romsro 28.08.09, 18:45 kiedy i o ktorej sa pokazy na Pergoli fontanny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: piszpantu 28.08.09, 18:50 Wszystkie tak upragnione przez ciebie infromacje unoszą się, niczym duch święty nad materią pierwotną w czasach przed stworzeniem świata, gdzieś w powietrzu. Tym jednak różnią się one od trzeciej osoby boskiej, która wedle tego, co podaje Pismo działała w myśl zasady " spiritus flat ubi vult" - tchnie kędy chce, że trzeba po nią sięgnąć, bowiem sama nie przyjdzie. To nie gołąbki, co to same do gąbki. Użyj google'a. Najpierw zaś mózgu. Czasu zaoszczędzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: piszpantu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.08.09, 19:26 Czy ten trollujący membrum nie jest księdzem?? Dość dobrze zna łacinę i nie lubi kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: piszpantu 28.08.09, 20:03 Rok cały, synu, poddawałem się formacji intelektualno-duchowej w Poznańskim Seminarium Duchownym. Lat to jednak temu było kilkanaście, wobec czego utraciłem już całą wrażliwość na krzywdę ludzką i cierpienie bliźniego, którą tam natchniony zostałem... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: piszpantu 28.08.09, 20:21 tinyurl.com/nmovw7 Odpowiedź na to pytanie (i też na wiele innych). Odpowiedz Link Zgłoś