                    krajów,wielu nacji,różnice rasowe i religijne znikają,powiem ci wprost jeszcze
                    nigdy nie słyszałem żeby ktoś był agresywny po gandzi.

> Weź pod uwagę, że trawa sprzedawana Ci obecnie przez mafijnego dealera, a
                    także
                    > ta z coffeeshopów jest jakieś 10x mocniejsza, niż ta o której śpiewał Peter To
                    > sh.

Znów zaczynasz iMputować :) nie mam zamiaru kupować od gnojków gandzi,nie ten
                    wiek... pozatym kto wie jakiego gówna dodają żeby "kopało" Jeśli mam okazje
                    przebywać w okolicach Hollandi to często wybieram się do Amsterdamu żeby
                    NORMALNIE sobie zapalić,bez wyrzutów sumienia że popełniam przestempstwo.

ps.w niemczech można mieć przy sobie do 30 Gram gandzi !

> Weź pod uwagę, że trawa sprzedawana Ci obecnie przez mafijnego dealera, a
                    także
                    > ta z coffeeshopów jest jakieś 10x mocniejsza, niż ta o której śpiewał Peter To
                    > sh.

Co ty o tym wiesz ? bo wydaje mi się że NIC !
                    W coffeeshop`ie masz do wyboru kilkadziesiąt rodzajów gandki,można spróbować
                    usiąść sobie wygodnie :) i zapalić z bonga (barman wypożycza) i wypić sobie do
                    tego dobre piwko ..
                    to jest Wolność a nie jakieś chowanie się po bramach..
    • Gość: Tomek kanaba.info - proponuje legalizacje trawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 04:43
      kanaba.info
    • Gość: kotbehemot Legalizacji stanowcze NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 19:57
      nielegalne owoce smakują lepiej
      • Gość: evil Re: Legalizacji stanowcze NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 10:20
        > nielegalne owoce smakują lepiej

pierdolisz ... :)

Chce wrócić z pracy i móc iść do coffeshop`u żeby zapalić sobie jointa.

Nie chce wspierać mafi i gnojków chandlujących marihuaną.
    • Gość: lolobolo Re: coffee shop dla kazdego IP: 212.127.95.* 24.12.03, 10:53
      popieram! Zalegalizowac marichuane, amfetamine (w aptekach), lsd, grzyby...

To samo tyczy sie jazdy samochodem z zapietymi pasami... moja sprawa czy chce
      zginac czay nie w wypadku !!!
    • Gość: Michał Re: coffee shop dla kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 02:24
      jestem za
      • Gość: Toto A wam dzieci nic w szkole nie zadano IP: *.proxy.aol.com 25.12.03, 20:29
        zeby w swieta wypracowanie napisac albo slupki podliczyc?
        Gadacie jakbyscie juz byli najarani.
        Do ksiazek,do lekcji.
        • Gość: evil Re: A wam dzieci nic w szkole nie zadano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:15
          A ty pajacu przestań się za tym proxy chować bo jak bęnde chciał i tak cie
          znajde :)

• Gość: Toto Do szkoly dupku ,do szkoly:))) IP: *.proxy.aol.com 26.12.03, 02:22
            • Gość: Grzeczny dupek Re: Do szkoly dupku ,do szkoly:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 03:05
              Jeszcze jeden blancik, dziadku, i spadamy.
    • zadyma.pl Re: coffee shop dla kazdego 28.12.03, 04:00
      POPIERAM Legalize it! :)

podajcie dymka koledze ;)

======<#~~ don't drink & drive
      Smoke & Fly!!! ~~#>======
      www.ZaDYMa.pl ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka