tomziczek 22.09.06, 13:03 Po raz pierwszy będąc w Anglii zobaczyłem wczoraj w autobusie napis na siedzeniu "Kill the Pollish" (dokładnie tak, przez dwa "l"). Pod spodem nieco nieczytelny dopisek w rodzaju Brtania dla Brytyjczyków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: Po raz pierwszy... 22.09.06, 17:18 niedaleko mojego domu jest most kolejowy,codziennie rano tamtedy przejezdzam do przedszkola,no i niestety takie teksty sa na porzadku dziennym,do czasu az obsluga kolei nie czysci mostu..tym razem to "polacy do gazu"po polsku napisane,sa jeszcze jakies teksty,ale szkoda oczu zawieszac,wstyd jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: Po raz pierwszy... 22.09.06, 18:41 Nie, również po angielsku. Ale jak powiedziałem nieco nieczytelnie więc nie cytuję "oryginału". Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: Po raz pierwszy... 25.09.06, 12:13 ja bym sie tym zbytnio nie przejmowal. Autorzy tego textu zapewne napisaliby rowniez Kill all Pakis, Kill All Niggers czy Fuck All MU Fagats... Oni z zasady nie lubia nikogo, kto nie zlopie z nimi Stelli w pubie na rogu po tym jak juz wydra swojej nastoletniej zonce zasilek na 2 dziecko. W PL tez sa tacy milusinscy wypisujacy regularnie takie hasla na Zydow, Rosjan, Niemcow, Cyganow i kibicow Arki Gdynia (na przyklad ;) ) I nie rozumiem czego my mamy sie wstydzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: Po raz pierwszy... 25.09.06, 19:24 Oczywiście, że nie mamy się czego wstydzić. Ja w zasadzie pozostawiam całą sprawę bez komentarza. Debili nie brakuje, czy tu, czy w Polsce, czy gdzie indziej na świecie. Tyle tylko, że podzieliłem się z Wami faktem zobaczenia czegoś takiego po raz pierwszy i tym, że wywarło to na mnie jakieś (stosunkowo smutne) wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś