Dodaj do ulubionych

Nocleg we Wrocławiu

14.07.09, 20:22
Witam,

Możecie polecic jakiś hotel lub hostel w centrum miasta lub blisko
centrum. Cenowo tak do 160 zł za dwójkę z łazienką.

Dziękuję i pozdrawiam
Marcin
Obserwuj wątek
    • membrum_virile Re: Nocleg we Wrocławiu 14.07.09, 20:42

www.wroclaw.pl/m3346/
      • anyx27 Re: Nocleg we Wrocławiu 14.07.09, 20:58
        Piast koło dworca na Piłsudskiego.
    • Gość: gość Re: Nocleg we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.09, 22:23
      ścisłe centrum www.tuiterazhostel.pl/
      • Gość: Bania Re: Nocleg we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:19
        Hotel Akira na pl. Strzeleckim (10 min) piechotą do Uniwersytetu). Latem trochę
        drożej ale warto: www.hotelakira.pl/
    • Gość: gość Re: Nocleg we Wrocławiu IP: 78.8.138.* 16.07.09, 12:37
      stylowo, klimatycznie w samym centrum miasta fajne ceny
      www.avantgardehostel.pl/
    • Gość: Apartamenty Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartamenty IP: *.magma-net.pl 01.12.09, 01:31
      Witaj, zanim wybierzesz hotel zastanów się czy nie wolisz rozwiązania bardziej elastycznego: apartamenty! W samym centrum Wrocławia, 3 minutki o Rynku, a w środku komfort, wypas i cisza. W cenie apartamentu parking i Internet, a co najważniejsze - wygodne łóżka. :-) Nocleg w apartamencie znajdziesz w aparthotelu Silver Apartments - apartamenty we Wrocławiu. A mój ulubiony apartament typu studio to Apartament Onyks. Cena last minute 190 zł! A rezerując wcześniej od 160-210 zł w promocji jesiennej.
      • e-tools Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartament 04.12.09, 22:39
        Apartamenty są fajne - ale dość drogie :/

Gość portalu: Apartamenty napisał(a):

> Witaj, zanim wybierzesz hotel zastanów się czy nie wolisz rozwiązania bardziej
        > elastycznego: apartamenty! W samym centrum Wrocławia, 3 minutki o Rynku,
        > a w środku komfort, wypas i cisza. W cenie apartamentu parking i Intern
        > et, a co najważniejsze - wygodne łóżka. :-) Nocleg w apartamencie znajdziesz w
        > aparthotelu Silver Apartments - apartamenty
        > we Wrocławiu
        .
        • Gość: Łukasz Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartament IP: *.magma-net.pl 11.12.09, 22:09
          Apartamenty to substytut dla hotelu i zazwyczaj tego w ścisłym sercu, a
          te nie są tanie. Porównując apartament w cenie 300 zł z pokojem hotelowym w tej
          cenie, ocena wydaje mi się być jednostronna. Choć to rzecz gustu. Na pewno nie
          porównywałbym noclegów w apartamentach z hostelem. W sumie nie mogę, bo w tym
          drugim nie spałem, ale myślę, że to produkty dla zupełnie różnych grup docelowych.
          • e-tools Re: Nocleg we Wrocławiu - zdecydowanie apartament 03.01.10, 17:09
            O substytucie dla Hotelu mógłbyś mówić wtedy, gdybyś w Hotelu miał taką swobodę
            jak w Apartamencie - a w apartamencie płacił za jeden pokój tyle co w Hotelu.
            Jeśli chcesz porównywać - to weź swoje 300 zł za jeden pokój w Hotelu
            porównaj z tym cennikiem
            noclegu we
            Wrocławiu
            - gdzie za dwupokojowe mieszkanie zapłacisz dużo mniej niż "owe"
            300 zł ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka