Dodaj do ulubionych

Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje

17.09.06, 12:53
Czy wyjeżdżał ktoś do Anglii z tą firmą,prosze o informacje czy jest to firma
wiarygodna i czy praca jest zgodnie z umową.....proszę wypowiedżcie się.
Mam 50 lat i chcę wyjechać do pracy do jakiejś fabryki czy na sprzątanie
hotelu...w Polsce jestem już 4 lata bez prawa do zasiłku i boję się zostać
oszukana bo na wyjaz muszę się zapożyczyć.....
A może znacie uczciwą firme z której mogłabym wyjechać...pozdrawiam...Maria
Obserwuj wątek
    • babcia_marysia Re: Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje 18.09.06, 17:24
      czy nikt nie zna tej firmy
      • kerryman Re: Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje 18.09.06, 17:31
        witam. nie znam tej firmy ale wydaje mi sie podejrzana, pisalem o tym pare razy
        na forum. uzywa nazwy domenowej duzej firmy z Torunia - tego sie nie robi w
        innym celu jak do zmylenia klientow.

zdecydowanie odradzam korzystanie z jej uslug.
        pozdrawiam.
        • babcia_marysia Re: Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje 19.09.06, 08:59
          a już myślałam ,że mi się w końcu uda...tyle dają ogłoszeń
          www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1078848.asp
          że aż dziwne,że firma z Torunia nie upomni się u nich o swoją nazwe...
          Dziękuję za ostrzezenie i pozdrawiam
    • Gość: Uwazaj ! Re: Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje IP: *.chello.pl 19.09.06, 11:02
      www.drivingedge.pl/aktualnosci.php
      • babcia_marysia Re: Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje 19.09.06, 13:57
        łał ......ale numer....cholera ,dobrze że nie doszło do podpisania umowy i
        zapłaty...bardzo,bardzo dziękuję za tego linka,rozjaśnił mi umysł...
        a z drugiej strony to troche sie załamałam bo miałam nadzieje na prace...
        • Gość: Roman Re: Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje IP: *.petrus.com.pl 20.09.06, 18:12
          Jestem z Torunia i informuję Was ze nie ma tu zadnej firmy o nazwie METRIX.
          Jedyną firma w Toruniu o podobnej nazwie jest METRON( fabryka zegarów i
          wodomierzy)
          A jesli chodzi o ta firme METRIX ( czy jakoś tak )to spotkałem sie juz wiele
          razy na różnych forach internetowych. Ludzie głownie NEGATYWNIE sie wypowiadali
          na jej temat. Osobiscie ODRADZAM( a pozatym nie ma jej w rejestrze)
          • kerryman Re: Firma METRIX.PL z Kutna-prosze o informacje 20.09.06, 18:29
            Roman, ja tez jestem z Torunia. Metrix SA nalezy do grupy Apator, zajmuje sie
            produkcja gazomierzy. ale to moze kazdy sprawdzic wpisujac www.metrix.pl
            A jak firma metrix.pl z kutna by cie oszukala, telefony by sie rozlaczaly, na
            miejscu nikogo by nie bylo - poszukalbys w internecie firmy metrix.pl i
            okazaloby sie ze to zupelnie inna firma niz myslales.

majac uczciwe zamiary nie nadaje sie brzmiacej identycznie lub podobnie do
            innej, juz istniejacej. masz np firmy typu "panasonix", czy np moj ulubiony
            "adibas".
            wg mnie koles nazwal sie metrix dokladnie po to, zeby w razie jak zwinie interes
            wielu ludzi zachachmecic tak, zeby wydzwaniali do apatora.
            • Gość: aga do ludzi z Kutna IP: 83.71.99.* 20.09.06, 19:49
              Przeciez nic prostszego, zeby ktos z Kutna odpowiedzial co kryje sie pod adresem na Szpitalnej 1b/10
              • kerryman Re: do ludzi z Kutna 20.09.06, 20:17
                na moje to 4 pietrowy blok z wielkiej plyty. nr 10 by wypadalo na 4 pietrze lol.
                • Gość: Roman Re: do ludzi z Kutna IP: *.petrus.com.pl 24.09.06, 09:43
                  Chcecie poczytac na temat tej firmy, bardzo prosze :
                  www.szkocja.net/forum/messageview.aspx?Id=22555
                  • Gość: jxf Re:od ludzi z Kutna IP: *.kutno67.tnp.pl 05.10.06, 19:59
                    co wy tu pird... o jakieś firmie że się podstawia za jakieś rury jestem z kutna
                    metrix istnieje i mają certyfikat ministerstwa troche należe posprawdzać a nie
                    pisać głupoty ich CERTYFIKAT nr.2873/1b NIP: 775-110-58-32 REGON:472338791
                    niegdzie w ich ofercie nie widziałem że mają strone internetową
                    • Gość: gość Re:od ludzi z Kutna IP: *.kutno67.tnp.pl 26.12.06, 13:57
                      witam
                      trochę faktów pierwsza firma pol-consulting nie była posrednictwem pracy
                      powstała w 2004r. tylko fima consultingowa pozniej została załozona firma
                      metrix.pl i ona ma certyfikat.
                      obie firmy prowadzone są przez małażeństwo.różnie to bywa jeżeli chidzi o
                      wyjazdy do pracy prawie wszystkie firmy pobieraja oplaty wiem że niektóre
                      opłaty są dozwolone przez ustawe.do wielu firm na rózn ych forach ktoś ma
                      jakieś pretensje.myśle że jak by było tak żle to już by nie istniała firma
                      metrix.pl.Ta sławna firma Lider już nie istnije a o n iej naprawde byłlo sporo
                      słychać.O metrix.pl nie widziałem na forach osoby która w prost napisała że ich
                      oszukali nie było pracy itd. są tylko przyuszczenia i zasłyszenia.
                      jakiś koleś napisał że robił im strone i go oszukali ja sprawdziłem firma z
                      Kutna robiła im strone www.metrix.net.pl.
              • Gość: MakPrzemek Metrix- fabryki w Anglii prawda czy fałsz? IP: 80.51.159.* 21.02.07, 20:15
                Cześć. Mam mam pytanko. Czy ktoś z Kutna wie czy firma Metrix.Pl Pani Elżebiety
                Oleszkiewicz organizuje wyjazdy do fabryk w Anglii? Jestem zainteresowany
                wyjazdem z tej firmy a mieszkam daleko gdyż w Sandomierzu. Proszę o kontakt i
                więcej informacji. Mój namiar to leonardodicaprio@interia.pl Z gory dzieki za
                wszelkie informacje i pozdrawiam wszystkich z Kutna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka