shilla01 09.09.06, 22:49 Walthamstow Central do Chigwell ?? szukam na mapie autobusowej ale nic nie widze. zna ktoś jakies autobusy ? wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Jak dojechać z .... IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 09.09.06, 22:50 Journey Planner bez problemu znajduje journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Jak dojechać z .... 10.09.06, 00:04 dzieki wielkie stronka sie na pewno przyda, niestety to polaczenie ktore mi wyskakuje jest straszne, bo pokazuje mi droge przez finsbury park - czas podrózy 3 godziny. Nie mam pojecia czemu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jak dojechać z .... IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 10.09.06, 00:24 A musisz autobusem? Widze raczej dosc dobre polaczenie autobus + metro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piracik Re: Jak dojechać z .... IP: *.cable.ubr14.live.blueyonder.co.uk 10.09.06, 14:28 pierwszy link na niezwykle pomocnej stronie : www.google.pl/search?hl=pl&q=Walthamstow+Central++Chigwell&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link Zgłoś