fiona75 21.07.04, 11:36 pozwole sobie zmienic temat na bardziej letni :) szczególnie latem rowerek to sama przyjemność ;)hm... poczuć wiatr we włosach i podmuch świeżego powietrza na twarzy ... :) czy ktoś jeszcze podziela mój pogląd ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opty13 Re: czar dwóch kółek ;) 21.07.04, 11:54 Cos w tym jest. Kiedys troche jezdzilem, ale na krotkich dystansach do 40km. Teraz jezdza dzieciaki, a ja jesli dolaczam to....biegnac obok....podmuch na twarzy, wiatr we....nie, z tym przesadzilem, wlosy mam za krotkie (nawet dla wiatru ;-)). Po paru km faktycznie teskni sie za ...wiaterkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: czar dwóch kółek ;) 21.07.04, 13:40 fiona75 napisała: > szczególnie latem rowerek to sama przyjemność ;)hm... poczuć wiatr we włosach > i podmuch świeżego powietrza na twarzy ... :) a gdzie to swieze powietrze w Londynie ? ;))))) Ja czuje tylko swieze spaliny , niestety. Ale nie powiem, chetnie bym sie w jakims czystym srodowisku pojezdzila :) Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
fiona75 Re: czar dwóch kółek ;) 21.07.04, 15:25 kinga : na szczęście póki co , nie narzekam ma świeże powietrze :) opty: jeżeli nie można poczuć wiatru we włosach ,to na pewno na skroniach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: czar dwóch kółek ;) 21.07.04, 22:27 tez chcialam taki czar ale podobno i tak ukradna ;) kumple mieli na to sposob: dwa takie paskudne i stare rowery ze nikt ich nie chcial :p Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: czar dwóch kółek ;) 21.07.04, 22:34 Ja tam wolę konie czyli czar czterech nóg:) Ale teraz raczej nie jeżdzę bo jestem w ostatnim trymestrze ciąży. Choć od jesieni znowu zaczynam. Na rowerze jeździłam jak nie umiałam jeździć samochodem, teraz nie zamieniłabym mojego kochanego samochodziku na rower, jestem z tych leniwych. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona75 Re: czar dwóch kółek ;) - do poleczki 22.07.04, 11:50 Hm , konie to na pewno super sprawa :) niestety w tej dziedzinie nie moge zabrać głosu , bo jestem kompletnym laikiem ;) Jak na razie nie mam prawa jazdy ... ale na pewno zrobie , a wtedy kto wie ;) pewnie czar 2 -óch kółek zamienię na czar na 4 -ech ***poza tym moje gratulacje :) z okazji oczekiwania narodzin maleństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: czar dwóch kółek ;) - do poleczki 22.07.04, 21:39 fiona75 napisała: > ***poza tym moje gratulacje :) z okazji oczekiwania narodzin maleństwa :) Ach dziękuję dziękuję, to bardzo miło z twojej strony :) Konie polecam, to bardzo relaksujący sport no i kontakt ze zwierzętami. Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: czar dwóch kółek ;) 24.07.04, 17:30 poleczka2 napisała: > Na rowerze jeździłam jak nie umiałam jeździć samochodem, teraz nie > zamieniłabym mojego kochanego samochodziku na rower, jestem z tych leniwych. Swietnie Cie rozumiem. Mam to samo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś