Dodaj do ulubionych

Jak się dostać do Tesco?

IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.04.13, 16:23
Szukam pracy w UK, w Tesco. Wykładanie towaru i tym podobne, czyli szeregowy pracownik na hali. Mówię swobodnie po angielsku, mam duże doświadczenie w handlu. Czy istnieją w polsce jacys pośrednicy którzy mogą mi w tym pomóc? Ewentualnie jak takiej pracy szukać?
Obserwuj wątek
    • Gość: johny Re: Jak się dostać do Tesco? IP: *.bb.sky.com 15.04.13, 09:51
      So , you would to be replenishment asisstant? Tesco don't recruting at this moment, please try again later, Bye...
      • Gość: BBB Re: Jak się dostać do Tesco? IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 16.05.13, 00:29
        "Tesco don't" jejku wieśniaku jak już udajesz że znasz ten język to udawaj poprawnie
    • Gość: Tom Re: Jak się dostać do Tesco? IP: *.19-3.cable.virginmedia.com 15.04.13, 11:50
      W Polsce już nie ma agencji która rekrutuje do Tesco bo przenieśli chyba na Słowację ale nie jestem tego pewien .Tutaj masz linka stores.tesco-careers.com/jobsearch.cfm w prawym górnym rogu wystarczy że wybierzesz search i pojawi się 666 różnych ofert pracy w Tesco w UK może coś sobie znajdziesz.Przy okazji jest sporo ofert pracy tylko że wewnątrz tesco dla rodzin i znajomych którzy pracują już w tesco i tych ofert nie znajdziesz na necie.
    • Gość: Pracownik TESCO Re: Jak się dostać do Tesco? IP: *.range86-130.btcentralplus.com 28.05.13, 13:58
      Pracuje w TESCO juz długo wcześniej mozna było przez polskiego pośrednika lub bezpośrednio składać podania (formularze były dostępne w sklepie w punkcie obsługi klienta ) teraz jednak w prowadzili ze trzeba Chec pracy zgłaszać poprzez internet i to jest jedyny sposób przynajmiej u nas w sklepie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka