Gość: jojo IP: *.e-wro.net.pl 27.07.09, 21:41 Masz rację Michalak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Atlas Wrocław na dnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:00 W czym najsłabszy? Że nie jechaliśmy z osłabioną Czewą w przeciwieństwie do Gdańska i Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
intraneus Zero pojęcia o żużlu, panie Michalak 27.07.09, 22:24 Ten artykuł pańskiego autorstwa dobitnie pokazał, że nie ma pan pojęcia o żużlu. To nawet nie jest wybiórcze, jak na was przystało. Domagam się natychmiastowej pańskiej rezygnacji z pracy w GW. Skompromitował się pan dogłębnie, bo poza powtarzaniem powszechnie znanych banałów, wykazał się pan rażącym brakiem wiedzy o żużlu, a w zasadzie o wts-ie. Tu nie ma czego komentować, stek bzdur, tudzież urojone przekonania. Zero profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-25 Re: Zero pojęcia o żużlu, panie Michalak IP: *.lanet.net.pl 28.07.09, 08:04 Ten artykuł jest bardzo dobry gość wie o co tu chodzi . internieuk to jakiś zboczeniec pisze bzdury . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzechwa Re: Zero pojęcia o żużlu, panie Michalak IP: *.lanet.net.pl 28.07.09, 11:24 Poniżej link do artykułu (dla przecwników talentu red Michalaka) po meczu w Gdańsku: www.polskatimes.pl/gazetawroclawska/sport/145754,zuzel-lotos-jeszcze-sie-spotkamy,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crump Re: Zero pojęcia o żużlu, panie Michalak IP: *.pbg-sa.pl 28.07.09, 12:32 Cieślak musi odejść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Zero pojęcia o żużlu, panie Michalak IP: 213.25.69.* 28.07.09, 18:22 Czy ty intraneusie jesteś chory, że tak bredzisz od rzeczy??? Brawo panie Michalak, tak trzymać -trafiaj mocno i celnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dor Atlas Wrocław na dnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:43 49-41 i 40-50 wydaje się, ze w barażu pojadą dwie równe drużyny. Po meczu z Polonią będzie miesiąc do zastanowienia. W sumie to za bardzo Cieślak nie ma co zrobić, ale się uda albo nie uda. Jesteśmy skazani na to czy Nichollsowi i Wattowi mecz wyjdzie czy nie. Najbardziej to co wczoraj mnie bolało na meczu to nie, że przegrali ale to, że nie było widać tej atmosfery, nie było widać drużyny. Odniosłem wrażenie, ze każdy stara sie jechać, ale każdy w swoją stronę. Ciężko będzie utrzymać ekstraligę, co Wybrzeże na bardziej zdeterminowany zespół wczoraj wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spartanin red. Michalak ma 100% racji IP: *.europe.hp.net 28.07.09, 08:41 ci co go krytykuja to apologeci K.kloc i obecnego stanu rzeczy w wtsie Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: red. Michalak ma 100% racji 28.07.09, 12:00 Niedługo dojdzie do tego, że ci co krytykują Michalaka to "komuchy i zdrajcy Ojczyzny"! Hamuj spartaninie, każdy ma prawo do własnej oceny. Ja też nie należę do wielbicieli "talentu" red. Michalaka, choć w tym artykule jest sporo prawdy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Atlas Wrocław na dnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.09, 11:26 Artykuł jest prawdziwy. w Atlasie za dużo jest p. Cieślaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śląsk Powrócą te lata, te lata szalone. IP: 193.22.252.* 28.07.09, 13:03 1980-1991 - naprawdę piękny okres Sparty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mektub Atlas Wrocław na dnie IP: *.ntlworld.ie 28.07.09, 19:51 Jako wierny kibie WTS z przykroscia czytam powyzsze slowa i niestety musze przyznac ze sa one prawdziwe.Naprawde trudno wytlumaczyc ta milosc Cieslaka do Watta i Nicholsa ktory wyglada bardziej jak zapasnik niz zuzlowiec:PPP.W parkingu tez kicha z lezka w oku wspominam czasy kiedy zuzlowcy sparty podstawiali sobie nawzajem motory, wspomagali sie i dopingowali w parkingu(zlote lata 93- 95).Jakze wymowny charakter ma sytuacja z DPŚ kiedy to Crumpy bez wahania pozyczyl motor Shieldowi, szkoda ze taki kolezenski nie jest w Atlasie.A moze boi sie ze podobnie jak Shield ktos mu ten motor uszkodzi?:) Takze tylko cud pod Jasna Gora ocali Atlas w tym sezonie, modlmy sie bo chyba tylko to pozostalo pzdr dla kibibow naszej Sparteczki Odpowiedz Link Zgłoś
domino_wrc Re: Atlas Wrocław na dnie 29.07.09, 08:33 Gość portalu: mektub napisał(a): >Jakze wymowny charakter ma sytuacja z DPŚ kiedy to Crumpy bez >wahania pozyczyl motor Shieldowi, szkoda ze taki kolezenski nie >jest w Atlasie.A moze boi sie ze podobnie jak Shield ktos mu ten motor > uszkodzi?:) Tu się Kolego mylisz, bo Jason bardzo często pomaga w parkingu przy ustawianiu sprzętu w czasie zawodów, bo najlepiej wie jak się przełożyć do danego toru. Na kilku treningach był obecny Crump i między innymi Jędrzejak dosiadał furmanek Jasona, ale podobno mu nie pasowały, więc mamy co mamy, ale wielkiej tragedii jeszcze nie ma. Mamy do objechania jeszcze dwa mecze i prawdopodobnie baraże, dlatego do póki piłka w grze, hmm wróć nie ta dyscyplina, lepiej będzie brzmiało, dopóki motory w ruchu, wszystko zdarzyć się może. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Atlas Wrocław na dnie 28.07.09, 20:24 nie wiem czy to poziom rozgoryczenia wrocławskich kibiców czy wreszcie w miarę sensowny artykuł red. Michalaka, ale naraz zaroiło się od obrońców wyżej wymienionego śmiechu warte gościu od dwóch sezonów wypowiada się najpierw ekstatycznie (przed sezonem) a potem w pogrzebowym tonie (w połowie sezonu), oczywiście mocno oderwany od rzeczywistości i pisząc banialuki --aż tu naraz się okazuje że dla niektórych to guru, co "trafia celnie" eh... przykład tylko z tego artykułu "Okazuje się teraz, że nie przypadkiem Marma spadła z ligi, mając w składzie takich liderów jak Watt i Nicholls." znaczy, "większość fachowców" uważała, że Bad Day (vel Another Bad Day) i Watt absolutnie nie mieli nic wspólnego ze spadkiem Stali ?... co do Słabonia i Węgrzyka --błąd WTS-u w tym że nie zatrzymał choćby jednego z nich jako zawodnika rezerwy --taki Węgorz byłby super skutecznym batem na Anglika, Kangura i Ogóra "Doskonale zdaje sobie sprawę, że klub nie ma żadnej alternatywy i musi go wystawiać." alternatywa jest, choć w WTS-sie boją się z niej skorzystać: jazda trójką juniorów (Madsen-Janowski-Barker bądź Madsen-Janowski-Andersson, ten ostatni zdobył w ub. tygodniu medal w IM Szwecji u-21) "Inna sprawa, że zastanawiająca jest "miłość" Cieślaka do Nichollsa. Przecież on już dawno wyczerpał kredyt zaufania, a mimo to wciąż zapraszany jest na mecze." Ogór jedzie podobną kaszanę, ale w końcu zaskoczył, w Gdańsku może podobnie będzie z rzeszowskim zaciągiem ? "W niedzielę byliśmy też świadkami innych obrazków. Poobijany Maciej Janowski ledwo co zdążył na powtórkę jednego z biegów, w Bydgoszczy Tomasz Suskiewicz, menedżer Emila Sajfutdinowa, biegał po parkingu, oferując sprzęt Krzysztofowi Buczkowskiemu." bardziej mnie zirytował egoizm Crumpa to kolejna sytuacja gdy Crump startując z wewnętrznej po minimalnie przegranym starcie notorycznie pakuje się na wejściu na dużą nawet nie sprawdzając czy nie jedzie tamtędy partner --i albo wybija Janowskiego z rytmu albo wysyła go w bandę @Brzechwa Koerber poszalał :D @Dor ja w tej ekipie dostrzegłem team spirit tylko w jednym meczu --z Unią Leszno u siebie @spartanin krytykuję i Kloc za jej działania (gdy błądzi) i Michalak za jego artykuły (gdy błądzi) @Śląsk Ty to na poważnie, czy dla jaj ? i tak na marginesie gdyby red. Michalak rzeczywiście był taki dżezi jak niektórzy uważają, to byłby obiektywny --i wspomniałby choć słowem że od wczoraj mamy już czwórkę juniorów, własnych, "najwłaśniejszych" wychowanków (Janowski, Łozowicki, Malitowski, Rowiński) mam nadzieję na MDMP w przyszłym roku :) pomarzyć można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
intraneus Atlas Wrocław na dnie 28.07.09, 20:36 Dobrze, to jednak napiszę po kolei, co jest nie tak z tym artykułem. 1. Wygrana za 3 punkty z Czewą i Bydzią prawdopodobnie dałaby nam utrzymanie, a w barażach wtedy jadą Wybrzeże i Polonia, więc nie skazujmy już WTS-u na miejsca 7-8. 2. Pierwszy akapit jest w zasadzie przytoczeniem powszechnie znanych banałów, a czytając go odnieść można wrażenie, że redaktor sobie te słowa przypisuje. 3.Miłość Cieślaka do Nichollsa jest przymusowa, trener nie miał pola manewru. Crump, Jędrzejak, Jeleniewski, Watt, Nicholls, Janowski, Madsen - to kadra naszego zespołu, więc Scott i Davey po prostu musieli być w składzie. McGowan nic nie pokazał, a Ben Barker złapał kontuzję i dopiero wraca do ścigania. 4. Pan Cieślak jest fachowcem w skali światowej i umie zachować zimną krew. Kto ma wątpliwości, najwyraźniej nie oglądał finału DPŚ - tam czekanie z jokerem do końca się opłaciło. Ja zatem pozwolę sobie bardziej ufać taktyce trenera Atlasu, aniżeli redaktora Michalaka. Koniec końców, Crump i Jędrzejak zaliczyli po 6 startów, a więc maksymalną ilość. 5.Skompromitowani? Upokorzeni? Kiedy, gdzie i przez kogo? Jakoś nie widziałem. Na koniec, proszę popatrzeć, jak robi to red. Koerber z Wrocławskiej. Tam widać i wiedzę, i polot, w tym, co można przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpeedFan Re: Atlas Wrocław na dnie IP: *.mas.abpl.pl 28.07.09, 22:08 Michalak jest osobnikiem niereformowalnym. Proponuję ignorować tego dziennikarzynę. Sytuacja Sparty jest trudna, ale nie beznadziejna. Walka o ekstraligę powinna trwać do końca wszystkimi możliwymi środkami. Obawiam się, że po ewentualnym spadku długo się z tej I-ligi nie wygrzebiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
banc Re: Atlas Wrocław na dnie 29.07.09, 23:28 Oglądałem DPŚ i tam czekanie na jokera do końca było idiotyzmem i szaleństwem. D... nie taktyka. Cieślak najlepiej się czuje "taktycznie" kiedy może wysłać zdrowego zawodnika na chorobowe (ZZ), albo wymusić walkowera (próba z Częstochową w zeszłym tygodniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZuKO Michalak - Atlas 0:90. IP: *.171.19.98.static.crowley.pl 29.07.09, 08:39 A ja się pytam p. Michalaka i kilku kolegów z forum - czy 40:50 to porażka, czy przegrana? Wydaje mi się, że porażkę Atlas zainkasował tylko dwa razy, w obu przypadkach z Gorzowem. Pan Michalak nie zmienia stylu ze swoim ulubionym "na dnie". We "Wrocławskiej" wygląda to inaczej, z troską i rzetelnie, a nie z radością i satysfakcją, jak to jest w "GW". Przeczytałem też artykuły z Gdańska, Częstochowy i Torunia - takiego jadu jak w mojej ulubionej "GW" nie daje nikt. I dlatego postanowilem omijać sportowe strony ulubionej "GW". Zawsze jest jakaś granica tolerancji. Jeśli chodzi o tych, którzy tak zachwycili się artykułem p. Michalaka, to zastanawiam się, czy oni są z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spartanin Re: Michalak - Atlas 0:90. IP: *.europe.hp.net 29.07.09, 11:59 tak jestesmy z wroclawia, i nie chcemy tak marnie zarzadzanego klubu, dlatego lepiej zeby spasc i zeby powstala nowa jakosc. po co sie palowac jeszcze przez nastepny rok? zarzad zrazil do siebie wielu ludzi, sponsorow a nawet wladze miasta. nie ma sensu dalej tego ciagnac. oby przyszli nowi ludzie, bo starzy sie kompletnie skompromitowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZuKO Re: Michalak - Atlas 0:90. IP: *.171.19.98.static.crowley.pl 29.07.09, 14:44 Tak, zgadzam się, i chyba wszyscy się zgadzają, iż przyjęte jest jako norma, że po takim sezonie (i poprzednim), odpowiedzialni podają się do dymisji. To czy się pomylili z Nichollsem i Watem, czy też nie, nie ma znaczenia. Profesjonalizm polega rownież na ryzykowaniu, ale w przypadku zbyt dużego i nie wyliczonego wczesniej ryzyka, a w konsekwencji totalnej pomyłki, nie ma wybaczania. Też chciałbym dramatyzmu na spotkaniach meczowych, ale i bezpiecznej wygranej. DMP dla Wrocławia również! Lubię swoich zawodników, tych polskich + Crumpa i cieszy mnie dobry występ Jędrzejaka w Gdańsku. W swoim komentarzu natomiast odniosłem się do sposobu pisania przez p, redaktora i obrony jego tekstu. Dziękuję Spartaninowi za nawiązanie dialogu. Jeszcze jedno, zmienić zarząd można bez spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
intraneus Atlas Wrocław na dnie 29.07.09, 14:58 Ja się jednak obawiam, że po ewentualnym spadku nie będzie żadnej rewolucji kadrowej, tylko upadek klubu. Odpowiedz Link Zgłoś