mar_p 14.07.09, 20:22 Witam, Możecie polecic jakiś hotel lub hostel w centrum miasta lub blisko centrum. Cenowo tak do 160 zł za dwójkę z łazienką. Dziękuję i pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyx27 Re: Nocleg we Wrocławiu 14.07.09, 20:58 Piast koło dworca na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nocleg we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.09, 22:23 ścisłe centrum www.tuiterazhostel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bania Re: Nocleg we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:19 Hotel Akira na pl. Strzeleckim (10 min) piechotą do Uniwersytetu). Latem trochę drożej ale warto: www.hotelakira.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nocleg we Wrocławiu IP: 78.8.138.* 16.07.09, 12:37 stylowo, klimatycznie w samym centrum miasta fajne ceny www.avantgardehostel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apartamenty Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartamenty IP: *.magma-net.pl 01.12.09, 01:31 Witaj, zanim wybierzesz hotel zastanów się czy nie wolisz rozwiązania bardziej elastycznego: apartamenty! W samym centrum Wrocławia, 3 minutki o Rynku, a w środku komfort, wypas i cisza. W cenie apartamentu parking i Internet, a co najważniejsze - wygodne łóżka. :-) Nocleg w apartamencie znajdziesz w aparthotelu Silver Apartments - apartamenty we Wrocławiu. A mój ulubiony apartament typu studio to Apartament Onyks. Cena last minute 190 zł! A rezerując wcześniej od 160-210 zł w promocji jesiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tools Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartament 04.12.09, 22:39 Apartamenty są fajne - ale dość drogie :/ Gość portalu: Apartamenty napisał(a): > Witaj, zanim wybierzesz hotel zastanów się czy nie wolisz rozwiązania bardziej > elastycznego: apartamenty! W samym centrum Wrocławia, 3 minutki o Rynku, > a w środku komfort, wypas i cisza. W cenie apartamentu parking i Intern > et, a co najważniejsze - wygodne łóżka. :-) Nocleg w apartamencie znajdziesz w > aparthotelu Silver Apartments - apartamenty > we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartament IP: *.magma-net.pl 11.12.09, 22:09 Apartamenty to substytut dla hotelu i zazwyczaj tego w ścisłym sercu, a te nie są tanie. Porównując apartament w cenie 300 zł z pokojem hotelowym w tej cenie, ocena wydaje mi się być jednostronna. Choć to rzecz gustu. Na pewno nie porównywałbym noclegów w apartamentach z hostelem. W sumie nie mogę, bo w tym drugim nie spałem, ale myślę, że to produkty dla zupełnie różnych grup docelowych. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tools Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartament 03.01.10, 17:09 O substytucie dla Hotelu mógłbyś mówić wtedy, gdybyś w Hotelu miał taką swobodę jak w Apartamencie - a w apartamencie płacił za jeden pokój tyle co w Hotelu. Jeśli chcesz porównywać - to weź swoje 300 zł za jeden pokój w Hotelu porównaj z tym cennikiem noclegu we Wrocławiu - gdzie za dwupokojowe mieszkanie zapłacisz dużo mniej niż "owe" 300 zł ... Odpowiedz Link Zgłoś