Dodaj do ulubionych

benefit alkoholika

IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 02.02.12, 23:24
siemano! anglia to bardzo ciekawy kraj, kolega ostatnio powiedzial mi podczas libacji alkoholowej, wiecie takiej typowej polskiej:-) nie wiem czy to zmyslil czy nie ale ponoc mozna tu dostac bebefit tzw alkoholika- pomyslalem ze skoro jestem przykladem wybitnie uzdolnionego lenia to czemu nie skorzystac na tym. Poco robic 37h w tyg za marne 6.08 jak mozna na pol etatu albo w cale i jeszcze miec funciaki na chlanie, moze dali by w jakich bonach:-))) do Lidla bo mam blizej, zeby nie musial latac do Tiesko:-))) bo daleko mam, a tak ciach do siaty:-))
Obserwuj wątek
    • piesior666 Re: benefit alkoholika 03.02.12, 00:12
      Twoje Zdrowie ! Mozy byc piwem ?
    • Gość: imho Re: benefit alkoholika IP: *.opera-mini.net 03.02.12, 16:58
      a ty tak z kazda swoja mysla biegniesz do komputera i dzielisz sie nia ze swiatem, czy tez kopnelo nas dzis wielkie wyroznienie?

Na marginesie podpowiem ci pare innych sposobow na zaoszczedzenie sobie energii; zamiast sobie gotowac jedzenie mozna sporo rzeczy smialo jesc na zimno, a nawet surowo, zamiast szukac atrakcyjnych dziewczyn, tracic czas i zasoby na ich uwodzenie mozna wyrywac glupie i wredne kaszaloty, ktore w desperacji daja kazdemu i bezwarunkowo, i wreszcie cos co moze ci sie przydac od zaraz wymyslac durne prowokacje w internecie, mozna popatrzec w sufit i poczekac az przejdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka