Dodaj do ulubionych

mizerne zainteresowanie

29.10.04, 11:00
tyle się mówi o wyjazdach Polaków do GB i Londynu, oczekiwałem tłumów na forum
a tu zainteresowanie mizerne :((
a może ci co wyjechali to już wrócili i nie chcą się dzielić przykrymi
doświadczeniami?
Obserwuj wątek
    • antylopa1 Re: mizerne zainteresowanie 29.10.04, 11:41
      bo troche smieszne to forum. czego sie spodziewasz? kazdy o londynie moze
      poczytac w necie, kupa ludzi tam była (i wyobraź sobie, że i ja, nawet 3 razy -
      oh my God!!!!)o doświadczenia mam kogo zapytać...
      rozwalił mnie post : czy to prawda , że ponuje tam taka niesamowita atmosfera"
      ludzie... czy u nas w kraju znów zamknęli granicę na zachód? ja rozumiem takie
      pyt. w kontekście Dżibuti, ale Londynu???
      Skąd wy sie urwaliście???
    • cenobite Re: mizerne zainteresowanie 29.10.04, 15:38
      czesc! ja wlasnie w ciagu ostatnich kilku dni podjelam decyzje o zmianach w
      moim zyciu. wzielam urlop dziekanski (jestem po 2 roku resocjalizacji) i
      zamierzam najblizsze miesiace poswiecic na intensywne doszkalanie jez
      angielskiego, a potem wyjechac do Anglii. szczerze mowiac nie mam jeszcze zbyt
      sprecyzowanych planów ,jako ze nie mam skonczonych studiow bede sie starala
      zlapac na poczatek jakokolwiek prace zeby starczylo tylko na jedzenie i
      wynajecie jakiegos mieszkania. nie kieruje mna chec zwiekszenia zarobków (choc
      oczywiscie wieksze pieniazki sa zawsze mile widziane:)),teraz mam niezla prace -
      w kazdym razie starcza na calkiem mile zycie. po prostu mam juz dosyc nudy,
      rutyny itd. odczuwam ogromna potrzebe zmian w swoim zyciu, a majac nowy cel -
      czyli wyjazd, od razu poczułam przypływ sił witalnych, bo ostatnio byłam juz w
      totalnej depresji:)) bede tu czesto zagladac. pozdrawiam serdecznie!
      • peterli Re: mizerne zainteresowanie 29.10.04, 21:28
        jak wyjedziesz to zobaczysz jak bedzie ciekawie....wiele nowych rzeczy, inni
        ludzie, inny klimat a do tego wspaniale miasto.....jak bym nie byl tak leniwy
        to bym juz od lat tam siedzial....a tak siedze w badenii....moze kiedys ale tak
        na powaznie przy tych cenach lotöw do londynu to mozna prawie co tydzien tam
        leciec.... i to wlasnie jest najwspanialsze w europie....super price i nikt sie
        o nic nie pyta....tylko podrözowac...a do tego troche jezyka szlifowac...

zycze powodzenia....i nie daj sie depresji....
    • milusiaa A nieprawda...;) 30.10.04, 13:34
      Londyniaczku:)

Spokojnie... już pierwszy dobry krok-zareklamowałeś/aś to forum na english only.
      Teraz poczekaj na efekty..;)

Ja chętnie poczytam o Londynie, bo zamierzam się wybrać w lipcu. A zatem jeśli
      ktoś może udzielić cennych rad co do cen/ciekawych miejsc/możliwości
      zarobkowania/co ze sobą koniecznie zabrać itp. niech napisze. Wdzięczna będę;)

Ja polecam www.britishmuseum.co.uk

:)
    • milusiaa Re: mizerne zainteresowanie 30.10.04, 13:42
      Zerknijcie też na www.londontown.com i www.timesonline.co.uk
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka