m.b.lang 21.02.07, 21:09 Niedlugo jade do M. Mam roczna corke ktora w Polsce pije Bebilon3. Mam pytanie czy to mleko jest dostepne w Irl. A jak nie to ktorym mozna je zastapic? Dzieki za pomoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_irl Re: Jakie mleko? 21.02.07, 21:37 odpowiednikiem Bebilonu w IRL jest Cow&Gate Odpowiedz Link Zgłoś
loftart Re: Jakie mleko? 22.02.07, 11:45 a jaki odpowiednik Nutamigenu? przepraszam ze sie tak wtracam :) pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
loftart Re: Jakie mleko? 22.02.07, 20:27 ooooo dzieki serdeczne,,, jka dobrze bo zaczynam robic testy prowokacyjne prawwdziwym mlekiem ale jak nie wyjdzie to niestety dalej ten NuTRAMIGEN a i jeszcze jedno pyt. tam tez jest na recepte czy tak mozna kupić i jaka cena? bede wdzieczna za podpowiedz pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kamini Re: Jakie mleko? 23.02.07, 18:23 Niestety nie znam ceny, bo pytalam o niego rok temu, tak na wszelki wypadek, ale na szczescie nie musialam uzywac ;-). Wydaje mi sie, ze jest na recepte, ale nie mam pewnosci :-(. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.b5 Re: Jakie mleko? 23.02.07, 18:58 O ile dobrze pamietam, to jest dosc drogie, ok 14 e za mala puszke ale reki nie dam uciac..:( Odpowiedz Link Zgłoś