pimpinella_magna 06.08.09, 22:09 15 i 16 sierpnia w Hali Stulecia są targi mother&baby www.motherandbaby.pl/2009_wroclaw/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: targi mother&baby 07.08.09, 00:11 Tak... jak przeczytałam "wyciigi raczkujacych maluchow" wszystko mi opadlo.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: targi mother&baby 13.08.09, 12:36 wygląda fajnie, chyba się wybierzemy z naszym 'baby';-) Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: targi mother&baby 13.08.09, 13:16 My też się wybieramy :) już w zeszłym roku chciałam iść z brzuszkiem, ale akurat musieliśmy wyjechac i bylam niepocieszona. W tym roku więc idziemy z naszym "raczkującym maluchem" - może i do wyścigu stanie, hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: targi mother&baby 13.08.09, 14:24 Musisz go wcześniej zdopingować odpowiednio, jak boksera w rogu ringu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kam.xt Re: targi mother&baby 13.08.09, 18:49 też się wybieram, z brzuszkiem i starszą "baby" w sobotę. Najbardziej mnie interesują wykłady Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: targi mother&baby 13.08.09, 20:49 Rok temu: wykłady były liche, jedyne fajne,że byli specjaliści i można było z nimi porozmawiać, lekarze,rehabilitanci itp Konkursy fajne, co godzinę losowanie biletów,warto brać udział w każdym na scenie bo kazdy biorący dostaję nagrodę:) Można dostać dużo gadżetów Targi bardziej dla kobiet w ciąży lub z dziećmi do max 2 lat dla starszych nic nie ma ciekawego Rok temu ukradli nam aparat:(więc radzę uważać na sztuczny tłok Odpowiedz Link Zgłoś
makwalz Re: targi mother&baby 18.08.09, 09:01 Ja byłam w tamtym roku - jeszcze Lena mieszkała w brzuszku, ale jakoś targi nie zrobiły na mnie wrażenia. A w tym roku jak było? W ten weekend ( 22-24 ) na wyspie Bielarskiej ma byc Akademia Zdrowego Rozwoju Pamapers w godzinach od 11-18. Może tam się warto wybrac.. Odpowiedz Link Zgłoś